A
Ahmet Kaya
Ziyaretçi
Aras kargoBeypazarı?
Aras kargoBeypazarı?
Yalancı şahitHepimiz aynı fikirdeyiz zaten
Sen kimsin lan gıro yat yarın okul var hadiKuyruk acın dinsin sonra gel tamam mı seni buraya gönderenlerden izin alda gel
Sen sen ol benimle ırk din dil konusuna girme son konuşman olurBu ne böyle @BaşkanOnline yeter artık ama gözümüze gözümüze sokmayada gerek yok itlerle mi uğraşacağız ( çakal gibi it de bir hayvandır) illa kurtmu olalım bunumu istiyorlar.
Bak bak sabaha kadar oğlum var senin yaşındaKim gönderdi seni buraya söyle bakim nfldmfkdgkdlmfld
DkdbdkdbdkdbdmdbdBeypazarı?
Yok yavBak bak sabaha kadar oğlum var senin yaşında
Uuuu ürkütücüüü titrettinSen sen ol benimle ırk din dil konusuna girme son konuşman olur
Ben erkeğim kuyruk acısı olmaz sende olurKuyruk acın dinsin sonra gel tamam mı seni buraya gönderenlerden izin alda gel
Arkadaş tam anlamıyla sapıttı yanlış yerlere gidiyor konuşması. Hayretle izliyoruz.Ben erkeğim kuyruk acısı olmaz sende olur
Kos Koca asıl Türk partisinden kovulan ve onuru şerefi olmayan bir kadın gelmiş benimle konuşuyor tipe bakYok yav
Daha ne konuşuyorsun sen kapanmış partinin neyini savunmaya geldin burayaBen erkeğim kuyruk acısı olmaz sende olur
NFŞSMCŞSLCKDCLKos Koca asıl Türk partisinden kovulan ve onuru şerefi olmayan bir kadın gelmiş benimle konuşuyor tipe bak
Şeref onur haysiyetKos Koca asıl Türk partisinden kovulan ve onuru şerefi olmayan bir kadın gelmiş benimle konuşuyor tipe bak
Sen tam bir şerefsizsin köpekEvliyim yavaşama bana kaşarlık yapma git kocana yemek yap ev temizle
Daha nelerin var söylesene çok merak ettimEvliyim yavaşama bana kaşarlık yapma git kocana yemek yap ev temizle
Yoldan çekilmek için önce bir yol olması lazım dostum. Senin açtığın yer patika bile değil çalılar arasında kaybolmuşsun Muhatap bulamıyorsan sorun ben değil aynaya bakmayı deneMuhatapim değilsin çekil Yoldan
Nenen varmı ya dedeme istiyececim 5 tane cumhuriyet altını vereceğim senle beraber alacağımDaha nelerin var söylesene çok merak ettim
Yaparım sana yol sıkıntı yok asfalta senin adını vereceğimYoldan çekilmek için önce bir yol olması lazım dostum. Senin açtığın yer patika bile değil çalılar arasında kaybolmuşsun Muhatap bulamıyorsan sorun ben değil aynaya bakmayı dene
Yanlış platformdasın, karını da böyle platformlarda buldun galiba. Üzüldüm senin adına.Nenen varmı ya dedeme istiyececim 5 tane cumhuriyet altını vereceğim senle beraber alacağım