Konu kapanmıştır bu bilgem değil
Konu kapanmıştır bu bilgem değil
Banada öyle geldiKonu kapanmıştır bu bilgem değil
Yazım yanlışlarından bilgem diye düşünmüştüm ama tekrar kontrol etsekKonu kapanmıştır bu bilgem değil
@BaşkanOnline konu devamCok ozlemisimde isim var simdi gelirim yine ben
Ona ikimizin bildiği bir soru soracaktım kaçtı demek ki değilYazım yanlışlarından bilgem diye düşünmüştüm ama tekrar kontrol etsek
Ustamm benim sen beni kolluyorsan sirtim yere gelmez tabii ama laf sokmayı ogrettim diyorsan ben de üzerine yüksek lisans yaptım haberin olsunHa bebecim.sana laf sokma sanatlarini iyi ogrettim supersin bide profil gelistirirken en sevdigin ablan seni kollar merak etme afferin devam bole devammm
Kaçmadı ya ameliyata girecekmiş neden kaçsınOna ikimizin bildiği bir soru soracaktım kaçtı demek ki değil
Gxjssjxjsjskxkfj@BaşkanOnline konu devam
E.bi yerden baslaman lazimdi tabi afferinn sanaaUstamm benim sen beni kolluyorsan sirtim yere gelmez tabii ama laf sokmayı ogrettim diyorsan ben de üzerine yüksek lisans yaptım haberin olsun
Aa pargaliyi ortayami cikardim dayanamadii tuh.Pargalı vs Bilgem
Hoşgeldiniz tekrardan
Ogrencem abisi bak ne guzel cevap veriyonuz demekki okuyabiliyonuz nema problema
Tamam efe yeter bu kadarOgrencem abisi bak ne guzel cevap veriyonuz demekki okuyabiliyonuz nema problema
Dogru.dersin.bi.yerde.basladim.hizi.alamadim.herlda.ama.merak.etme.ustamin.adini.hep.aniyorum🫡E.bi yerden baslaman lazimdi tabi afferinn sanaa
Kiraz var mıO kim ya ben tanımıyorum öyle birini hıh ablam dönmüş ben dünyanın en mutlu insanıyım