Sen daha yeni mi anladın geçmiş olsun çokEe şimdi anlaşıldı durum desenize yav
Hadi siz burda bize yazacağınıza bizden daha çekemediğiniz üyelere yazın sizi işinizden alıkoymayalım devam edinBana kimse dön biz makam alamayacağız dönmezsen gibi bir cümle kurmadı. Ben kendi ailem ve diğer parti üyelerini düşündüğüm için katılma gereği duydum. Tuna korkaklık mı desem başka birşey mi desem o sadece sizlerde mevcut zaten denge olmayan oyunda rakip olmaktan korktuğunuz için mi geçtiniz o tarafa ? Yoksa biraz mevki makam tadalım mı dedin
emin misin ben olduğum halde bilmiyorum vay beemakam için dondurduler sizi başkanım kendinizi kandırmayın
Yok biliyodum bu yüzden saf degistirmenizSen daha yeni mi anladın geçmiş olsun çok
Ee napak yoksa boş kaliyozDuran can yemin ediyorum yorumlarına baktım sırf laf olsun diye yazıyosun
Kuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdiYav işte diyorum ya seni ne ilgilendirir canım benim sen kendi işine baksana kalmıştır bizim partide daha çekeceğiniz kişiler yazsanıza vakit harcamayın burda hadi
Sizin yaptıklarınız sana mantıklı geldi yani e o zaman devam edin biz konduruyoruz herşeyi herkeseYok biliyodum bu yüzden saf degistirmeniz
Saçma o yüzden konduramadim
Djdjdjdjdj daha 2 dk önce seçime gireriz yada girmeyiz seni ilgilendirmez dedim ama unutmuşsun dert etme kendineee işlerine odaklanKuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdi
Biz ne yaptık tam olarak onu anlamdim daaSizin yaptıklarınız sana mantıklı geldi yani e o zaman devam edin biz konduruyoruz herşeyi herkese
A aaaaaa yanlış konuşuyorsunHadi siz burda bize yazacağınıza bizden daha çekemediğiniz üyelere yazın sizi işinizden alıkoymayalım devam edin
olur mu ya ablanızın işini elinden almayalım bizKuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdi
A aaaaaa yanlış konuşuyorsun
Sizden çalamadığım vicdan azabı yapacağım üyeler var onlara yazmam gerek
Olacaktı o cümle
O söz öyle söylemekle olmuyor canım ikili konuşuyorsun ndşsmcşsmfşdödDjdjdjdjdj daha 2 dk önce seçime gireriz yada girmeyiz seni ilgilendirmez dedim ama unutmuşsun dert etme kendineee işlerine odaklan
He şunu da söylemeden edemicem kendinizle karıştırıyorsunuz bırak başka partinin üyelerine vicdan yaptırıp yazmayı çıkan üyelere dahi yazmadık onlar bize yazdı özür dileriz diye neden gittin diye bile sormadık yolunuz açık olsun dedik ama anlamazsın sen yorma kendiniKuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdi
Tamam canım öyle olsun şükür ki zaten herşey ortada ndjdjdO söz öyle söylemekle olmuyor canım ikili konuşuyorsun ndşsmcşsmfşdöd
Ağlanacak halinize gülüyorsunuz hahahahaha yediremediniz tabi 1. Sıradan düşmeyiHe şunu da söylemeden edemicem kendinizle karıştırıyorsunuz bırak başka partinin üyelerine vicdan yaptırıp yazmayı çıkan üyelere dahi yazmadık onlar bize yazdı özür dileriz diye neden gittin diye bile sormadık yolunuz açık olsun dedik ama anlamazsın sen yorma kendini