B E N C İ L L E R (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Bana kimse dön biz makam alamayacağız dönmezsen gibi bir cümle kurmadı. Ben kendi ailem ve diğer parti üyelerini düşündüğüm için katılma gereği duydum. Tuna korkaklık mı desem başka birşey mi desem o sadece sizlerde mevcut zaten denge olmayan oyunda rakip olmaktan korktuğunuz için mi geçtiniz o tarafa ? Yoksa biraz mevki makam tadalım mı dedin 😂
Hadi siz burda bize yazacağınıza bizden daha çekemediğiniz üyelere yazın sizi işinizden alıkoymayalım devam edin

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Yav işte diyorum ya seni ne ilgilendirir canım benim sen kendi işine baksana kalmıştır bizim partide daha çekeceğiniz kişiler yazsanıza vakit harcamayın burda hadi
Kuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdi 😅

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Sinan Sevim oyun Başkanı olamayacak. Hayallerle yaşamak güzel bir şey 2 seçim kaybetmiş ama eğitim paket uğruna şimdilik ihtiyaç olarak üyedir. İhtiyacı bitince tarihin tozlu raflarında yetini alır

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
Kuyruk acınız meclis seçimleriydi zaten canım. Estağfurullah ben senin vaktini çalmayayım bazı partilerin üyelerini vicdan azabı yaparak çalmaya çalışıyorsunuzdur şimdi 😅
Djdjdjdjdj daha 2 dk önce seçime gireriz yada girmeyiz seni ilgilendirmez dedim ama unutmuşsun dert etme kendineee işlerine odaklan

N A Z

Vatandaş
Hadi siz burda bize yazacağınıza bizden daha çekemediğiniz üyelere yazın sizi işinizden alıkoymayalım devam edin
A aaaaaa yanlış konuşuyorsun
Sizden çalamadığım vicdan azabı yapacağım üyeler var onlara yazmam gerek
Olacaktı o cümle

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
He şunu da söylemeden edemicem kendinizle karıştırıyorsunuz bırak başka partinin üyelerine vicdan yaptırıp yazmayı çıkan üyelere dahi yazmadık onlar bize yazdı özür dileriz diye neden gittin diye bile sormadık yolunuz açık olsun dedik ama anlamazsın sen yorma kendini

N A Z

Vatandaş
He şunu da söylemeden edemicem kendinizle karıştırıyorsunuz bırak başka partinin üyelerine vicdan yaptırıp yazmayı çıkan üyelere dahi yazmadık onlar bize yazdı özür dileriz diye neden gittin diye bile sormadık yolunuz açık olsun dedik ama anlamazsın sen yorma kendini
Ağlanacak halinize gülüyorsunuz hahahahaha yediremediniz tabi 1. Sıradan düşmeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...