Füze fazla buna abi böyleleriGardaşım öyle olmaz roket at roket
Füze fazla buna abi böyleleriGardaşım öyle olmaz roket at roket
Zamanında Emin Eller operasyonu yapıyorlardı hatırladın mıFüze fazla buna abi böyleleri
Züğürt ağa başladın mı sen şow yapmayaZamanında Emin Eller operasyonu yapıyorlardı hatırladın mı
Şow bizim neyimize, Sizin gibi şowmenler varken.Züğürt ağa başladın mı sen şow yapmaya
Hadi git sende o küfür ettiğin ablanaŞow bizim neyimize, Sizin gibi şowmenler varken.
Ablasının guzusuuuu
Ben kimseye küfür etmedim. Hadi diyelim ettim 2 gün öncesine kadar ablam diyordun neden dile getirmedin ettiğim küfürüHadi git sende o küfür ettiğin ablana
Sor bakalım ablanaBen kimseye küfür etmedim. Hadi diyelim ettim 2 gün öncesine kadar ablam diyordun neden dile getirmedin ettiğim küfürü
Bunlar ellerini değil gönüllerini yıkasalar ne temiz ne emin olurlar acemice hareketlerZamanında Emin Eller operasyonu yapıyorlardı hatırladın mı
Zemzem suyu iş görürmüBunlar ellerini değil gönüllerini yıkasalar ne temiz ne emin olurlar acemice hareketler
Sen kuyruğuydun peşindeydin hep sürekli irtibat falan noldu şimdiSor bakalım ablana
Mübarek su reis bırak mübarek kalsınZemzem suyu iş görürmü
Acıyorum sana git ötede ağlaSen kuyruğuydun peşindeydin hep sürekli irtibat falan noldu şimdi
Bunların meseleyi anca müge anlı çözerSen kuyruğuydun peşindeydin hep sürekli irtibat falan noldu şimdi
Gel yanınma omzumda ağla ben teselli ederim seniAcıyorum sana git ötede ağla
Aşçı bahçıvan uşak denklemi buBunların meseleyi anca müge anlı çözer
AhahahahahAşçı bahçıvan uşak denklemi bu
dirilişe katılmadan önce ben yazmadım umuta fkkfkdkdkAğladı diyor djdjdjjsjd ittifak grubu diyor
Canımız sıkılıyooo shzjsizosAy noluyo noluyooo