Umut fakirin ekmeğidir baskanimBi umut ettim de olmadı
Umut fakirin ekmeğidir baskanimBi umut ettim de olmadı
Bilmiyor sanırım başkanım mesajı o yüzden olabilir görmediler sanırımYok coşkun abinin o mesajından sonra tatmin olmadım bu cümleye
afiyet olsun baskanim egleniyoz yaaDuran can kendin çalıp kendin oynamaktan vazgeç. Bazı şeyler her yerde konuşulmaz. Şuan size bunu anlatıpta zaman kaybedemem nöbetim var yemek yicem
Özürlük bişey yok merak etme benide az çok tanıman lazım mizahımı biliyosunafiyet olsun baskanim egleniyoz yaa
Özür dilerim o ozaman
Allah yardımcınız olsun AfiedDuran can kendin çalıp kendin oynamaktan vazgeç. Bazı şeyler her yerde konuşulmaz. Şuan size bunu anlatıpta zaman kaybedemem nöbetim var yemek yicem
Hayırlı nöbetler Allah yardımcınız olsunDuran can kendin çalıp kendin oynamaktan vazgeç. Bazı şeyler her yerde konuşulmaz. Şuan size bunu anlatıpta zaman kaybedemem nöbetim var yemek yicem
Para önemli etken coşkun abiHazımsızlık böyle birşey demek ki .Birlik olup dirilişin karışısında durma becerisini sağlayamayıp burada ağlamayın ya bırakın bu işleri Diriliş ittifakı 4 partiykende Bir halt edemedi kimse sizde uğraşın çaba verin ama emekle parayla saadet olmayacağını anladınız mı şimdi beyler
Kanka sende çok kapattın gittin bizde herkeste ondan vurma bariSiz bu Partinizi kapatıp korkup kaçan kişilerden değil misiniz
Afedersiniz ama kendiniz çizip kendiniz oynuyosunuz başardık diyosunuz siz başarmıyosunuz ki bunun için bir çabanız yok yenmenin zor olduğunu düşünen uğraşmadan makam almak için dirilişe geçiyo 2 secim kaybetseniz yine kazanan tarafa geçicek herkes. Oynamanın bir anlamı bir mantığı kalmadı açıkçası.
Onlar zaten biz hep kazanıyoruz seçim zaferi kutlamanın derdine düşmüş zaten biz seçimi kazanalım da ne olursa olsun derdindeler.Bizde farkındayız başkanım ama bazıları değil maleseff
Evet öyleler ne yazikkiOnlar zaten biz hep kazanıyoruz seçim zaferi kutlamanın derdine düşmüş zaten biz seçimi kazanalım da ne olursa olsun derdindeler.
Rekabetin olmadığı yerde satın alınanlar olur sn başkanım buna da; Biz ideallerimiz, düşüncelerimiz sonucunda böyle tarihi kararlar aldık derler yerrrrseeeeeennnnnAfedersiniz ama kendiniz çizip kendiniz oynuyosunuz başardık diyosunuz siz başarmıyosunuz ki bunun için bir çabanız yok yenmenin zor olduğunu düşünen uğraşmadan makam almak için dirilişe geçiyo 2 secim kaybetseniz yine kazanan tarafa geçicek herkes. Oynamanın bir anlamı bir mantığı kalmadı açıkçası.
Bu oyunda ne zaman ittifak sistemi geldi o zaman zaten bu oyun bitti oyunun en güzel olduğu zamanlar 1-10. Dönem arasıydı. İttifak olmadığı zamanlar daha iyiydi her parti kendisinden sorumluydu bu kadar kavga gürültü olmuyordu en azından.Rekabetin olmadığı yerde satın alınanlar olur sn başkanım buna da; Biz ideallerimiz, düşüncelerimiz sonucunda böyle tarihi kararlar aldık derler yerrrrseeeeeennnnn
Dediğim gibi volkanım, rekabet yoksa başka şeyler olurBu oyunda ne zaman ittifak sistemi geldi o zaman zaten bu oyun bitti oyunun en güzel olduğu zamanlar 1-10. Dönem arasıydı. İttifak olmadığı zamanlar daha iyiydi her parti kendisinden sorumluydu bu kadar kavga gürültü olmuyordu en azından.
Bu şekilde yapılanma oyun kurallarına kattiyen aykırıdır ve cezasız kalamaz nitekim sinan başkanınızın da dediği gibi sırf yol katedebilmek için gecesini gündüz eden parti arkadaşlarımız var nicesi buna bağlı olarak hem kaliteli zaman geçirmek hemde stratejik olarak denge gütmek zorundadır şunu unutmayalım ki sözüm siz oyun kuruculara amacı doğrultusunda hareket etmeyen ve krize sebep olanların mutlak cezalandırılması insiyatifine sahipsiniz bu aynı zamanda Turan partisine de milli harekat adına kınamadır ya saygı çerçevesi içinde koltuk sevdasında olmadan yolunuzu değiştirirsiniz yada Milli harekatın dirilişine sebep olursunuz @kınıyoruzturandirilişSelamın aleyküm Başkanonline Ailesi
Öncelikle konuyu bilmeyenler yada farkına varamayanlar için aydınlatmak istiyorum. Diriliş ittifağı zaten oyunun oy çokluğuna sahipken bunun yanına turan harekat partisinide ekleyip oyunda rekabet ortamını tamamen bitirmiştir. Bununlada yetinemeyip önümüzdeki milletvekilliği seçimlerine kendi ittifakları hariç hiçbir partiyi almamak için birbirlerine puan desteğinde bulunarak kendi ittifakları dışında yaklaşık 100 oyuncunun emeğini gözardı edip kendileri hariç kimseye makam vermemek ve hakkına girmek istemişlerdir. Bu kabul edilemez düşünce kimin aklına geldi bilmiyorum ama 100 oyuncunun gece gündüz bu oyuna emek verdiğini görmeden bencillik yapmıştır. O kişi her kimse onu Büyük bir şiddetle Kınıyorum.
Oyuna dönmemin tek sebebi bunların yaptığı planı bozup bu oyuna emek veren diriliş harici tüm parti mensupları abilerim ve kardeşlerimin hakkını ve emeğini düşünerek geri dönmüş olmamdır.
Herşey olur aynenDediğim gibi volkanım, rekabet yoksa başka şeyler olur