Kimden neyin cekingesi olacak gencoGüçlü mü Çekingen mi
Kimden neyin cekingesi olacak gencoGüçlü mü Çekingen mi
Ortalığı yakacak bı kanitmisUuuuu korktum şimdi
Tüh yakalandıkYok o olay değil olay da var tabii ama asıl bahsettiğim o değil önceden gelen sohbet de yayınladığım dışında başka bir şey daha vardı
Ajanım ya ben ondan bahsediyor fşdmcşdmcldOrtalığı yakacak bı kanitmis
Evet öyleOrtalığı yakacak bı kanitmis
Hemde çok kotuuTüh yakalandık
Bana biraz cekindiniz gibi geldi eski formuma dönersem ortalık mahşer yeri olurKimden neyin cekingesi olacak genco
Yok Allah aşkına bir dönseneBana biraz cekindiniz gibi geldi eski formuma dönersem ortalık mahşer yeri olur
Ne zaman patlatmayi dusunuyorsun başkanımEvet öyle
Sen sus bı çocuk araya girmeYok Allah aşkına bir dönsene
Gel Avni kopma yarıştan ama seni kazanamayacaklari seçimlerde aday çıkarmasınlar artık onca emeğin boşa gitmesinBana biraz cekindiniz gibi geldi eski formuma dönersem ortalık mahşer yeri olur
Gözümüz makamda değil çok şükür taraf değiştirmektense kendi emeğimle kaybetmeyi tercih ederimGel Avni kopma yarıştan ama seni kazanamayacaklari seçimlerde aday çıkarmasınlar artık onca emeğin boşa gitmesin
Bak burda seni tebrik ederim inanır mısın bende böyle düşünüyorumGözümüz makamda değil çok şükür taraf değiştirmektense kendi emeğimle kaybetmeyi tercih ederim
Kimsenin burada yalan söyleyeceği yok abi üzerine alınan çıksın meydanaBak burda seni tebrik ederim inanır mısın bende böyle düşünüyorum
Çıksın vallahiKimsenin burada yalan söyleyeceği yok abi üzerine alınan çıksın meydana
Boş yapma yıkıl şurdanNeyse ben sizin seviyenize düşemem kendi seviyenizlen gırgır şamata yapmaya devam edersiniz
Bozkaya ne oldu sen bı hesabım var onu halledeceğim dedin gittin sonra baktım parti kurdun ettin sonra kapattın şimdi yine bisekilde dirilişin içinde kalmışsın akıllıca davranış tebrik ederimNeyse ben sizin seviyenize düşemem kendi seviyenizlen gırgır şamata yapmaya devam edersiniz
Himmm avnicik bı dur sakin yaw niye coştun senBoş yapma yıkıl şurdan
Aynen öyle Diriliş dışında hiçbir partide olmayacağımBozkaya ne oldu sen bı hesabım var onu halledeceğim dedin gittin sonra baktım parti kurdun ettin sonra kapattın şimdi yine bisekilde dirilişin içinde kalmışsın akıllıca davranış tebrik ederim