A
AVNİ(CİK)
Ziyaretçi
Yeni uyandım valla çok sinirliyimHimmm avnicik bı dur sakin yaw niye coştun sen
Yeni uyandım valla çok sinirliyimHimmm avnicik bı dur sakin yaw niye coştun sen
Git yat yada boş durma vergi kasYeni uyandım valla çok sinirliyim
İş benden geçti bırakalı çok oldu onuGit yat yada boş durma vergi kas
Evet ajan ve çok kolpacısınAjanım ya ben ondan bahsediyor fşdmcşdmcld
Hee söyledi ortalık yanmadiEvet ajan ve çok kolpacısın
Bir anda vergide vs atmamız yok muİş benden geçti bırakalı çok oldu onu
Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız diyorsunuz öyle 5 6 parti birleşip seçim kazanmak kolay ittifakları bitirin o zaman göreyim sizi hodri meydan kim başarılı kim başarısız görelim oyunda rekabet ortamını bitirmişsiniz hala yok seçim kazanmaktan bahsediyorsunuz.Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Sizinde zaferler kazanmaniz icin ya dirilis ittifakina katilacaksiniz yada 40 firin ekmek yiyeceksiniz. Cok calismaniz lazim.
Yok gazına gelmem bu seferBir anda vergide vs atmamız yok mu
Zamanında 7 parti birleşip 3 partiyi zar zor yenenlere böyle muamele çekip ağlamadık reis. Şu oyun stratejisini öğrenin birazÇok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız diyorsunuz öyle 5 6 parti birleşip seçim kazanmak kolay ittifakları bitirin o zaman göreyim sizi hodri meydan kim başarılı kim başarısız görelim oyunda rekabet ortamını bitirmişsiniz hala yok seçim kazanmaktan bahsediyorsunuz.
Gel gel 1 dönemYok gazına gelmem bu sefer
Oda çok az farkla anca oluyordu çok iyi hatırlıyorum o dönemleriZamanında 7 parti birleşip 3 partiyi zar zor yenenlere böyle muamele çekip ağlamadık reis. Şu oyun stratejisini öğrenin biraz
Sen mi öğreteceksin bu oyunu bana?Zamanında 7 parti birleşip 3 partiyi zar zor yenenlere böyle muamele çekip ağlamadık reis. Şu oyun stratejisini öğrenin biraz
Öğrenmeye ihtiyacın varsa başkalarından yardım alabilirsin. Biz zamanında çok seçimler kaybettik, 7 8 partiye karşı yine de mücadele ettik ağlamadık. Yazdıklarımdan hiç biri işine gelmeyince tabi bende yazarım "sen mi öğreticeksin bana oyunu" diye skhdlahdls komiksiniz aga ağlamayın oynayın şu oyunuSen mi öğreteceksin bu oyunu bana?
Zamanında bende bende seçim kaybettim benim işime gelmiyor diye de farklı konuşmam beni başkaları ile karıştırma sakın şuan arka plandayım ben rahat olÖğrenmeye ihtiyacın varsa başkalarından yardım alabilirsin. Biz zamanında çok seçimler kaybettik, 7 8 partiye karşı yine de mücadele ettik ağlamadık. Yazdıklarımdan hiç biri işine gelmeyince tabi bende yazarım "sen mi öğreticeksin bana oyunu" diye skhdlahdls komiksiniz aga ağlamayın oynayın şu oyunu
Zamanında sende seçim kaybettiysen bu olayları biliyor olman lazım. Bir parti ittifaka katıldı diye burda BOŞ yaygara çıkaracağınıza gidip arka plandaki işine devam edebilirsin.Zamanında bende bende seçim kaybettim benim işime gelmiyor diye de farklı konuşmam beni başkaları ile karıştırma sakın şuan arka plandayım ben rahat ol
Yaptıysa ne mutlu teklifi reddettiysen bu senin bileceğin iş. Diriliş ittifakı nasıl kurulda adı da neden diriliş bi araştır gelYok zafer kazanmak istiyorsanız Diriliş ittifakına geçeceksiniz nr demek ya akıl mantık alıyor mu? Çok komiksiniz hala gülüyorum bu lafınıza siz gülün eğlenin elbet bu düzen değişir. Geçende partisizken Diriliş ittifakından 1 parti yöneticisi Bana partiye gelirsem Bakanlık teklifi yapmıştı