B E N C İ L L E R (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Gelip de burada böyle değersiz bir açıklama yapman komik olmuş
Bu değersiz açıklamana destek verenler daha komik olmuş 😂😂

DİRİLİŞ ittifakı olarak EMEKSİZ kazanmadığımız seçim yok. Gelip de burada bizleri bencillikle suçlayıp ağlamakla olmuyor o işler, strateji diye bir şey bilmiyorsan tekrar yalandan bırakabilirsin. Bu oyunda hakka girmek kavramını ilk kez duyuyorum böyle şeyler ağır geliyorsa dediğim gibi yalandan yine gidebilirsiniz. Kimsenin hakkına falan girdiğimiz yok, biz de emek vererek bu oyunu oynuyoruz sadece siz emek veriyormuş gibi konuşmanız çok komik olmuş. Bizde zamanında seçimler kaybettik bilen bilir fakat böyle ağlamadık. Armut piş ağzıma düş olmuyor o işler :)

Oyunda seçime girebilmek için ilk 5 parti diye bir kavram var. Bu kavramı çok yanlış anlamışsın galiba, buraya en çok puan kasan ilk 5 parti girebiliyor. Bunun harici destekler olabiliyor. Burada sadece diriliş var diyip BOŞ yazı yazmak çok saçma. O zaman puan kasın seçime girin. Hayatım da böyle saçma bir şey görmedim :)

Makam alamayınca 😭😭 böyle yapıp bizleri bencillikle, hak yemekle suçlamak kadar aciz bir şey yoktur. Zamanında biz de bilirdik böyle demeyi ama bizler ne hak yiyorlar ne de benciller dedik ve emeğimizle buralara geldik. Oyunun amacını bilmeden gelip konuşmuşsun ve BOŞ konuşmussun. Burada da bir çok Diriliş ittifakı üyesini bencillikle, hak yemekle suçlamassın. Söyle bakalım burada şu an kim hak yiyor ?

Rekabet ortamını seçim kazanamayıp, kendi yapamadıklarını biz yapınca bırakan arkadaşlarınız bitirdi. Bu ittifak hiç bir zaman rekabet algısını gözünden silmedi ve aynı şekilde devam etti.

Buradan oyununu DÜZGÜN oynayan Başkan Online oyuncularını tebrik ediyorum. Böyle komik olaylar yaşandıkça değeriniz biliniyor.

BOŞ konuşup ağlayan arkadaşlara da gidip oyunun amacını öğrenmelerini tavsiye ediyorum.

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Sizinde zaferler kazanmaniz icin ya dirilis ittifakina katilacaksiniz yada 40 firin ekmek yiyeceksiniz. Cok calismaniz lazim.
Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız diyorsunuz öyle 5 6 parti birleşip seçim kazanmak kolay ittifakları bitirin o zaman göreyim sizi hodri meydan kim başarılı kim başarısız görelim oyunda rekabet ortamını bitirmişsiniz hala yok seçim kazanmaktan bahsediyorsunuz.

Kaan_Çelik

Vatandaş
Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız diyorsunuz öyle 5 6 parti birleşip seçim kazanmak kolay ittifakları bitirin o zaman göreyim sizi hodri meydan kim başarılı kim başarısız görelim oyunda rekabet ortamını bitirmişsiniz hala yok seçim kazanmaktan bahsediyorsunuz.
Zamanında 7 parti birleşip 3 partiyi zar zor yenenlere böyle muamele çekip ağlamadık reis. Şu oyun stratejisini öğrenin biraz

Kaan_Çelik

Vatandaş
Sen mi öğreteceksin bu oyunu bana?
Öğrenmeye ihtiyacın varsa başkalarından yardım alabilirsin. Biz zamanında çok seçimler kaybettik, 7 8 partiye karşı yine de mücadele ettik ağlamadık. Yazdıklarımdan hiç biri işine gelmeyince tabi bende yazarım "sen mi öğreticeksin bana oyunu" diye skhdlahdls komiksiniz aga ağlamayın oynayın şu oyunu

Volkan Ylmz

Vatandaş
Öğrenmeye ihtiyacın varsa başkalarından yardım alabilirsin. Biz zamanında çok seçimler kaybettik, 7 8 partiye karşı yine de mücadele ettik ağlamadık. Yazdıklarımdan hiç biri işine gelmeyince tabi bende yazarım "sen mi öğreticeksin bana oyunu" diye skhdlahdls komiksiniz aga ağlamayın oynayın şu oyunu
Zamanında bende bende seçim kaybettim benim işime gelmiyor diye de farklı konuşmam beni başkaları ile karıştırma sakın şuan arka plandayım ben rahat ol

Volkan Ylmz

Vatandaş
Yok zafer kazanmak istiyorsanız Diriliş ittifakına geçeceksiniz nr demek ya akıl mantık alıyor mu? Çok komiksiniz hala gülüyorum bu lafınıza siz gülün eğlenin elbet bu düzen değişir. Geçende partisizken Diriliş ittifakından 1 parti yöneticisi Bana partiye gelirsem Bakanlık teklifi yapmıştı

Kaan_Çelik

Vatandaş
Zamanında bende bende seçim kaybettim benim işime gelmiyor diye de farklı konuşmam beni başkaları ile karıştırma sakın şuan arka plandayım ben rahat ol
Zamanında sende seçim kaybettiysen bu olayları biliyor olman lazım. Bir parti ittifaka katıldı diye burda BOŞ yaygara çıkaracağınıza gidip arka plandaki işine devam edebilirsin.

Kaan_Çelik

Vatandaş
Yok zafer kazanmak istiyorsanız Diriliş ittifakına geçeceksiniz nr demek ya akıl mantık alıyor mu? Çok komiksiniz hala gülüyorum bu lafınıza siz gülün eğlenin elbet bu düzen değişir. Geçende partisizken Diriliş ittifakından 1 parti yöneticisi Bana partiye gelirsem Bakanlık teklifi yapmıştı
Yaptıysa ne mutlu teklifi reddettiysen bu senin bileceğin iş. Diriliş ittifakı nasıl kurulda adı da neden diriliş bi araştır gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...