Siz oyun oynadığınızı mı sanıyorsunuz?Zamanında sende seçim kaybettiysen bu olayları biliyor olman lazım. Bir parti ittifaka katıldı diye burda BOŞ yaygara çıkaracağınıza gidip arka plandaki işine devam edebilirsin.
Siz oyun oynadığınızı mı sanıyorsunuz?Zamanında sende seçim kaybettiysen bu olayları biliyor olman lazım. Bir parti ittifaka katıldı diye burda BOŞ yaygara çıkaracağınıza gidip arka plandaki işine devam edebilirsin.
Evet sen oyunu oynamiyormusun ?Siz oyun oynadığınızı mı sanıyorsunuz?
Bakanlık teklifini her üyeye yapması peki.? Misal 100 üye geldi öyle o verdiği 100 üyeye bakanlık verecek mi? Yani verilecek o bakanlık sözü yerine getirilecek miydi?Yaptıysa ne mutlu teklifi reddettiysen bu senin bileceğin iş. Diriliş ittifakı nasıl kurulda adı da neden diriliş bi araştır gel
Şuanlık hayırEvet sen oyunu oynamiyormusun ?
Seni ilgilendiren, sana yapılan bakanlık teklifiBakanlık teklifini her üyeye yapması peki.? Misal 100 üye geldi öyle o verdiği 100 üyeye bakanlık verecek mi? Yani verilecek o bakanlık sözü yerine getirilecek miydi?
Tabiki hayır
Hocam o zaman oyunu oynamiyorsaniz boşa yorulmaya gerek yok. Uğraşmaya da hiç gerek yok.Şuanlık hayır
Saçma sapan teklifi neden kabul edeyim?Seni ilgilendiren, sana yapılan bakanlık teklifi
Başkasına verilen bakanlık teklifi seni alakadar edermi ?
Sana verilen söz tutulmazsa gidip sözünün neden tutulmadığını sorabilirsin
Cidden komiksiniz
Ben başkasına laf atıyorum araya sen giriyorsun avukatı mısın? Sana birşey söylendi ise gelir birşey söylersin benim muhatabım sen değilsin zaten ben sana benimle uğraş demiyorum sen geldin buraya sazan gibi atladın olayaHocam o zaman oyunu oynamiyorsaniz boşa yorulmaya gerek yok. Uğraşmaya da hiç gerek yok.
"Sana yapılan bakanlık teklifi seni ilgilendirir"Saçma sapan teklifi neden kabul edeyim?
O partide uzun zamandır parti üyeleri mevcut iken yeni partiye katılan birisine bakanlık verecek kadar düşmüşsünüz siz o zaman
Kanıtı var istersen atarım"Sana yapılan bakanlık teklifi seni ilgilendirir"
Bu o partinin bileceği iş kimseyi ilgilendirmez. Fakat sana böyle bir teklif geldimi bilmiyorum ama kimse ne düşmüş durumda ne de kötü durumda
Tanıdığım birisine de aynı benzer teklif yapılmış adım gibi eminim ki çok kişiye yapmıştır benim için sorun yok birisine yapar o teklifi adam bakanlık için kabul eder sonra o bakanlık söz verilen birisine verilmez ise o kişi çıkar o kişiye sen yalancısın bana bakanlık sözü verdin derse cevabın ne olacak?"Sana yapılan bakanlık teklifi seni ilgilendirir"
Bu o partinin bileceği iş kimseyi ilgilendirmez. Fakat sana böyle bir teklif geldimi bilmiyorum ama kimse ne düşmüş durumda ne de kötü durumda
Söylediğin kelimeler ittifakı da kapsıyor. İster gelir savunurum ister gider başka işler yaparım seni ilgilendirir mi kral ?Ben başkasına laf atıyorum araya sen giriyorsun avukatı mısın? Sana birşey söylendi ise gelir birşey söylersin benim muhatabım sen değilsin zaten ben sana benimle uğraş demiyorum sen geldin buraya sazan gibi atladın olaya
O kişi cevap veremiyor mu da araya sen sazan gibi dalıyorsun olaya? Tabi ki ilgilendiriyorSöylediğin kelimeler ittifakı da kapsıyor. İster gelir savunurum ister gider başka işler yaparım seni ilgilendirir mi kral ?
Bakanlık teklifini veren partiyi ilgilendirir. Benim partim öyle bir teklifte bulunmazTanıdığım birisine de aynı benzer teklif yapılmış adım gibi eminim ki çok kişiye yapmıştır benim için sorun yok birisine yapar o teklifi adam bakanlık için kabul eder sonra o bakanlık söz verilen birisine verilmez ise o kişi çıkar o kişiye sen yalancısın bana bakanlık sözü verdin derse cevabın ne olacak?
O parti de sizin ittifakınız bizim değil size de yakışan odurBakanlık teklifini veren partiyi ilgilendirir. Benim partim öyle bir teklifte bulunmaz
O partide ister verir vermez, verilmezse o kişide hakkını arasın bu beni ilgilendirmez
Senin partinden bahsetmiyor zaten ittifakındaBakanlık teklifini veren partiyi ilgilendirir. Benim partim öyle bir teklifte bulunmaz
O partide ister verir vermez, verilmezse o kişide hakkını arasın bu beni ilgilendirmez
Reis bu işin sazanlıkla alakası yok gelip burada 5 6 partisiniz rekabeti bitirdiniz demekle olmuyor. Hasan abi gelir cevabını verir. Bu söze atlamak değil konu hakkında ittifakı savunmak neden buna bu kadar takıldın ki ?O kişi cevap veremiyor mu da araya sen sazan gibi dalıyorsun olaya? Tabi ki ilgilendiriyor
Cihana korku salan demek biz haksız davada kin güdmeyiz köyün olan sizsiniz yeri ve zamanı gelince çoban olur koyun güdmesini de iyi bilirizGülüyorum hepinize ya birde ceza isteriz yaygarası yapıyorsunuz.Kazananın yanında olmayı herkes ister .Kınamaya devam edin sadece onu yapabilirsiniz
Cihana korku salan diriliş sen daima vaar ol
Senin partinden bahsetmiyor zaten ittifakında
Olan bir partiden bahsediyor zaten
Şahsi teklifler partileri ittifakı ilgilendirmez o partiyi ilgilendirir. Bu düşünce yapısında devam ederseniz size de yakışan bulunur reisO parti de sizin ittifakınız bizim değil size de yakışan odur