Yazdığım yazıyı iyi oku kralSenin partinden bahsetmiyor zaten ittifakında
Olan bir partiden bahsediyor zaten
Yazdığım yazıyı iyi oku kralSenin partinden bahsetmiyor zaten ittifakında
Olan bir partiden bahsediyor zaten
O zaman bu konu ne seni ne ilgilendiriyor kirallYazdığım yazıyı iyi oku kral
O zaman bana ittifak demeyeceksin o zamanSeni ilgilendiren, sana yapılan bakanlık teklifi
Başkasına verilen bakanlık teklifi seni alakadar edermi ?
Sana verilen söz tutulmazsa gidip sözünün neden tutulmadığını sorabilirsin
Cidden komiksiniz
Reis yazılan yazıları okumuyorsun herhalde ittifaktan bahsediyor bana. Gelip bakanlık teklifi yapıldığını söylüyor bende buna cevap veriyorum. Böyle ufak tefek şeylere takılmak çok ilginçO zaman bu konu ne seni ne ilgilendiriyor kirall
Kanka senin dediğin bir Parti'nin sana verdiği teklif bu ittifakı ilgilendirmez biz gidip karışacakmiyiz bir Parti'nin işlerineO zaman bana ittifak demeyeceksin o zaman
He bu oyunu çok iyi oynadığınızı sanıyorsunuz Rekabet olmadan iyi oyun mu oynanır. 300 oyuncunun olduğu yerde ne ittifakından bahsediyorsunuz?Reis yazılan yazıları okumuyorsun herhalde ittifaktan bahsediyor bana. Gelip bakanlık teklifi yapıldığını söylüyor bende buna cevap veriyorum. Böyle ufak tefek şeylere takılmak çok ilginç
Bizde onu diyoruz zaten seni ve partini ilgilendirmiyor diyoruz yaaKanka senin dediğin bir Parti'nin sana verdiği teklif bu ittifakı ilgilendirmez biz gidip karışacakmiyiz bir Parti'nin işlerine
Bak işine kral seninle fazla tartışmak istemiyorum partinde sevdiğim saydığım isimler hatrına uzatmak istemiyorum.Siz karisiyorsaniz tabi orasını bilmem
Adam bana yazıyor bana böyle bakanlık teklifi geldi diye duran can ne diyeyim adamaBizde onu diyoruz zaten seni ve partini ilgilendirmiyor diyoruz yaa
Sonucta siz demememesiniz Beni ilgilendirmiyor diyebilirsiniz benceAdam bana yazıyor bana böyle bakanlık teklifi geldi diye duran can ne diyeyim adama
Vallahi reis sen bilirsin hadi işineBak işine kral seninle fazla tartışmak istemiyorum partinde sevdiğim saydığım isimler hatrına uzatmak istemiyorum.
Gelip yazsaydın o zaman bu adamı ne ilgilendirir yazdığın cümle diyeBeni ilgilendirmiyor diyebilirsiniz bence
bilgim yoktu geldim konuyu gördüm dediğini yazardimGelip yazsaydın o zaman bu adamı ne ilgilendirir yazdığın cümle diye
Son bir cevap vereyim sana. Bu ittifak zamanında çok acılar cekti böyle ağlamadı. Bu rekabeti biz değil kendilerinin yapamadıkları şeyleri biz yaptığımız için bırakıp gidenler bitirdi. O yüzden fazla kasmaya gerek yok rekabeti siz bitirdiniz falan filan falan filan diyeHe bu oyunu çok iyi oynadığınızı sanıyorsunuz Rekabet olmadan iyi oyun mu oynanır. 300 oyuncunun olduğu yerde ne ittifakından bahsediyorsunuz?
Rekabet ortamının gelmesini istiyorsanız bu ittifak ortamını bitirmeniz lazım ki oyunda rekabet olsun her koyun kendi bacağından asılır misali.
Geldim olaylar başka yere gelmişti zatenGelip yazsaydın o zaman bu adamı ne ilgilendirir yazdığın cümle diye
Tamam reis bilgin olmadığı konuları iyice bi gözden geçir bundan sonrabilgim yoktu geldim konuyu gördüm dediğini yazardim
Benim için sorun yok istesem akşama kadar tartışırım ama bu mevzular boş mevzu zaten ittifak sistemi oyunu daha da kötü yerlere getiriyor zaten oyunda oyuncu kalmadı bu kadar az oyuncunun olduğu ortamda ittifak sistemi olmaz en az 600 oyuncu olmalı ki ittifak sistemi olsun 300 400 oyuncun olduğu ortamda ittifak sistemi saçma rekabeti daha da bitirir zaten bitirdi bu oyunun en rekabeti olduğu yıl 1-10 dönem arasıdır. Ben ordaki rekabeti hiçbir dönemde görmedimVallahi reis sen bilirsin hadi işine
Rekabeti siz mi bitirdiniz dedim ben? Lafı başka yerw getirme ben ne zaman siz bitirdiniz dedim?Son bir cevap vereyim sana. Bu ittifak zamanında çok acılar cekti böyle ağlamadı. Bu rekabeti biz değil kendilerinin yapamadıkları şeyleri biz yaptığımız için bırakıp gidenler bitirdi. O yüzden fazla kasmaya gerek yok rekabeti siz bitirdiniz falan filan falan filan diye
Reis 47. Dönemde başkanlık seçiminde 500 oyu geçmiştik. Sonra da oyunu bırakıp gidenler bu rekabeti bozdu. Bu yüzden bizimle bir alakası yok bununBenim için sorun yok istesem akşama kadar tartışırım ama bu mevzular boş mevzu zaten ittifak sistemi oyunu daha da kötü yerlere getiriyor zaten oyunda oyuncu kalmadı bu kadar az oyuncunun olduğu ortamda ittifak sistemi olmaz en az 600 oyuncu olmalı ki ittifak sistemi olsun 300 400 oyuncun olduğu ortamda ittifak sistemi saçma rekabeti daha da bitirir zaten bitirdi bu oyunun en rekabeti olduğu yıl 1-10 dönem arasıdır. Ben ordaki rekabeti hiçbir dönemde görmedim