B E N C İ L L E R (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
5 6 parti birleşip seçim kazanması demesi de kolay bu sistem kurulana kadar neler yaşandı hatırlayan yok herhalde

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Tartisacaksaniz doğru düzgün tartışın bilader rapor lazım

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız diyorsunuz öyle 5 6 parti birleşip seçim kazanmak kolay ittifakları bitirin o zaman göreyim sizi hodri meydan kim başarılı kim başarısız görelim oyunda rekabet ortamını bitirmişsiniz hala yok seçim kazanmaktan bahsediyorsunuz.

Birincisi volkan seninle ayin partide hizmet ettik. Sana saygim var. Daha dune kadar dirilis ittifakinda olan @Volkan Ylmz ve @duran can ne cabuk yonunuz degisti. Siz ittifak olmayi beceremediniz de dirilis ittifakina mi laf atiyorsunuz. Dikkat edin altinda ezilirsiniz. Saygimi bozuyorum. Yoksa bir sonraki yazim bu kadar seviyeli olmaz.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Saçma sapan teklifi neden kabul edeyim?

O partide uzun zamandır parti üyeleri mevcut iken yeni partiye katılan birisine bakanlık verecek kadar düşmüşsünüz siz o zaman
Volkan dahil olmak istemiyorum ama sen saçmlamaya başlamissin kardes yanlis anlamada kimse senin kara kaşına gözüne o bakanligi teklif etmedi sana merak etme biz referans olduk sana kardesimiz dedik bizden biri dedik ama bizden biri olmadığını takip ettim gördüm benim ve eski Altın Ok partisinin üyeleri için şu andan itibaren yok hükmündesin hayirli işler.

Volkan Ylmz

Vatandaş
Volkan dahil olmak istemiyorum ama sen saçmlamaya başlamissin kardes yanlis anlamada kimse senin kara kaşına gözüne o bakanligi teklif etmedi sana merak etme biz referans olduk sana kardesimiz dedik bizden biri dedik ama bizden biri olmadığını takip ettim gördüm benim ve eski Altın Ok partisinin üyeleri için şu andan itibaren yok hükmündesin hayirli işler.
Beni ister var say ister yoksay umurumda değil benimde Altın Ok ta emeklerim çok ben uzun zamandır yokum gelip bir anda bana düşman olmanızı anlayamadım size hiçbir şekilde kötü birşey demediğim halde @Hasanc57 nin bir sonraki yazımda seviyeli olmam demesi ne bileyim tuhafıma gitti size kötü birşey demediğim halde gelip direk tehdit eder gibi davranmanız bundan sonra sizde benim için yok hükmündesiniz hadi Selametle

Volkan Ylmz

Vatandaş
Birincisi volkan seninle ayin partide hizmet ettik. Sana saygim var. Daha dune kadar dirilis ittifakinda olan @Volkan Ylmz ve @duran can ne cabuk yonunuz degisti. Siz ittifak olmayi beceremediniz de dirilis ittifakina mi laf atiyorsunuz. Dikkat edin altinda ezilirsiniz. Saygimi bozuyorum. Yoksa bir sonraki yazim bu kadar seviyeli olmaz.
Ben ay başında gelmişim oyuna bana niye tırı vırı yapıyorsun burdaki konuşmalarımdan kimseye kötü birşey demediğim halde bana gelmişsin yok bir sonraki konuşmamda seviyeli olmam diyorsun Altın Ok partisinde iken ben Ağustos ayında bıraktım ben oyunu aralık başında oyuna döndüm bu süreçte kapanış sürecinde siz partide idiniz o beni alakadar etmiyor sahip çıkacaktınız o zaman parti kapanmayacaktı 2 de bir yok Eski Altın Ok Partisi falan şu mesajı paylaşmadan önce her ne olursa olsun sizinle düşman olmamak için Herşeyi yapıyordum ama ilk düşmanlığı siz yaptınız bana hiçbirşey demediğim halde düşman oldunuz bana hadi kalın selametle bundan sonraki mesajlarınıza da cevabım olmayacak yok hükmündesiniz.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben ay başında gelmişim oyuna bana niye tırı vırı yapıyorsun burdaki konuşmalarımdan kimseye kötü birşey demediğim halde bana gelmişsin yok bir sonraki konuşmamda seviyeli olmam diyorsun Altın Ok partisinde iken ben Ağustos ayında bıraktım ben oyunu aralık başında oyuna döndüm bu süreçte kapanış sürecinde siz partide idiniz o beni alakadar etmiyor sahip çıkacaktınız o zaman parti kapanmayacaktı 2 de bir yok Eski Altın Ok Partisi falan şu mesajı paylaşmadan önce her ne olursa olsun sizinle düşman olmamak için Herşeyi yapıyordum ama ilk düşmanlığı siz yaptınız bana hiçbirşey demediğim halde düşman oldunuz bana hadi kalın selametle bundan sonraki mesajlarınıza da cevabım olmayacak yok hükmündesiniz.
Kimsenin kimseye dusman oldugu yok. Herkes istedigi yerde oynasin. Ama benim yazimi alinti yapip cevap verirsen karsiligini alirsin."Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız". Bunu yazarken agustos ayinda da aynisini dusunuyor muydun?
Önce yaninda oldugun kisileri arastir sonra bize cevap vermeye bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...