B E N C İ L L E R (14 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Kimsenin kimseye dusman oldugu yok. Herkes istedigi yerde oynasin. Ama benim yazimi alinti yapip cevap verirsen karsiligini alirsin."Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız". Bunu yazarken agustos ayinda da aynisini dusunuyor muydun?
Önce yaninda oldugun kisileri arastir sonra bize cevap vermeye bak.
Ben bırakırken böyle olaylar yoktu böyle birşey neden aklımda olsun ki?

Sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor sonuç olarak ben o olaylar ne olduysa burda yoktum bu olaylar ile beni aynı yere koyma sebebin nedir?

Düşman değilim diyorsun da düşman olduğunu açıkça beyan ediyorsun işte

Şu senin olaya gelelim

Senin yazdığın şey Öyle bir kendinizi büyük görmeye başlamışsınız ki artık hava atar gibi konuşup İşte Başarı istiyorsanız Diriliş ittifakına geleceksiniz deyip hava atmak buna tepki gösterdim ama sen direk bir sonrakinde seviyeli olmam dedin en fazla ne yapabilirsin ki yani elinden geleni ardına koyma ne yapacaksan yap benim için yok hükmündesiniz artık.

Olan olayların bir çoğunu doğru şekilde ben öğrendim. O olaylar beni bağlamıyor sizi bağlıyor. Buda size son cevabımdı

Hadi Selametle.

Gökhanyvz

Yeni Üye
Vatandaş
Bu bizi kacmakla.suclayan arakadas cahilmi acaba bı karar aldık ve kapattık sonra kendi kararimizla yeniden açtık o arkadasdami sorun var acaba🤣

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben bırakırken böyle olaylar yoktu böyle birşey neden aklımda olsun ki?

Sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor sonuç olarak ben o olaylar ne olduysa burda yoktum bu olaylar ile beni aynı yere koyma sebebin nedir?

Düşman değilim diyorsun da düşman olduğunu açıkça beyan ediyorsun işte

Şu senin olaya gelelim

Senin yazdığın şey Öyle bir kendinizi büyük görmeye başlamışsınız ki artık hava atar gibi konuşup İşte Başarı istiyorsanız Diriliş ittifakına geleceksiniz deyip hava atmak buna tepki gösterdim ama sen direk bir sonrakinde seviyeli olmam dedin en fazla ne yapabilirsin ki yani elinden geleni ardına koyma ne yapacaksan yap benim için yok hükmündesiniz artık.

Olan olayların bir çoğunu doğru şekilde ben öğrendim. O olaylar beni bağlamıyor sizi bağlıyor. Buda size son cevabımdı

Hadi Selametle.
Parayla herseyin yapabilirsiniz ama secim kazanamazsiniz buda benim sana son cevabim.

KutAydin3198

Muğla Valisi
Vatandaş
Öğrenmeye ihtiyacın varsa başkalarından yardım alabilirsin. Biz zamanında çok seçimler kaybettik, 7 8 partiye karşı yine de mücadele ettik ağlamadık. Yazdıklarımdan hiç biri işine gelmeyince tabi bende yazarım "sen mi öğreticeksin bana oyunu" diye skhdlahdls komiksiniz aga ağlamayın oynayın şu oyunu
Siyaseten rakip olsak da hakkınızı teslim etmem gerek, dediğiniz gibi bir zamanlar biz çoktuk, siz azdınız ve yine dediğiniz gibi yenilgi üstüne yenilgi yaşamanıza rağmen oyuna asılmaya ve mücadele etmeye devam ettiniz, ekmeğini de şu an ziyadesiyle yiyorsunuz.

O dönem gösterdiğiniz sebat ve kararlılığı takdir etmekle birlikte size oyunumuzun ve ittifakınızın selametini düşünerek şu tavsiyeyi vermek isterim, yüzlerine bakmayı dahi istemediğiniz kişileri ve oluşumları ittifakınıza dahil etmeyiniz ki, hem oyunun oynanabilirliği azalmasın, hem de yarın bir gün herhangi bir sebepten başınız ağrımasın. 🙂

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Son konuya atılan mesajlardan kaynaklı, seviyesiz veya oraya gidebilecek tartışma istemiyoruz.
Tartışma yaratacak her konuyu tedbiren kitliyoruz.
Yeni konu açılabilir ancak tartışma seviyesi düştüğü an cezalar arttıralarak üst seviyeden verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...