25 KİŞİYE 2025 YEŞİL TAŞ ÇEKİLİŞİ (TOPLAM 50.000 YEŞİL TAŞ!) (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Oyun Kullanıcı adım: Alparslan
Yeni yıl mesajım: Sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlik ve beraberlik içerisinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Mutlu yıllar...

omer032

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!

omer032

Yeni Üye
Vatandaş

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Omer032
Yeni yıl herkese mutluluk huzur sağlık getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutluyorum

Ali Çalışkan

Öleceksek adam gibi ölelim!!!
Vatandaş

Bol şanslar dileriz!
Ali Çalışkan

Tüm başkanlarımın yeni yılını tebrik eder, mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederim.

Toprak Kırtepe

Yalova Milletvekili | Asil Türk Partisi Üyesi
Vatandaş
Toprak Kırtepe

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni dilekler, yeni maceralar. Tüm BaşkanOnline oyuncularının yeni yılını kutlarım, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini dilerim.

Mehmet Avcı

🇹🇷 ÖVİP 🇹🇷
Vatandaş
Mehmet Avcı

Yeni yılın mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu geçmesi dileğiyle. Tüm Başkan Online ailesinin yeni yılını kutluyorum 🎄

fatihgrck

YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ
Vatandaş
Kullanıcı adı FatihBey0

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Tüm dostlarım yeni yılınız kutlu olsun…