egitim seviyesi neticesinde alıntı kuruntularıyla ugraşmak yerine burda gır gır geçme eyleminde olmanız çok utanç verici bir haldir bunu belirtmek isterim
Bizde eğlenmeye geliyoruz sağ olsunlar sizinkiler böyle multi falan diyince iyi güldürüyorlar; sizde gülmek isterseniz mizah sayfamızı takip edin maalesef ordan başka gülecek yönümüzde , şebeklik yapacak üyelerimiz de yokTekrar teşekkür ederim biz buraya okul okumaya değil eğlenmeye giriyoruz. Size bulunduğunuz yolda başarılar ve kolaylıklar dilerim başkanım
Türkçe'yi sen öğreteceksen iş sıkıntıarden başkana bir egitim paketi vermelisiniz gerekli olacaktır (tapiki) tabiki olması bu konuda bir eksiklik olması ne yazık ki sadaka olarak bir öncelik vermenizi lazım derim
ingilizce olarak bir egitim tavsiye ederim kardeşim ofa deil o ne yazıkki off benim güzel kardeşimHikmet OFA BAS GARDAŞIM OFA BAS.
Senin okuduğun mektebin neyse allah cezasını vermesin.ingilizce olarak bir egitim tavsiye ederim kardeşim ofa deil o ne yazıkki off benim güzel kardeşim
failatun failatun failatun failunegitim seviyesi neticesinde alıntı kuruntularıyla ugraşmak yerine burda gır gır geçme eyleminde olmanız çok utanç verici bir haldir bunu belirtmek isterim
Sen daha Türkçe'yi bilmiyorsun İngilizceye ne ara geçtiningilizce olarak bir egitim tavsiye ederim kardeşim ofa deil o ne yazıkki off benim güzel kardeşim
Önce Türkçeyi ögren katlettin kelimeleriarden başkana bir egitim paketi vermelisiniz gerekli olacaktır (tapiki) tabiki olması bu konuda bir eksiklik olması ne yazık ki sadaka olarak bir öncelik vermenizi lazım derim
Senin okuduğun mektebin neyse allah cezasını vermesi
seni ilgilendiren bir konumunu bu durumSen daha Türkçe'yi bilmiyorsun İngilizceye ne ara geçtin
Hevesini kırma adamın.Sen daha Türkçe'yi bilmiyorsun İngilizceye ne ara geçtin
Partinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdurBizde eğlenmeye geliyoruz sağ olsunlar sizinkiler böyle multi falan diyince iyi güldürüyorlar; sizde gülmek isterseniz mizah sayfamızı takip edin maalesef ordan başka gülecek yönümüzde , şebeklik yapacak üyelerimiz de yok
Ya sen ne anlatıyonPartinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur
Ne yazık ki eğitim yazım yanlışlarından çok araştırma yapmak/ yapabilmek için önemliPartinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur
takib yazmayan bana türkçe katletti diyorÖnce Türkçeyi ögren katlettin kelimeleri
Sonra bana sadaka tasfiyesinde bulunursun.
Hiç sorma hiç lafı dolandırıyo laf sokamadı boş boş cümle yazıyoYa sen ne anlatıyon
Evet yazamadığın Türkçe beni ilgilendiriyorseni ilgilendiren bir konumunu bu durum
Ay bu oyunun geçmişide çok umrumdaydı sankiNe yazık ki eğitim yazım yanlışlarından çok araştırma yapmak/ yapabilmek için önemli
çok boş muhabbetsin kardeşimYa sen ne anlatıyon
Oyunun değil senin şuanki benim de eskiden sekreteri ve başkan vekili olduğum partiAy bu oyunun geçmişide çok umrumdaydı sanki
Konuyla ne alakası var konu bulamayınca Konu değiştirmen çok anlamsız ve komikPartinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur