YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (17 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben dün olan olayları size sordum evet ve dünde bilgim dahilinde olmayan kısmı açıklamamda söyledim sizde evet bu olaylar ve konuşmalar böyle geçti diye beni onayladınız . Oğuzhana tapıyorsan demişsiniz oğuzhan ve bütün partililer biliyor ki onu en çok eleştirenlerden biri de benim ki size de dediğim gibi bana yalan söyleseydi çıkıp giderdim. Grupta size selam söyledim evet çünkü mağdur rolü yaptığınızı düşünüyorum telegramını bilgisayardan açıp konuşmaları resim çekip size atan ajanınızla size bir ileti yollamak istedim. Onurunuzla çıkıp gittiğinizi istifa edeceğinizi söylemiştiniz o onur parti içinde konuşulanları takip ettirirken nerdeydi?
Bana abuzeyt ve fersahı tanımıyorum parti grubunuzda geçen konuşmaları okumadım demiştiniz görüyorum ki yokken bile okuyorsunuz varken ve Oğuzhan aleyhinde sözde delil toplarken okumamanız ne derece inanılır?

Benimle başta nazik konuşan tarafına çekmeye çalışan sizin şimdi bana ahlakını okulda mı unuttun ya da küfürbaz mısın diyerek bu kadar küçülmesine üzüldüm açıkçası

Size ittifakımızdansınız demedim size bana çevrem geniş konuşmalar geliyor diyen sizsiniz buna ithafen madem kulağınıza geliyor (ki blöf yaptığınızı düşünüyorum) size iletilmedi mi bu ne yaman çelişki dedim.

Son olarak madem Oğuzhanın sizi hain ilan edip bir işler karıştığacağını düşündünüz ve konuşmaları ss aldınız plan yaptınız neden son günlere kadar ortada birşey yokmuş gibi muhabbet edip aday çıkacağınız ittifaka dair ifadelerde küfürlü sözlerde bulundunuz , ben küfür etmeyi tastik etmedim hiçbir yerde , peki siz neden bu kadar karşıysanız küfürlü ifadelere başvurdunuz ?
İstifa etmemesini bende rica ettim hocam diriliş ittifakı sizin adayınıza güvenerek oy verdi bu oyuncak değil ki istifa et zaten diriliş adınıda iyice ayaklar altına aldırdınız bu yapılanlardan oyunlardan yalanlardan dolanlardan ben yoruldum usandım bu güne kadar diriliş ittifakı adına uğraş verdim fakat artık Diriliş ittifakı şahsım adına bu saatten sonra Yola sizinle devam edecekse benim için bitmiştir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Konunun yeterince tartışıldığını düşünüyoruz.
Hakaret içeren mesajlar raporlanabilir.
Konuyu daha fazla uzatmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...