SEÇİMLERE KATILMAYAN PARTİLER HK. YAPTIRIM UYGULANMASI (3 Kişi İçeride)

J O K E R

Üye
Vatandaş
Doğru bir müdahale olduğunu düşünmüyorum. 2021’de ittifak yoktu evet ama oyunda kazanma hırsı insanlarda böyle birlik olmayı öğretti.
Dışarıdan böyle bir yasaklama gelmesi bir nevi diktatörlük bırakın insanlar kendi stratejileri ile kazanmayı öğrensinler.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
3 tane en büyük parti biz birbirimizi destekleyeceğiz, her ay da birimizi başkan yapıyoruz, milletvekillerini de ihtiyacımıza göre bölüşüyoruz dedikten sonra ne yapabilir ki oyuncu?
Burada sorgulanması gereken açıkcası bu tavırdır.
Yönetim olarak müdahale nedenimizi açıkça anlatıyoruz.
Burada yönetim müdahalesi elzem hale gelmiştir.
Sayın hocam 3 tane parti birleşiyorsa geriye kalan 15 parti birleşib 3 partiyi yenemiyorlarsa.
Birazda 15 parti çalışsın ve yönetimden yardım istemesin..bizler nasıl gece gündüz çalışıyoruksa onlarda çalışsın ağlamasın. Bizimde kaybetdiyimiz zamanlar oldu ama asla ağlamadık. Aksine güclenmek için gecemizi gündüzümüze vererek dahada azimli çalışdık. Liderlikde işte budur

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Sayın hocam 3 tane parti birleşiyorsa geriye kalan 15 parti birleşib 3 partiyi yenemiyorlarsa.
Birazda 15 parti çalışsın ve yönetimden yardım istemesin..bizler nasıl gece gündüz çalışıyoruksa onlarda çalışsın ağlamasın. Bizimde kaybetdiyimiz zamanlar oldu ama asla ağlamadık. Aksine güclenmek için gecemizi gündüzümüze vererek dahada azimli çalışdık. Liderlikde işte budur
Daha guzel anlatilamazdi 👏

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Buna katılıyorum artı olarak şunuda belirtmek istiyorum yükselen gençlik gibi ou sayısı fazla olan bir partinin taraf değiştirmesinden sonra iki ittifak arasında çok büyük bir oy farkı olduğunuda düşünmüyorum.
Oyunda 15 parti var ve diriliş ittifağı sadece 5 parti, karşı ittifaktaki partiler fikir ayrılıklarını halledip kendi aralarında anlaşmayı başarabilirse oy sayıları oldukça fazla. Bu yüzden dengeleri değiştirebilecek müdaheleleri çok tasvip etmiyorum.
Doğruda senin düşündüklerini düşünene kadar ağlayarak yönetimden yardım istemeyi tercih ederim😂😂😂😉😉

AhmetGn

Özgürlük Ve İrade
Vatandaş
3 tane en büyük parti biz birbirimizi destekleyeceğiz, her ay da birimizi başkan yapıyoruz, milletvekillerini de ihtiyacımıza göre bölüşüyoruz dedikten sonra ne yapabilir ki oyuncu?
Burada sorgulanması gereken açıkcası bu tavırdır.
Yönetim olarak müdahale nedenimizi açıkça anlatıyoruz.
Burada yönetim müdahalesi elzem hale gelmiştir.
3 tane büyük parti dediğiniz olay biz yeni değiliz emeklerle bu hale geldi yeri geldi 4 - 5 ay seçimlerde geri düştük kaybettiğimiz dönemler oldu bunlar olurken bu işin başlangıcında yenilmeyi göze alarak yola çıktık istikrarımızın sonucunda meyvelerini yedik emeklerimizle seçimler kazandık kaybettik büyük parti dediğinizde biz dipten başladık bu seviyelere geldik bunları yaparken ne üye çaldık partilerden saygı gösterdik oyunumuzu oynadık adil oynamaya çalışıyoruz burada karşımızdakiler geri kalmışsa bu mücadelede bizim kadar mücadele edememişler demekki birlik beraberlik sağlıyarak buralara hak kazandık

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kişi kendinden biliyor işte. Sana her konuşana ağlama dışında bişey diyemiyorsun. Oynamayı sevmem oynatmayı severim sen iyi bilirsin ama seni halı sahada bile oynatmam.
Sen kürdanla bile zor alınan bir yemek artığısın eleman.
Bu vakte kadar biz hakim olduk bu oyuna meydan senin işte çık göster kendini birader oraya buraya saldırmaya gerek yok çık oyna oynunu lafı bi yerlere çekmek madem çektin bak ben söyleyeyim nasıl oynattik sizi onca zaman gör bak işte zoruna gitmesin

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Doğru bir müdahale olduğunu düşünmüyorum. 2021’de ittifak yoktu evet ama oyunda kazanma hırsı insanlarda böyle birlik olmayı öğretti.
Dışarıdan böyle bir yasaklama gelmesi bir nevi diktatörlük bırakın insanlar kendi stratejileri ile kazanmayı öğrensinler.
Bu bir strateji değil.
İttifak oluşturup, sırayla Oyun Başkanlığı vermek bir strateji değil, kendi düzenini oluşturmaktır.
Aynı şeyi diğerleri de yapsın gibi bir şeyden kurmak da yanlış.
Sonuç olarak sürekli kazanılan bir seçim var ve her seçimin de bir kazanımı oluyor.
Dilendiği gibi belediye başkanı, şehir valisi atarsan, yeni gelecek oyuncu bu dinamikleri bilmedigi için tabi ki seni tercih edecektir.
Bu yapılan şey rekabet değil, rekabete zarar veren bir şeydir.
Oyun yönetimi olarak rekabeti geri getireceğiz.
Rekabetin önündeki en büyük engel ittifaklardır.
Önümüzdeki günler kuralları değiştereceğiz.

KORKUT SÖNMEZAY

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Madem kendi stratejileri için kazanmayı öğrensinler diyorsun da yani sizde strateji yaparak seçim kazanabilirsiniz zor değil bu oyunun ilk döneminde 2020 yılında biz ittifaksız 6 7 parti vardı oyunda bir rekabet ortamı vardı her parti kendi partisi için uğraşıyordu buda oyuna ayrı bir heyecan kayıyordu bu oyun asıl o zamanlar oyundu ben o zamanı gördüğüm için yönetimin bu aldığı kararı doğru buluyorum herkesin tabiki görüşü farklı.

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
2024 yılı oyun için ittifakların damga vurduğu ve genel olarak en çok oy toplayan partilerin birleştiği ve bunun sonucunda oyunda başka bir "kazanan" oluşturmayan partilerin kendini tekrarladığı bir yıl oldu.

Oyun rekabetini düzenlemek Oyun Yönetiminin görev ve kapsamında olup,
Bu sistem ile rekabet değil, çoğunluğun sürekli kazandığı bir sistem olmuştur.

Oyun Başkanı seçimiyle seçim sistemi değişecek olup,
Tüm seçimlere katılım ilk 5 parti şeklinde iken, 20 üye üstü partiler şeklinde olacaktır.
Partilerin hepsinin adayları olmak zorunda olup,
Aday göstermeyen partiler kapatılacaktır.
Oyunun bir seçim oyunu olduğunu ve partiniz var ise aday göstermek zorunda olduğunuzu hatırlatır;
Sistemin detayları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Ayrıca oy verme aşamasında da bazı değişikliklere gidilecek olup,
Kendi partisi dışında oy verme engellenecektir.

İttifak partilerinin bir parti çatısı altında birleşmelerini tavsiye eder,
Tanımadığımız ittifak sisteminin karşısında olduğunu ilk kez açıkca beyan ederiz.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Şimdi olumlu ya da olumsuz fikrimizi beyan etmek hakkımız bu oyuna emek veriyorsak.
Şimdi bizim ittifak ilk kurulduğunda sürekli yeniliyorduk ama biz pes etmedik dönüp kendimize baktık güçlendik birlik olduk bu aşamaya kolay gelinmedi. O zamanlar oy çoğunluğu büyük partiler birleşmesi gibi bir durum yoktu bizim oyumuz 15-20 oy civarındaydı parti olarak biz pes etmedik ve bu seviyeye çok uğraşarak geldik.

Bunu karşı partiler yapamıyorsa bu bizim suçumuz değil die düşünüyorum. Yapılamadığında sistemin değişmesini olumlu görmüyorum.

Kısa bir gözlem diyelim sadece 1 gün içinde bile değil oyuna yeni katılan üyelerim 2/3 ü bir partiye geçiyorsa ve bir anda parti üye sayısı artıyorsa yeni sisteme hemen ayak uydurulmuşluk görüyorum ben. Ne oldu da x partiye üyeler akmaya başlandı. Bizim 1 ayda o kadar davet mesajları atıp emek verip getiremediğimiz yeni üyeler.

Neyseee.. karşıya hayırlı olsun..

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Şimdi olumlu ya da olumsuz fikrimizi beyan etmek hakkımız bu oyuna emek veriyorsak.
Şimdi bizim ittifak ilk kurulduğunda sürekli yeniliyorduk ama biz pes etmedik dönüp kendimize baktık güçlendik birlik olduk bu aşamaya kolay gelinmedi. O zamanlar oy çoğunluğu büyük partiler birleşmesi gibi bir durum yoktu bizim oyumuz 15-20 oy civarındaydı parti olarak biz pes etmedik ve bu seviyeye çok uğraşarak geldik.

Bunu karşı partiler yapamıyorsa bu bizim suçumuz değil die düşünüyorum. Yapılamadığında sistemin değişmesini olumlu görmüyorum.

Kısa bir gözlem diyelim sadece 1 gün içinde bile değil oyuna yeni katılan üyelerim 2/3 ü bir partiye geçiyorsa ve bir anda parti üye sayısı artıyorsa yeni sisteme hemen ayak uydurulmuşluk görüyorum ben. Ne oldu da x partiye üyeler akmaya başlandı. Bizim 1 ayda o kadar davet mesajları atıp emek verip getiremediğimiz yeni üyeler.

Neyseee.. karşıya hayırlı olsun..
30 dakika içerisinde 25 adet yeni oyuncu tek bir partiye. Umarım kalıcı olurlar bir seçimi manipüle etmek adına başka platformlardan geçici üye akışı değildir. Takipteyiz

J O K E R

Üye
Vatandaş
Bu bir strateji değil.
İttifak oluşturup, sırayla Oyun Başkanlığı vermek bir strateji değil, kendi düzenini oluşturmaktır.
Aynı şeyi diğerleri de yapsın gibi bir şeyden kurmak da yanlış.
Sonuç olarak sürekli kazanılan bir seçim var ve her seçimin de bir kazanımı oluyor.
Dilendiği gibi belediye başkanı, şehir valisi atarsan, yeni gelecek oyuncu bu dinamikleri bilmedigi için tabi ki seni tercih edecektir.
Bu yapılan şey rekabet değil, rekabete zarar veren bir şeydir.
Oyun yönetimi olarak rekabeti geri getireceğiz.
Rekabetin önündeki en büyük engel ittifaklardır.
Önümüzdeki günler kuralları değiştereceğiz.
Umarım daha iyi olur.

O A B İ

Vatandaş
Olumlu ya da olumsuz söyleyebilirsin de son dediklerine katılmıyorum size gelmiyorlarsa beğenmeyebilirler bizi tercih etmiş olamazlar mı? Bu konu için yönetime bunu belirtmeniz de birşeyi ima etmiş oluyorsunuz eğer elinizde bir kanıt vs varsa söyleyebilirsiniz direk bir şeyi ima etmek te hata olur iyi geceler.
Yapma be baskanım gün boyu üye akışı durgun 30 dakikada 30 kişi geliyor hepsine anında yazıyoruz yüzde 90 ı hiç bir cevap dahi vermeden tek bir partiye giriyor. Eğer oyunumuza oyuncu kazandirmişsa ilgili parti tebrik ve teşekkür ederiz. Ancak dediğim gibi tek seçimlik manipilasyon amaclı bu adım atılmışsa takipçisi olacağız

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Yapma be baskanım gün boyu üye akışı durgun 30 dakikada 30 kişi geliyor hepsine anında yazıyoruz yüzde 90 ı hiç bir cevap dahi vermeden tek bir partiye giriyor. Eğer oyunumuza oyuncu kazandirmişsa ilgili parti tebrik ve teşekkür ederiz. Ancak dediğim gibi tek seçimlik manipilasyon amaclı bu adım atılmışsa takipçisi olacağız
Oyun yönetiminin konunun takipçisi olacağından eminim başkanım sakin olalım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun yönetiminin konunun takipçisi olacağından eminim başkanım sakin olalım
Bahsettiğiniz parti kendi bütçesiyle instagram üzerindenbir sayfaya reklam verdi daha birkaç gün oldu.
Oyuna yeni oyuncu kazandırmak için yaptıkları çabanın farkındayız.
İlgili kişiler kendilerini tanıttığı için bu kişileri tercih etmeleri cok normal.

Ayrıca son 1 haftadır günlük en az 100 oyuncu kayıt oluyor.
Oyunda şu an yeni üye, oyuncu konusunda bir sorun yok.
Kalan 70 kişiyle ilgilenin, onlara yazın.

Daha 1 ay öncesine kadar biz de oyuncu bulamıyorduk günde 10-15 kişi kayıt oluyordu.
Reklamlar sonuna kadar açıldı.
Oyuncu gelmiyor denemez kesinlikle, bunu kabul etmiyoruz.
Oyuncunun oyunda durmaması, oyunu silmesi ayrı bir şey bu konu ayrı bir şey.

Sipan Balık

🏴SİYAH SANCAK 22. DÖNEM MECLİS BAŞKANI🏛️
Vatandaş
Herkes kendi partisine oy verecekse herkese iş bağımsızlara kaldı

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Bahsettiğiniz parti kendi bütçesiyle instagram üzerindenbir sayfaya reklam verdi daha birkaç gün oldu.
İlgili kişiler kendilerini tanıttığı için bu kişileri tercih etmeleri cok normal.

Daha 1 ay öncesine kadar biz de oyuncu bulamıyorduk günde 10-15 kişi kayıt oluyordu.
Hocam ben birşey demedim ki, sadece arkadaşların şüphesi vardı bende elbetteki sizin konunun takipcisi olacağınızı söyledim yanlış anlaşılma olmasın ☺️

O A B İ

Vatandaş

Ben oyuncu akışı yok demedim hocam ama bugün sabahtan akşama kadar bu akış durgundu tahminim oyundaki teknik aksaklıklar ve donmalar bunun sebebi. Ayrıca aksine 1 haftada oyuncu akışı sayesinde en hızlı büyüyen partilerden biriyiz UYANIŞ ailesi olarak. Bu konuda size de yeri gelmişken teşekkür edelim devamı bizleri çok memnun eder malum artık oyunda en önemli şey üye ve oy sayısı oldu 😂