SEÇİMLERE KATILMAYAN PARTİLER HK. YAPTIRIM UYGULANMASI (13 Kişi İçeride)

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Sayım hocam bakın ittifak diyosunuzda
Örnek verim. Son hakim seçimine ittifaksız aday oldum. Karşı taraf ise ittifakla aday çıkardı ona rağmen kaybetdiler. Demekki oyunda demokrati var. İttifaksız birisi aday oluyursa kazanıyorsa ve kazanan kişiye karşı ittifakdanda baya oylar geliyorsa.
Biraz kendileri düşünsün. Demekki oyunçularımızda kimin doğru kimin yalnış olduğunu biliyorlar.
Şahsi düşüncem birisi kazanamıyorsa oyunu bu kadar karışdırmanın anlamı yok. Üye sayısı bizden çok olan partiler kayb ediyorsa oyun sisteminin bir hatası diyildir bu.
Ama doğru söylüyorsunuz ittifaklar resmi forumda falan açıklanmasın. Amma devam etmesi daha heyecanlı.
Devan etmezse asıl rekabet olmaz.
Şahsi düşüncem o yönde. Yine söylüyorum karşı taraf güclenmeye baksın.
O işi yapamıyorlarsa partilerinin başınada ittifaklarınında başına keçib kazandırmaya hazırım.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun niko az önce biz hiç bi zaman ağlamadık diyordun şimdi resmen ağlıyorsun. Ayrıca sen kimsin ki kendini doğru görüp size oy vermeyenleri rakip olanları yanlış görüyorsun. Kendine gel ağzına emzik arama.

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Bu nasıl bir ithamdır?
Oyun kimse giriş yapamadığı için yavaşladığı için kapandı.
İyice saçmalıyorsunuz.
İtham değil başkanım, insanlar bu değişikliği kabullenemediği için sorguluyor. Reklam işleri, belli bir saat aralığında dakikasına kadar birebir eş zamanlı üye girişi vs... İnsanları düşündürdü. İtham eden yok ama anlaşılan kullanıcılar açıklama veya daha fazla seffaflik istiyor. Sonuçta biz burada komünüz Mahmut başkanım, herkes oyun için uğraşıyor. 😉

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İtham değil başkanım, insanlar bu değişikliği kabullenemediği için sorguluyor. Reklam işleri, belli bir saat aralığında dakikasına kadar birebir eş zamanlı üye girişi vs... İnsanları düşündürdü. İtham eden yok ama anlaşılan kullanıcılar açıklama veya daha fazla seffaflik istiyor. Sonuçta biz burada komünüz Mahmut başkanım, herkes oyun için uğraşıyor. 😉
Arkadaşlar zaten açıklama yapılıyor.
Daha ne kadar şeffaf olabiliriz?
Size anlık cevap veriyoruz. Sorguladıgınız her şeyin cevabı zaten verildi, oyuna kayıt olan oyuncu sayısı belli giriş yapan kişi sayısı belli.
Tutturmuşsunuz 30 kişi partiye girdi diye söylüyoruz size reklam verdi arkadaşlar.
Reklam verdi diyoruz aa bizde yapalım o zaman niye söylemediniz diyorsunuz, yapın arkadaşlar engel olan mı var?

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Arkadaşlar zaten açıklama yapılıyor.
Daha ne kadar şeffaf olabiliriz?
Size anlık cevap veriyoruz. Sorguladıgınız her şeyin cevabı zaten verildi, oyuna kayıt olan oyuncu sayısı belli giriş yapan kişi sayısı belli.
Tutturmuşsunuz 30 kişi partiye girdi diye söylüyoruz size reklam verdi arkadaşlar.
Reklam verdi diyoruz aa bizde yapalım o zaman niye söylemediniz diyorsunuz, yapın arkadaşlar engel olan mı var?
Madem amacımız şeffaflık, adil rekabet, fırsat eşitliği ve bu kavramlardan doğan zevkli bir oynanışsa: Tüm bu şartları sağlamak için platform dışı tüm tanıtım ve reklamlar buradan raporlandırılsın. Reklam sonucu hak edilen kazancın (üye sayısı vs...) her şeyi açıklansın. Aksi halde büyük sorunlar doğar. Örnek olarak ben bu oyunun reklamını hiç bir şekilde bu oyuna yakışmayan bir sitede reklamını yapabilirim ve bu kurum kimliğini bozar. "Ama olsun ben üye kazandım sonuçta bu rekabet." diyebilirim ama bu oyuna büyük bir zarar verir. Veya reklam adı altında maddi kazanç karşılığında propaganda yaparak platform dışı yerlerden oyuncu çekebilirim. Bir oyun isminin sağda solda kontrolsüz kullanılmasi büyük sorunlar yaratır. Madem amacımız adalet, fırsat eşitliği ve seffafliksa platform dışında yapılan her reklam herkese açık şekilde verileriyle paylaşılsın aksi halde oyun bir süre sonra gerçek hayatta parası olanın kazandığı, emek verip parası olmayanın kaybettiği bir hale gelir. Aynı zamanda insanlarda şu an olduğu gibi bot kullanıldı algısı hep sürer. Bu algıda yavaş yavaş usulsüzlüğü herkese yayar.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Madem amacımız şeffaflık, adil rekabet, fırsat eşitliği ve bu kavramlardan doğan zevkli bir oynanışsa: Tüm bu şartları sağlamak için platform dışı tüm tanıtım ve reklamlar buradan raporlandırılsın. Reklam sonucu hak edilen kazancın (üye sayısı vs...) her şeyi açıklansın. Aksi halde büyük sorunlar doğar. Örnek olarak ben bu oyunun reklamını hiç bir şekilde bu oyuna yakışmayan bir sitede reklamını yapabilirim ve bu kurum kimliğini bozar. "Ama olsun ben üye kazandım sonuçta bu rekabet." diyebilirim ama bu oyuna büyük bir zarar verir. Veya reklam adı altında maddi kazanç karşılığında propaganda yaparak platform dışı yerlerden oyuncu çekebilirim. Bir oyun isminin sağda solda kontrolsüz kullanılmasi büyük sorunlar yaratır. Madem amacımız adalet, fırsat eşitliği ve seffafliksa platform dışında yapılan her reklam herkese açık şekilde verileriyle paylaşılsın aksi halde oyun bir süre sonra gerçek hayatta parası olanın kazandığı, emek verip parası olmayanın kaybettiği bir hale gelir. Aynı zamanda insanlarda şu an olduğu gibi bot kullanıldı algısı hep sürer. Bu algıda yavaş yavaş usulsüzlüğü herkese yayar.
Oyunda bulunan bir parti reklam vermiş, bundan dolayı biz suçlu oluyoruz.
3-5 oyuncu eksik geldi diye bunun hesabını sorma cürretinde bulunuyorsun bana.
Günde 100 oyuncu geliyor ve burada bulunan tüm partiler o oyunculardan zaten payını alıyor.
Biz reklamımızın yapılmasını sorun görmemişiz, bizim için bitmiştir.

Bir usulsuzluk yok, gelen gerçek oyunculara bot dedirtmem.
Ha bu saatten sonra da daha seçimi kazanıp kaybettiğiniz bile belli olmadan bot diye başlandıysa, müdahale hakkımız da mevcuttur.
Bu bu konuya dair ilk ve son uyarım olsun.

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Ya arkadaş ben sizi anlayamıyorum bazen emekten çabadan bahsediyorsunuz sonra kaybetme ihtimaliniz %1 dahi olsa ithamda bulunmaya suçlamaya yargılamaya çalışıyorsunuz. Dün gece herkes yılbaşı kutlayıp eğlenirken veya uyurken biz 35 kişi sabaha kadar puan kastık. Rekabet artsın daha çekişmeli seçimler yaşayalım heyecan artsın diye aylardır çabalıyoruz hemen birilerine çamur atmaya çalışıyorsunuz ama Şunu unutmayın. Kişi Kendinden Bilir İşi ;)
IMG_1869.pngIMG_1870.png

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ya arkadaş ben sizi anlayamıyorum bazen emekten çabadan bahsediyorsunuz sonra kaybetme ihtimaliniz %1 dahi olsa ithamda bulunmaya suçlamaya yargılamaya çalışıyorsunuz. Dün gece herkes yılbaşı kutlayıp eğlenirken veya uyurken biz 35 kişi sabaha kadar puan kastık. Rekabet artsın daha çekişmeli seçimler yaşayalım heyecan artsın diye aylardır çabalıyoruz hemen birilerine çamur atmaya çalışıyorsunuz ama Şunu unutmayın. Kişi Kendinden Bilir İşi ;)
Ekli dosyayı görüntüle 19628Ekli dosyayı görüntüle 19629
Yapılan şey saygısızlık ve ayıptır.
Bir yerde kazanmak için yılmadan çabalayan oyuncu,
Diğer yanda kazanma ihtimali olan oyuncu bir şeyler yaptı diye yönetime taraflı imasında bulunan oyuncu.
Bardak taşmasın arkadaşlar, uzatmayın.
Adam kendince böyle bir yöntem bulmuş ve böyle yararlı olacağını düşünüyor, aynı zamanda gelen oyuncu size de gelebilir.
Geliyor da.
Bugün kayıt olan tüm oyuncular bir partiye gitmiş gibi davranmayın.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Beyazların üzerindeki inatçı leke olan eleman. Sen kimsin ki meydan gösteriyorsun? Sen anca kafayı oynatırsın. Zoruna gitmesin hadi çalış çabala ağlama duvarına çevirdin burayı göz pınarların kurudu ama timsah gözyaşıd
Hadi abisi hadi git ötede oyna sen kumunu burda abilerin santranç oynuyor aklının alamayacağı işlere burnunu sokma sen .

Son düzenleme:

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Yapılan şey saygısızlık ve ayıptır.
Bir yerde kazanmak için yılmadan çabalayan oyuncu,
Diğer yanda kazanma ihtimali olan oyuncu bir şeyler yaptı diye yönetime taraflı imasında bulunan oyuncu.
Bardak taşmasın arkadaşlar, uzatmayın.
Adam kendince böyle bir yöntem bulmuş ve böyle yararlı olacağını düşünüyor, aynı zamanda gelen oyuncu size de gelebilir.
Geliyor da.
Bugün kayıt olan tüm oyuncular bir partiye gitmiş gibi davranmayın.
Hocam 2.parti uygulamalardan paylaşılan ssler ban sebebiydi yanlış hatırlamıyorsam 😀😀😀

KORKUT SÖNMEZAY

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Yapma be baskanım gün boyu üye akışı durgun 30 dakikada 30 kişi geliyor hepsine anında yazıyoruz yüzde 90 ı hiç bir cevap dahi vermeden tek bir partiye giriyor. Eğer oyunumuza oyuncu kazandirmişsa ilgili parti tebrik ve teşekkür ederiz. Ancak dediğim gibi tek seçimlik manipilasyon amaclı bu adım atılmışsa takipçisi olacağız
Neyin takipçisi olacaksın biz reklam yaptık 30 kişi geldi onlarda bize katıldılar 30 kişiyi zorla oyunda mı tutacağız devam eden eder etmeyen bırakır takipçisi olsan ne olacak? Ne yapabileceksin? Yani biz sonuçta bu durumdan oyun yönetiminin haberi var onlar izin verdi bizde böyle birşey yaptık illegal birşey yapmadık gelen üyelerden devam eden eder etmeyen etmez istediğin kadar takipçisi ol farketmez biz size göre hareket edecek halimiz yok. Bazı şeyleri de haddinden fazla uzatıyorsunuz eski muhabbetleri uzattınız şu reklam verme olayımızı da gereksiz yere uzatıyorsunuz.

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı

Hocam ilk defa reklam veren siz değilsiniz bunlar daha öncede yapıldı ilk defa bu kadar problem edildi heralde yeni oyuncular tarafından.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Güzel güzel puanını kas o zaman emek veren bir sen değilsin. Sinan emin ol senin 2 katından daha fazla hayal edemeyeceğin emekler verilip buralara gelindi sen belki 6-7 aydır hadi 8 aydır olsun varsın ama kişiyi tanımadan yorumlama sana tavsiyem bizde geçen sene senin gibiydik yılbasında oturup puan kastık. puanla övünmeyi geçelim. artık 2025 olmuş. 3. kez adaysın kazanamassan 4 gelecekmi ondan haber ver

A L İ G.

Üye
Vatandaş
Güzel güzel puanını kas o zaman emek veren bir sen değilsin. Sinan emin ol senin 2 katından daha fazla hayal edemeyeceğin emekler verilip buralara gelindi sen belki 6-7 aydır hadi 8 aydır olsun varsın ama kişiyi tanımadan yorumlama sana tavsiyem bizde geçen sene senin gibiydik yılbasında oturup puan kastık. puanla övünmeyi geçelim. artık 2025 olmuş. 3. kez adaysın kazanamassan 4 gelecekmi ondan haber ver
tepkisiz kalamayacam mükemmel olmuş. bunlar 4 de gelir beşte kazanamayan çekilmeyide bilmeli. :) :)

KORKUT SÖNMEZAY

Vatandaş
Başkan adayını kimi yapacağımız sizi ilgilendirmez başka konuya dönüş yapmayın sürekli ay muhabbet sıkmadı mı bu sizi?

KORKUT SÖNMEZAY

Vatandaş
Volkan başkan her ay aday aynı bu oyunda Sinan dan başka oyuncu yok mu demek istemiş Ayhan 😀
Öyle demiş böyle demiş tamamda ne olursa olsun bizim verdiğimiz karar kimseyi ilgilendirmez sizlik bir durum olmadıysa bu olaya müdahil olmayın lütfen biz kendi aramızda toplanıp kimin aday olacağını zaten toplantıda belirtiyoruz @Sinan SEVİM başkan adaylığı açıklanıyor ise herkes buna olumlu bakıyor demektir. Zaten olumsuz bakan bir kişi de olsa o zaten toplantı da belirtir bunlara çok fazla takılmayın yani hep boş konular üstünde gidip geliyorsunuz. Sizin tarafınızda dönen muhabbetlerin hepsi boş muhabbet işte önceden böyle birşey olmuş falan filan sürekli aynı konular açılıp kapanıyor. Sizi ilgilendirmeyen konulara tekrar söylüyorum müdahil olmayın.