SEÇİMLERE KATILMAYAN PARTİLER HK. YAPTIRIM UYGULANMASI (27 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu sistemin uygulanması zor olacak ama yaşayıp göreceğiz.İllaki birleşme olacak geçişler olacaktır.Ama her oyuncu Kendi partisi dışından bir partiye oy atamaz kavramı diktatörlükden başka bir şey değil.Hocam gözden geçirilmesi gerekli bence bu karar .Biz öyle uygun gördük müdahale ettik demekle olmaz diye düşünüyorum. @BaşkanOnline

Sipan Balık

🏴SİYAH SANCAK 22. DÖNEM MECLİS BAŞKANI🏛️
Vatandaş
Bu sistemin uygulanması zor olacak ama yaşayıp göreceğiz.İllaki birleşme olacak geçişler olacaktır.Ama her oyuncu Kendi partisi dışından bir partiye oy atamaz kavramı diktatörlükden başka bir şey değil.Hocam gözden geçirilmesi gerekli bence bu karar .Biz öyle uygun gördük müdahale ettik demekle olmaz diye düşünüyorum. @BaşkanOnline
Bu kuralın bu şekilde olacagini düşünmüyorum zaten yönetim bunun üzerine düşüp orta yolu bulacaktır şuan ortada tamamen yarım yamalak bişey var örneğin her 3 seçimde bir aday göstermek zorundasın olabilir yüksek partili itifaklar da böylece kendi içinde 2 aday göstermek zorunda kalır bla bla çok şey eklenebilir/değişebilir

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Bahsettiğiniz parti kendi bütçesiyle instagram üzerindenbir sayfaya reklam verdi daha birkaç gün oldu.
Oyuna yeni oyuncu kazandırmak için yaptıkları çabanın farkındayız.
İlgili kişiler kendilerini tanıttığı için bu kişileri tercih etmeleri cok normal.

Ayrıca son 1 haftadır günlük en az 100 oyuncu kayıt oluyor.
Oyunda şu an yeni üye, oyuncu konusunda bir sorun yok.
Kalan 70 kişiyle ilgilenin, onlara yazın.

Daha 1 ay öncesine kadar biz de oyuncu bulamıyorduk günde 10-15 kişi kayıt oluyordu.
Reklamlar sonuna kadar açıldı.
Oyuncu gelmiyor denemez kesinlikle, bunu kabul etmiyoruz.
Oyuncunun oyunda durmaması, oyunu silmesi ayrı bir şey bu konu ayrı bir şey.
O zaman hocam üye akışı sağlıklı diyorsanız bu şekilde giderse zaten kazanacaklar sistemin değişmesine bence gerek yok. Sistem değişirse x partinin 12 aylık galibiyeti şimdiden hayırlı olsun diyelim bu hızla giderlerse zaten tek parti ittifak bırakmaz.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu kuralın bu şekilde olacagini düşünmüyorum zaten yönetim bunun üzerine düşüp orta yolu bulacaktır şuan ortada tamamen yarım yamalak bişey var örneğin her 3 seçimde bir aday göstermek zorundasın olabilir yüksek partili itifaklar da böylece kendi içinde 2 aday göstermek zorunda kalır bla bla çok şey eklenebilir/değişebilir
Demogratik ortamdan tamamen kopuş olacak isteyen istediği adaya oyunu kullanamayacak olması kabul edilemez bence . Tâbi ki daha deneme aşamasında tartışıp konuşarak bir yere varılacağı ümidindeyim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
O zaman hocam üye akışı sağlıklı diyorsanız bu şekilde giderse zaten kazanacaklar sistemin değişmesine bence gerek yok. Sistem değişirse x partinin 12 aylık galibiyeti şimdiden hayırlı olsun diyelim bu hızla giderlerse zaten tek parti ittifak bırakmaz.
Hocam sizce kazanan taraf x tarafı değil de y olsa, sistemdeki sorunun tespitindeki fikrimiz değişir mi :)
Sistem değişirse x partinin 12 aylık galibiyeti diye bir şey söz konusu olamaz, böyle bir şey olursa sistem yanlıştır zaten.
Merak etmeyin, yeni bir seçim sistemiyle karşınızda olacağız :)

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Hocam sizce kazanan taraf x tarafı değil de y olsa, sistemdeki sorunun tespitindeki fikrimiz değişir mi :)
Sistem değişirse x partinin 12 aylık galibiyeti diye bir şey söz konusu olamaz, böyle bir şey olursa sistem yanlıştır zaten.
Merak etmeyin, yeni bir seçim sistemiyle karşınızda olacağız :)
Ne desek boş 😂😂 hayırlısı olsun diyelim yaşayıp görelim hocam 😂

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Bu vakte kadar biz hakim olduk bu oyuna meydan senin işte çık göster kendini birader oraya buraya saldırmaya gerek yok çık oyna oynunu lafı bi yerlere çekmek madem çektin bak ben söyleyeyim nasıl oynattik sizi onca zaman gör bak işte zoruna gitmesin
Beyazların üzerindeki inatçı leke olan eleman. Sen kimsin ki meydan gösteriyorsun? Sen anca kafayı oynatırsın. Zoruna gitmesin hadi çalış çabala ağlama duvarına çevirdin burayı göz pınarların kurudu ama timsah gözyaşıdır onlar.

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Beyazların üzerindeki inatçı leke olan eleman. Sen kimsin ki meydan gösteriyorsun? Sen anca kafayı oynatırsın. Zoruna gitmesin hadi çalış çabala ağlama duvarına çevirdin burayı göz pınarların kurudu ama timsah gözyaşıdır onlar.
Sen gerçek kimliğinle böyle ahkam kesebilir misin ? Burda gelip sahte hesapla saygısızlık yapma. Adama sorarlar gerçek kimliğini göstermeden asıl sen kimsin de meydan gösteriyorsun diye…

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Sen gerçek kimliğinle böyle ahkam kesebilir misin ? Burda gelip sahte hesapla saygısızlık yapma. Adama sorarlar gerçek kimliğini göstermeden asıl sen kimsin de meydan gösteriyorsun diye…
He geldi yancılardan biri. Yancıların hesabı ayrı. Müfterinin arkadaşı müfteri olur ne olacak? Eğer hesabın sahte olduğunu ispat edemezsen en terbiyesizsin. Seni gidi müfteri yancılığın hakkını ver hadi bakalım

A H M E T T

Üye
Vatandaş
He geldi yancılardan biri. Yancıların hesabı ayrı. Müfterinin arkadaşı müfteri olur ne olacak? Eğer hesabın sahte olduğunu ispat edemezsen en terbiyesizsin. Seni gidi müfteri yancılığın hakkını ver hadi bakalım
Sen ne içtin birader ? Senin de hakkını veririm sen rahat ol sadece edebinle konuş burda beni tanıyan tanır kimsenin yancılığını da yapmam aynı partide de olsam karşı partilerde olsa fark etmez. Edep bilmiyorsan işine bak. Anca klavye delikanlılığı yapın…

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Sen ne içtin birader ? Senin de hakkını veririm sen rahat ol sadece edebinle konuş burda beni tanıyan tanır kimsenin yancılığını da yapmam aynı partide de olsam karşı partilerde olsa fark etmez. Edep bilmiyorsan işine bak. Anca klavye delikanlılığı yapın…
He kral tamam hadi var git seni muhatap aldım hata ettim o elemanla benim işim.

Osmanbulut

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
2024 yılı oyun için ittifakların damga vurduğu ve genel olarak en çok oy toplayan partilerin birleştiği ve bunun sonucunda oyunda başka bir "kazanan" oluşturmayan partilerin kendini tekrarladığı bir yıl oldu.

Oyun rekabetini düzenlemek Oyun Yönetiminin görev ve kapsamında olup,
Bu sistem ile rekabet değil, çoğunluğun sürekli kazandığı bir sistem olmuştur.

Oyun Başkanı seçimiyle seçim sistemi değişecek olup,
Tüm seçimlere katılım ilk 5 parti şeklinde iken, 20 üye üstü partiler şeklinde olacaktır.
Partilerin hepsinin adayları olmak zorunda olup,
Aday göstermeyen partiler kapatılacaktır.
Oyunun bir seçim oyunu olduğunu ve partiniz var ise aday göstermek zorunda olduğunuzu hatırlatır;
Sistemin detayları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Ayrıca oy verme aşamasında da bazı değişikliklere gidilecek olup,
Kendi partisi dışında oy verme engellenecektir.

İttifak partilerinin bir parti çatısı altında birleşmelerini tavsiye eder,
Tanımadığımız ittifak sisteminin karşısında olduğunu ilk kez açıkca beyan ederiz.

Herkese iyi oyunlar dileriz

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Bahsettiğiniz parti kendi bütçesiyle instagram üzerindenbir sayfaya reklam verdi daha birkaç gün oldu.
Oyuna yeni oyuncu kazandırmak için yaptıkları çabanın farkındayız.
İlgili kişiler kendilerini tanıttığı için bu kişileri tercih etmeleri cok normal.

Ayrıca son 1 haftadır günlük en az 100 oyuncu kayıt oluyor.
Oyunda şu an yeni üye, oyuncu konusunda bir sorun yok.
Kalan 70 kişiyle ilgilenin, onlara yazın.

Daha 1 ay öncesine kadar biz de oyuncu bulamıyorduk günde 10-15 kişi kayıt oluyordu.
Reklamlar sonuna kadar açıldı.
Oyuncu gelmiyor denemez kesinlikle, bunu kabul etmiyoruz.
Oyuncunun oyunda durmaması, oyunu silmesi ayrı bir şey bu konu ayrı bir şey.
Sayin yoneticim madem boyle bir durum var, Her parti istedigi gibi reklam yapiyordu bizide bilgilendirilmesi gerekmez mi. Sizlerde reklam verebilirsiniz diye.

Bu zaman kadar yonetim veriyordu reklamı. 1 senedir bu oyundayim ilk defa parti reklamina şahit oldum.

Osmanbulut

Yeni Üye
Vatandaş
Yeniyim bu oyunda 2-3 ay oldu fakat bakıyorum bu şekilde seçim olmasada olur gibi sonuçlar belli sadece partiler kendi aralarında makam sırasını bekliyor.

Başkanım birde delegasyonlu bir seçenekte düşünebilirsiniz partiler kendi içinde delege seçimi her oyuncu delege adayı olabilir daha sonra bu seçilen kişiler seçimlerde blok yada çarşaf liste şeklinde diye seçenekler olabilir bi düşünün 😊

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayin yoneticim madem boyle bir durum var, Her parti istedigi gibi reklam yapiyordu bizide bilgilendirilmesi gerekmez mi. Sizlerde reklam verebilirsiniz diye.

Bu zaman kadar yonetim veriyordu reklamı. 1 senedir bu oyundayim ilk defa parti reklamina şahit oldum.
Tabi ki verebilirsiniz,
Yönetimin reklamı ayrı, partilerin reklamı ayrı.
Parti reklam verdi diye bizim reklamı durdurdugumuz yok.

İlk kez bize bir parti biz reklam verebilir miyiz diye sordu, biz de evet dedik.
Kim sorsa evet diyecektik zaten.
Neden hayır diyelim ki?

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Tabi ki verebilirsiniz,
Yönetimin reklamı ayrı, partilerin reklamı ayrı.
Parti reklam verdi diye bizim reklamı durdurdugumuz yok.

İlk kez bize bir parti biz reklam verebilir miyiz diye sordu, biz de evet dedik.
Kim sorsa evet diyecektik zaten.
Neden hayır diyelim ki?
Üstad bilgilendirme icin tesekkur ederim. Aslinda acilan konunun ilerde olabilecek sorunlarina ornektir bu gunki durum. Ben sizin verdiğiniz reklamlarda bu kadar donus goremedim. Reklam isini bence arkadaslara verin. Oyuna ciddi uye akimi olur.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Üstad bilgilendirme icin tesekkur ederim. Aslinda acilan konunun ilerde olabilecek sorunlarina ornektir bu gunki durum. Ben sizin verdiğiniz reklamlarda bu kadar donus goremedim. Reklam isini bence arkadaslara verin. Oyuna ciddi uye akimi olur.
Nasrettin hoca durur mu yapıştırmış cevabı :D
İşin şakası bir yana, oyun sayfalarına reklam vermenin etkili oldugunu gördük,
Bizde bu yönde çalısma yapacağız.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şimdi olumlu ya da olumsuz fikrimizi beyan etmek hakkımız bu oyuna emek veriyorsak.
Şimdi bizim ittifak ilk kurulduğunda sürekli yeniliyorduk ama biz pes etmedik dönüp kendimize baktık güçlendik birlik olduk bu aşamaya kolay gelinmedi. O zamanlar oy çoğunluğu büyük partiler birleşmesi gibi bir durum yoktu bizim oyumuz 15-20 oy civarındaydı parti olarak biz pes etmedik ve bu seviyeye çok uğraşarak geldik.

Bunu karşı partiler yapamıyorsa bu bizim suçumuz değil die düşünüyorum. Yapılamadığında sistemin değişmesini olumlu görmüyorum.

Kısa bir gözlem diyelim sadece 1 gün içinde bile değil oyuna yeni katılan üyelerim 2/3 ü bir partiye geçiyorsa ve bir anda parti üye sayısı artıyorsa yeni sisteme hemen ayak uydurulmuşluk görüyorum ben. Ne oldu da x partiye üyeler akmaya başlandı. Bizim 1 ayda o kadar davet mesajları atıp emek verip getiremediğimiz yeni üyeler.

Neyseee.. karşıya hayırlı olsun..
Ayrıca oyun kapatıldı açıldı belli bir partinin üye sayısında artış oldu. Nasıl oldu anlamadım ben

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu bir strateji değil.
İttifak oluşturup, sırayla Oyun Başkanlığı vermek bir strateji değil, kendi düzenini oluşturmaktır.
Aynı şeyi diğerleri de yapsın gibi bir şeyden kurmak da yanlış.
Sonuç olarak sürekli kazanılan bir seçim var ve her seçimin de bir kazanımı oluyor.
Dilendiği gibi belediye başkanı, şehir valisi atarsan, yeni gelecek oyuncu bu dinamikleri bilmedigi için tabi ki seni tercih edecektir.
Bu yapılan şey rekabet değil, rekabete zarar veren bir şeydir.
Oyun yönetimi olarak rekabeti geri getireceğiz.
Rekabetin önündeki en büyük engel ittifaklardır.
Önümüzdeki günler kuralları değiştereceğiz.
Sayım hocam bakın ittifak diyosunuzda
Örnek verim. Son hakim seçimine ittifaksız aday oldum. Karşı taraf ise ittifakla aday çıkardı ona rağmen kaybetdiler. Demekki oyunda demokrati var. İttifaksız birisi aday oluyursa kazanıyorsa ve kazanan kişiye karşı ittifakdanda baya oylar geliyorsa.
Biraz kendileri düşünsün. Demekki oyunçularımızda kimin doğru kimin yalnış olduğunu biliyorlar.
Şahsi düşüncem birisi kazanamıyorsa oyunu bu kadar karışdırmanın anlamı yok. Üye sayısı bizden çok olan partiler kayb ediyorsa oyun sisteminin bir hatası diyildir bu.
Ama doğru söylüyorsunuz ittifaklar resmi forumda falan açıklanmasın. Amma devam etmesi daha heyecanlı.
Devan etmezse asıl rekabet olmaz.
Şahsi düşüncem o yönde. Yine söylüyorum karşı taraf güclenmeye baksın.
O işi yapamıyorlarsa partilerinin başınada ittifaklarınında başına keçib kazandırmaya hazırım.