Gelirler abisi sen canını sıkma yine korkulu rüyanız olmaya devamCoşkun abisi oyuncağın elinden alınmış bebeler gibi ağlıyorsun git hadi senden biraz daha tilkileri çağır oturun dümen yapın. Yoksa çoktan çağırdın mı heh abisi
Gelirler abisi sen canını sıkma yine korkulu rüyanız olmaya devamCoşkun abisi oyuncağın elinden alınmış bebeler gibi ağlıyorsun git hadi senden biraz daha tilkileri çağır oturun dümen yapın. Yoksa çoktan çağırdın mı heh abisi
Tabi canım buzluk sıkıntı yok biz yine ezer geçerizÖyle demiş böyle demiş tamamda ne olursa olsun bizim verdiğimiz karar kimseyi ilgilendirmez sizlik bir durum olmadıysa bu olaya müdahil olmayın lütfen biz kendi aramızda toplanıp kimin aday olacağını zaten toplantıda belirtiyoruz @Sinan SEVİM başkan adaylığı açıklanıyor ise herkes buna olumlu bakıyor demektir. Zaten olumsuz bakan bir kişi de olsa o zaten toplantı da belirtir bunlara çok fazla takılmayın yani hep boş konular üstünde gidip geliyorsunuz. Sizin tarafınızda dönen muhabbetlerin hepsi boş muhabbet işte önceden böyle birşey olmuş falan filan sürekli aynı konular açılıp kapanıyor. Sizi ilgilendirmeyen konulara tekrar söylüyorum müdahil olmayın.
Zoruna gitmesin başkan kazanana kadar buradayız 4 de olur 5 deGüzel güzel puanını kas o zaman emek veren bir sen değilsin. Sinan emin ol senin 2 katından daha fazla hayal edemeyeceğin emekler verilip buralara gelindi sen belki 6-7 aydır hadi 8 aydır olsun varsın ama kişiyi tanımadan yorumlama sana tavsiyem bizde geçen sene senin gibiydik yılbasında oturup puan kastık. puanla övünmeyi geçelim. artık 2025 olmuş. 3. kez adaysın kazanamassan 4 gelecekmi ondan haber ver
Coşkun, abisi senin gibiler benim canımı sıkamaz.Gelirler abisi sen canını sıkma yine korkulu rüyanız olmaya devam
Gülüyorum sana hırsızdan çatlayacaksın ama nafile boşa çabalar bunlar git ötede oyna sen kumunuCoşkun, abisi senin gibiler benim canımı sıkamaz.
benim zoruma gidecek bir durum yok Allaha şükür 1de1imi yaptım zamanında yeterliZoruna gitmesin başkan kazanana kadar buradayız 4 de olur 5 de
benim zoruma gidecek bir durum yok Allaha şükür 1de1imi yaptım zamanında yeterli
O zaman niye ağlıyorsunTabi canım buzluk sıkıntı yok biz yine ezer geçeriz
Ya Volkan başkan neyin ağlaması bı baksana etrafınaO zaman niye ağlıyorsun
Akşamdan beri yaygara koparan sizsiniz bakıyorum ben etrafımaYa Volkan başkan neyin ağlaması bı baksana etrafına
Yaw Volkan Allah'ını seversen çamur atıp durmayın artık bı durun durdugunuz yerde de bı adınız olsunAkşamdan beri yaygara koparan sizsiniz bakıyorum ben etrafıma
Ben durduğum yerdeyim zaten de kimseye çamur attığım falan da yok.Yaw Volkan Allah'ını seversen çamur atıp durmayın artık bı durun durdugunuz yerde de bı adınız olsun.
Yav he abisi hee.Yaptığım kumdan adamları görsen kendinden utanırsın abisi.Gülüyorum sana hırsızdan çatlayacaksın ama nafile boşa çabalar bunlar git ötede oyna sen kumunu
Yaşın kaç senin genç adamYav he abisi hee.Yaptığım kumdan adamları görsen kendinden utanırsın abisi.
Ya işine bak genco maval okuma git kitap oku ufkun gelişir birazAbilik sadece yaşla olmuyor abisi. Önüne gelene yaş martavalı okuyacağın adamlardan değilim.
Ufku gelişmiş ihtiyar seni. Hadi git binanın önündeki yanlış park eden arabaların sileceklerini kaldır yürü abisi.Ya işine bak genco maval okuma git kitap oku ufkun gelişir biraz
Sen hayırdır volkan ne bu efelenmeler seni ilgilendiren bir konu yoktu niye atladın haddini bil herşeye atlamaO zaman niye ağlıyorsun
Durduğun yerde de sesin çıkmasın herşeye atlamaBen durduğum yerdeyim zaten de kimseye çamur attığım falan da yok.