MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ KAMUOYUNA DUYURU (23 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Bi kaç aciklama sonra desteklediğimiz oyun başkanı böyle bir girişimde bulunmadı mi diyeceksiniz
Benim kafam karişti artık
Destekleri kişiden haberleri yok ben anlamadim bu işi. Bazi partiler ortak olarak birini destekliyor ob yapiyor sonra bizim bundan haberimiz yok şundan haberimiz yok 😄
Biraz mantık lütfen. Desteklediğimiz oyun başkanı kendi iradesiyle bir karar alıyor diye her detayından haberdar olmamız mı gerekiyor? Bizim desteklediğimiz kişinin her hareketiyle partiyi bağlaması gibi bir durum yok. Partimiz açık ve net bir şekilde tutumunu belirtti Nihai karar oyun yönetiminindir. Biz de kurallara uygun hareket edilmesini savunduk. Bu kadar basit. Ama görüyorum ki sizin için mesele kuralları tartışmak değil karalama yapıp ortalığı bulandırmak. Neyse uğraşmaya devam edin çünkü gerçekler her zaman kazanır

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Okuduğumuzu ANLAMAKTA sorun yaşamiyoruz.
Desteklediginiz aday ile o adayin yaptigi davranislardan nasil haberiniz yok bunu anlamiyoruz.
baskanın kafasına silah dayamadik hür iradesiyle yapti,yaptığına da saygı duyuyoruz diye açıklama yapiliyor, siz de o güzel aklınızla algı yapmaya çalısıyorsunuz .10 secimdir işe yaramamıs bi 10 secim daha yaramaz buyrun devam edin.

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
@Dengili Ve @N A Z Sizi tanıdığım için normal konuşacam. Orda demişim ki desteklediğimiz oyun başkanı af yetkisini kullandı ama biz kararı tüm oyuncuların oyuna sunmayı doğru bulduk.
Lütfen art niyetli yaklaşmayı bırakın. Çok açık bir şekilde yazdığım yazıyı anlamamış gibi yapmak size yakışmıyor.
Art niyetli yaklasim degil Ekrem. Benim anlamadigim yer şurasi;
Kadir Aydin isimli oyuncunun affedilmesi hakkinda hicbir bilgilendirme veya toplantı yapilmadi.
Sizin oyun baskanligi icin desteklediginiz aday, oyun baskanligini aldiktan sonra eyvallah diyip kenara mi çekildi yani ?
Nasil olsa aday oldum. Beni destekleyen partilere sormaya ihtiyacim yok. İstediğim şekilde hareket ederim mi dedi ?
Ne demek oluyor bu

N A Z

Vatandaş
baskanın kafasına silah dayamadik hür iradesiyle yapti,yaptığına da saygı duyuyoruz diye açıklama yapiliyor, siz de o güzel aklınızla algı yapmaya çalısıyorsunuz .10 secimdir işe yaramamıs bi 10 secim daha yaramaz buyrun devam edin.
Siz de hür iradeniz ile kendinizi kullandirmis oldunuz yani. Anladim..

N A Z

Vatandaş
Sizinde diğer partilere dediğiniz gibi
Tabii bizim ortamimizi gormediğiniz icin bilmiyorsunuz. Birlik ve Beraberlik hakkinda da bilginiz yok. Size ilerleyen zamanlariniz için başarilar diliyorum.
Sizin tarafınızdan beraberlik olmadigini bugün yaşadığımız olay ile görmüş olduk.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Tabii bizim ortamimizi gormediğiniz icin bilmiyorsunuz. Birlik ve Beraberlik hakkinda da bilginiz yok. Size ilerleyen zamanlariniz için başarilar diliyorum.
Sizin tarafınızdan beraberlik olmadigini bugün yaşadığımız olay ile görmüş olduk.
Tebrik ederim gerçekten ne kadar kolay ve güzel karar alıp damga vuruyorsunuz hiç bişe bilmiyorsunuz olayı tek taraflı yaşıyorsunuz daha fazla sizle polemiğe girmicem siz nasıl istiyorsanız öyle olsun tamam 👋🏽

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
@Dengili Ve @N A Z Sizi tanıdığım için normal konuşacam. Orda demişim ki desteklediğimiz oyun başkanı af yetkisini kullandı ama biz kararı tüm oyuncuların oyuna sunmayı doğru bulduk.
Lütfen art niyetli yaklaşmayı bırakın. Çok açık bir şekilde yazdığım yazıyı anlamamış gibi yapmak size yakışmıyor.
Anlatmak istediğim bu abi. Ama arkadaşlar provokasyon yapmaya bayılıyor anladığım kadarıyla. Neyse sükunet bizde kalsın. Herkes kendine yakışanı yapar çünkü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...