Tamam Beyefendi sen anlatacagini anlattın şimdi aradan cekilde biz de anlatakEvet anlatmak istediğim buydu. Ama anlayana..
Tamam Beyefendi sen anlatacagini anlattın şimdi aradan cekilde biz de anlatakEvet anlatmak istediğim buydu. Ama anlayana..
Tamam kardeş en resmi sensin çok havalisin adamsın şimdi çık biraz aradanSamimiyeti koruyalım. Tanımadığın insanlara bu tür ibareler kullanmayınız.
Oy desteği için görüşüldü kadir aydın gelsin diye değil şunu ayırt edememiniz üzüyor gerçektenOkuduğumuzu ANLAMAKTA sorun yaşamiyoruz.
Desteklediginiz aday ile o adayin yaptigi davranislardan nasil haberiniz yok bunu anlamiyoruz.
Bi kaç aciklama sonra desteklediğimiz oyun başkanı böyle bir girişimde bulunmadı mi diyeceksiniz
Benim kafam karişti artık
Biraz mantık lütfen. Desteklediğimiz oyun başkanı kendi iradesiyle bir karar alıyor diye her detayından haberdar olmamız mı gerekiyor? Bizim desteklediğimiz kişinin her hareketiyle partiyi bağlaması gibi bir durum yok. Partimiz açık ve net bir şekilde tutumunu belirtti Nihai karar oyun yönetiminindir. Biz de kurallara uygun hareket edilmesini savunduk. Bu kadar basit. Ama görüyorum ki sizin için mesele kuralları tartışmak değil karalama yapıp ortalığı bulandırmak. Neyse uğraşmaya devam edin çünkü gerçekler her zaman kazanırDestekleri kişiden haberleri yok ben anlamadim bu işi. Bazi partiler ortak olarak birini destekliyor ob yapiyor sonra bizim bundan haberimiz yok şundan haberimiz yok
Sana iş yap diyen yok kendi işine baksan yeterAmatör dediğin kim kral isim ver isimsiz iş yapmam
Benim işim bu bilader ortaya bir laf arıyorsan üstünü tamamlayacaksın tamamlayamıyosan amatörlük yapmayacaksın önüne her gelene amatör dersen ezerlerSana iş yap diyen yok kendi işine baksan yeter
baskanın kafasına silah dayamadik hür iradesiyle yapti,yaptığına da saygı duyuyoruz diye açıklama yapiliyor, siz de o güzel aklınızla algı yapmaya çalısıyorsunuz .10 secimdir işe yaramamıs bi 10 secim daha yaramaz buyrun devam edin.Okuduğumuzu ANLAMAKTA sorun yaşamiyoruz.
Desteklediginiz aday ile o adayin yaptigi davranislardan nasil haberiniz yok bunu anlamiyoruz.
Art niyetli yaklasim degil Ekrem. Benim anlamadigim yer şurasi;
annene babana üzülüyorumBenim işim bu bilader ortaya bir laf arıyorsan üstünü tamamlayacaksın tamamlayamıyosan amatörlük yapmayacaksın önüne her gelene amatör dersen ezerler
Anlıyorum geçmiş olsun hastalık ileri seviyede sanırım ?annene babana üzülüyorum
Anladim. Oyunuzu bize verin bundan sonra yapacaklarımızda size ihtiyacimiz yok sadece oyunuzu bize verin kazanalim sizi kullanalim olmuş bu. Peki..Oy desteği için görüşüldü kadir aydın gelsin diye değil şunu ayırt edememiniz üzüyor gerçekten
Sizinde diğer partilere dediğiniz gibiAnladim. Oyunuzu bize verin bundan sonra yapacaklarımızda size ihtiyacimiz yok sadece oyunuzu bize verin kazanalim sizi kullanalim olmuş bu. Peki..
Siz de hür iradeniz ile kendinizi kullandirmis oldunuz yani. Anladim..baskanın kafasına silah dayamadik hür iradesiyle yapti,yaptığına da saygı duyuyoruz diye açıklama yapiliyor, siz de o güzel aklınızla algı yapmaya çalısıyorsunuz .10 secimdir işe yaramamıs bi 10 secim daha yaramaz buyrun devam edin.
Tabii bizim ortamimizi gormediğiniz icin bilmiyorsunuz. Birlik ve Beraberlik hakkinda da bilginiz yok. Size ilerleyen zamanlariniz için başarilar diliyorum.Sizinde diğer partilere dediğiniz gibi
Tebrik ederim gerçekten ne kadar kolay ve güzel karar alıp damga vuruyorsunuz hiç bişe bilmiyorsunuz olayı tek taraflı yaşıyorsunuz daha fazla sizle polemiğe girmicem siz nasıl istiyorsanız öyle olsun tamamTabii bizim ortamimizi gormediğiniz icin bilmiyorsunuz. Birlik ve Beraberlik hakkinda da bilginiz yok. Size ilerleyen zamanlariniz için başarilar diliyorum.
Sizin tarafınızdan beraberlik olmadigini bugün yaşadığımız olay ile görmüş olduk.
Ben galiba Türkçe konuşmuyor arkadaş anlamıyor. Neyse Allah'tan emekli olduk..Tamam kardeş en resmi sensin çok havalisin adamsın şimdi çık biraz aradan
Yaw kral sen ne anlatıyon cevap veremeyince alakasız alakasız saçma sapan şeyler yazıyonuz hadi size izin verdim yapay zekadan yardım alın en azından o daha mantıklı cevaplar verirBen galiba Türkçe konuşmuyor arkadaş anlamıyor. Neyse Allah'tan emekli olduk..
Anlatmak istediğim bu abi. Ama arkadaşlar provokasyon yapmaya bayılıyor anladığım kadarıyla. Neyse sükunet bizde kalsın. Herkes kendine yakışanı yapar çünkü..