REFERANDUMA GİDİLMEMESİ HK. AÇIKLAMA. (3 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Bir tepki olduğu çok açık değil mi?
oyunun kuralları hakkındaki işleyişin değişmesi oyuncuların bilmesi gereken bir şeydir anlık olarak Kural değiştiriyorsunuz madem bu bir strateji oyunu kuralları seçimden önce net bir şekilde belirtirsiniz ona göre hareket edilir adaylar adaylığını çekmez düzgünce seçime gidilir

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Burda boşuna gürültü yapmayınız millet.Geçen oyunda, kurallara aykırı olmayan bir meselede, oyun başkanı seçilmiş bir şahıs, oyun yönetiminin istemediği bir kişiyi affettiği için görevden alındı. O zaman bu duruma sessiz kaldınız, çünkü işinize geliyordu. Yönetimin bu kararını görmezden geldiniz.Şimdi, benzer bir durumda sesinizi yükseltmeniz samimi bir yaklaşım değil. Önce tutarlı olun ve her durumda aynı duruşu sergileyin. Eğer adaleti savunacaksanız, sadece size uygun olan durumlarda değil, her zaman savunmanız gerekir. Bu tutumla kimseyi ikna edemezsiniz.
👏👏👏👏👏

Darksoul

Üye
17. Dönem Oyun Başkanı
Canlar bakın bir seçim gerçekleştirildi müthiş bir rekabetle geçti ve kazanan bir taraf oldu. Müthiş bir demokrasi şöleni yaşadık lakin bir yanlış anlamalar silsilesi bir tarafın yöneticileri görevden alındı, uzaklaştırıldı partileri kapatıldı. Kaybettiği oyuncuların hesabını tutan varsa söylesin. Sonrasında partilerin ilgili olayla bağlantısı olmadığı tespit edilip tekrar açıldı. Biraz elinizi vicdanınıza koyun bu şekilde kazanmak sizin içinize sinecek mıydı? Ben yönetimin bir iç hesaplaşma yaparak hatalı olduğunu düşünüp telafi etmeye çalıştığını düşünüyorum. Siz referanduma gitmeliydi burada haksızlık var diyorsunuz evet bende sizin yerinizde olsam böyle düşünürdüm ama biz bir seçim yaptık ve doğal şartlarda hiçbir dış müdahale olmaksızın kimin kazandığı ortada. Bir sonraki seçim çok daha çekişmeli geçecek hatta belki de biz geriden geleceğiz. Size tavsiyem önünüze bakmanızdır. Teşekkür ederim 🙏♥️
Burada ciddi ithamlar var sözlerinizden başkan online yönetiminin size haksızlık yaptığını bunu telafi olarakta tekrar oyun başkanlığını size verdiği ortaya çıkıyor bu oyuncunun sözlerine oyun yönetiminin açıklama yapmasını rica ediyorum. Ayrıca şunu da söyleyeyim ki seçtiğiniz oyun başkanının sizin haberiniz olmadan oyun yönetimine aykırı davranması ve kendi yaptıklarından dolayı görevinden alınması sizin de sorumluluğunuzdur bu kişiyi aday çıkaran sizsiniz ve söylediklerinize göre sizin arkanızdan iş çeviren bu kişiyi meclis başkanı yetkisiyle tekrar başkan yapıyorsunuz çok çelişkili.

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı
Bir tepki olduğu çok açık değil mi?
Hayır değil dün sinan sevim adaylığı açıkladığında karşı taraftakiler forumda yine kaybedecek yine biz kazanağız vs gibi yazılar yazarken bu sabah nasıl olurda tepki vermeye karar verirler hemde aday adaylarınım hepsi mi tepki vermek istemiş. Durumun böyle olmadığını düşünüyorum sizide itham etmek istemem elimde bir kanıt yok ancak şeffaf ve adil değil şuan ki durum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
oyunun kuralları hakkındaki işleyişin değişmesi oyuncuların bilmesi gereken bir şeydir anlık olarak Kural değiştiriyorsunuz madem bu bir strateji oyunu kuralları seçimden önce net bir şekilde belirtirsiniz ona göre hareket edilir adaylar adaylığını çekmez düzgünce seçime gidilir
Kurallarda tekrarlanan oyun başkanı seçimi ile alakalı bir şey yok.

Yazıcıoğlu

Milli Harekât Partisi | Neferi 🇹🇷
Vatandaş
Ben şunu anlamadım sizin banladığınız oyuncuyu oyun başkanı affetti diye oyun başkanını görevden aldınız. Şimdi de sizin görevden aldığınızı tek kişi makamını kullanarak tekrar oyun başkanı yapıyor yani yine sizin kararlarınız çiğneniyor bunu yapan kişiyi de görevden almanız gerekmez mi
Katılıyorum başkanım şu demeye geliyor. Oyun yönetimi banlarsa biz yine tekrar oyun başkanı yaparız. Bu da çok çelişkiye, oyun yönetiminin, ob için söylediği baş kaldırma konusuna girer.

Adalet herkes için ise, bu adaletsizliğe oyun yönetimi neden göz yummaktadır

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hayır değil dün sinan sevim adaylığı açıkladığında karşı taraftakiler forumda yine kaybedecek yine biz kazanağız vs gibi yazılar yazarken bu sabah nasıl olurda tepki vermeye karar verirler hemde aday adaylarınım hepsi mi tepki vermek istemiş. Durumun böyle olmadığını düşünüyorum sizide itham etmek istemem elimde bir kanıt yok ancak şeffaf ve adil değil şuan ki durum
karşı ittifaktan adayımız şu diye bir konu bile gelmedi.
ayrıca ittifaktan bazı partiler direkt olarak sinan sevime onu destekleyeceğini bile iletti. :)

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Burda boşuna gürültü yapmayınız millet.Geçen oyunda, kurallara aykırı olmayan bir meselede, oyun başkanı seçilmiş bir şahıs, oyun yönetiminin istemediği bir kişiyi affettiği için görevden alındı. O zaman bu duruma sessiz kaldınız, çünkü işinize geliyordu. Yönetimin bu kararını görmezden geldiniz.Şimdi, benzer bir durumda sesinizi yükseltmeniz samimi bir yaklaşım değil. Önce tutarlı olun ve her durumda aynı duruşu sergileyin. Eğer adaleti savunacaksanız, sadece size uygun olan durumlarda değil, her zaman savunmanız gerekir. Bu tutumla kimseyi ikna edemezsiniz.
Hmm sanki konuyu ben açmıştım ihlal yapan sizsiniz

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
+99

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Makamı kazanan kişiyle bir sorunumuz yok abi. Ara seçim olması için tekrardan seçim düzenleniyor ve burada 10 aday çıkıyorsa adaylar için çekilmeme yasağı getirilmedi. Çekilmek isteyen adaylar çekildi. Tek parti aday çıkardığı zaman referanduma gidiliyordu ve tüm oyuncuların rızası alınıyordu. Pekii şimdi neden atama meclise kaldı ?
Her zaman referanduma gidilirken şimdi neden atama yetkisi verildi ?
Üstelik wikide meclis başkanının oyun başkanı atama yetkisi yokken
Başkanım Geçen gün bizde oyun başkanımız görevden alınmadan önce wikide yazan kurallara göre hareket ettik. sayılmadı oyun yönetimi insiyatif aldığı durumlar oluyor. bizde ogün kurallardan bahsettik ama kurallar askıya alındığı söylendi geçici süre

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
bazı şeyleri biliyorum ve gerçekleri konuşmak istemiyorum olayların ardında yer alan sebepleri ortaya çıkarmak daha fazla zarar verecektir sadece yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorum. ve bu düşüncede yalnız değilim madem adaletten yanasınız oyunun bütün çoğunluğunun kuralları net bir şekilde belli olan bir seçime girmesini sağlayın. @BaşkanOnline

J O K E R

Üye
Vatandaş
Oyunda istenmeyen bir oyuncuya af çıkardı diye görevden aldınız. Bu senide OB olarak görmek istemiyoruz demektir.Tekrar seçim yapacağınızı söylediniz adaylar şunlar olacak dediniz çekilmek yasak demediniz herkes planlarıno ona göre yaptı şimdi son dakika OB’yi meclis başkanı atayacak diyorsunuz hocam.
Dünden bugüne ne değişti tam olarak?

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Makamı kazanan kişiyle bir sorunumuz yok abi. Ara seçim olması için tekrardan seçim düzenleniyor ve burada 10 aday çıkıyorsa adaylar için çekilmeme yasağı getirilmedi. Çekilmek isteyen adaylar çekildi. Tek parti aday çıkardığı zaman referanduma gidiliyordu ve tüm oyuncuların rızası alınıyordu. Pekii şimdi neden atama meclise kaldı ?
Her zaman referanduma gidilirken şimdi neden atama yetkisi verildi ?
Üstelik wikide meclis başkanının oyun başkanı atama yetkisi yokken
Bunun cevabını ben veremem ben olay içinde gördüğüm kendi yorumumu söylüyorum nihayetinde ben de senin gibi oyuncuyum eğer adaletsiz bir durum varsa düzeltilecektir.
Fırıldaklık Derken Size Bir Dil Öğretmeni Yönlendireceğim Bir Çok Oyıncu Derken Unutmayalım 5 Oy Farkla Kazandı Ve Yaptığı Yanlış Planın İçerisinde Kendi Cezasını Aldı Senin İçin Mantık Çerçevesinden Bahaediyorum Umarım Anlarsın Biz Adeletten Bahsediyoruz Sizin Anladığınız Adeletsizlik Peki Size Sorarrım Siz En Son Ne Zaman Adil Davrandınız Bana Bunu Açıklayınız Lütfen 🙏
Dil öğretmeninin kime lazım olduğu tartışılır sayın başkan. 1 oy farkla dahi kazanılsa kazanılmıştır sonuçta bunu hangi partinin yaptığı önemli değil. Nerede adaletsiz davrandığımızı söylerseniz o konuda da yardımcı olmak isterim.