Sadelik istiyorum artıkHeyecan katan renkli iyi bi güncelleme oldu bence de
Sadelik istiyorum artıkHeyecan katan renkli iyi bi güncelleme oldu bence de
Yakında OB adayları da bakanlardan seçilir. Onlara da oyu sadece vekiller kullanır ( şaka yaptım ciddiye almayın sayın yönetimSadelik istiyorum artık
Son anda yoldan döndüler baskanım amanYakında OB adayları da bakanlardan seçilir. Onlara da oyu sadece vekiller kullanır ( şaka yaptım ciddiye almayın sayın yönetim
Fazla adil oldugu için istenmiyorBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah
Allah kahretmesin çok adil çünküBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah
Onun modasi gecdi baskanim yeni kelimeler ariyorlardirBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah
Katsayı geçerli olacakmı peki , Bari ordan birşeyler tutturalımKatsayı sisteminde Eşit oy ilkesi sorgulayan arkadaslar şimdiye dek meclis seçimlerinde tek oyla 5 makam birden seçmeyi asla sorgulamadı
Çok mantıklı 10 vekil altı al hiç uğraşma 20-30 alanlar uğraşsınAllahtan sadece 7 vekilim var hepsini tek tek tembihlerim
Ses etmeeeÇok mantıklı 10 vekil altı al hiç uğraşma 20-30 alanlar uğraşsın
Hiç birşey değişmeyecek yine seçim 2 aday arasında geçecek 3-4 oy kayacak maxBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah
Ekli dosyayı görüntüle ssstik.io_@arjin727272_1737241497337.mp4Allahtan sadece 7 vekilim var hepsini tek tek tembihlerim
@ecem.karacuha 'e oyu kime atması gerektiğini söylerken ben