Sadelik istiyorum artıkHeyecan katan renkli iyi bi güncelleme oldu bence de![]()

Sadelik istiyorum artıkHeyecan katan renkli iyi bi güncelleme oldu bence de![]()
Yakında OB adayları da bakanlardan seçilir. Onlara da oyu sadece vekiller kullanırSadelik istiyorum artık![]()
Son anda yoldan döndüler baskanım amanYakında OB adayları da bakanlardan seçilir. Onlara da oyu sadece vekiller kullanır( şaka yaptım ciddiye almayın sayın yönetim
![]()
Fazla adil oldugu için istenmiyorBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah![]()
Allah kahretmesin çok adil çünküBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah![]()
Onun modasi gecdi baskanim yeni kelimeler ariyorlardirBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah![]()
Katsayı geçerli olacakmı peki , Bari ordan birşeyler tutturalımKatsayı sisteminde Eşit oy ilkesi sorgulayan arkadaslar şimdiye dek meclis seçimlerinde tek oyla 5 makam birden seçmeyi asla sorgulamadı![]()
Çok mantıklı 10 vekil altı al hiç uğraşma 20-30 alanlar uğraşsınAllahtan sadece 7 vekilim var hepsini tek tek tembihlerim![]()
Ses etmeeeÇok mantıklı 10 vekil altı al hiç uğraşma 20-30 alanlar uğraşsın
Hiç birşey değişmeyecek yine seçim 2 aday arasında geçecek 3-4 oy kayacak maxBunu begenmeyen arkadasların sebebini tahmin ediyorum ama kimse çıkıp adil değil de diyemiyor ahahah![]()
Ekli dosyayı görüntüle ssstik.io_@arjin727272_1737241497337.mp4Allahtan sadece 7 vekilim var hepsini tek tek tembihlerim![]()