52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (37 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Ben hasta olduğumu bilerek söylemedim yarın ne olacak ne bitecek sadece izlemek istedim sadece

Bide hala oy peşinde koşuyorlar diyorsun düşünsene aynısı sizin başınıza geliyor ve seçimi bir kişi son dakika kullandığı için kaybediyorsunuz ama siz itiraz ediyorsunuz olmaz diyorsunuz ama karşı tarafta biliyor eğer o oy sayılırsa kaybederiz diyorlar ve oyu kabul etmiyorlar oda niye biliyor musun Oy Katsayısı var ve bunuda biliyorlar sizinde yaptığınız çirkeflik

Ama bunu da unutma çirkeflik yapan zamanı çirkefliğin en kralını görür artık onu kim yapar allah bilir
Hocam sen ne diyosun ben cidden anlamıyorum biz senin İçin İTİRAZ ETMEDİK Kİ. Biz zaten yönetimin kararını gördük. Ama siz kendi içinizde çelişip duruyosunuz. Sen oyuna girmedim diyosun ama gece aktiftin gündüzde aktiftin. İster kullan ister kullanma. Zaten itiraz edenler oy kendilerine gideceği için bu kadar itiraz ettiler. Aynı durumda ben olsaydım seni savunan kişiler bu duruma itiraz edecek miydi ? Ahmet başkan oy kullandı fakat onay olmadı. Kime oy attıysa ortaya çıksın kazanan belli olsun diyecek miydi ? Ben buna eminim ki seni savunan her kim olursa olsun itiraz etmezdi. Çünkü biliyor benim oyum kime gidecek…

BLOODKİNG

Emektar Vali 👑 17 Kere Valilik ⭐
Vatandaş
Hocam sen ne diyosun ben cidden anlamıyorum biz senin İçin İTİRAZ ETMEDİK Kİ. Biz zaten yönetimin kararını gördük. Ama siz kendi içinizde çelişip duruyosunuz. Sen oyuna girmedim diyosun ama gece aktiftin gündüzde aktiftin. İster kullan ister kullanma. Zaten itiraz edenler oy kendilerine gideceği için bu kadar itiraz ettiler. Aynı durumda ben olsaydım seni savunan kişiler bu duruma itiraz edecek miydi ? Ahmet başkan oy kullandı fakat onay olmadı. Kime oy attıysa ortaya çıksın kazanan belli olsun diyecek miydi ? Ben buna eminim ki seni savunan her kim olursa olsun itiraz etmezdi. Çünkü biliyor benim oyum kime gidecek…
Tamam uzatma işine bak çok konuşuyosun

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Ben hasta olduğumu bilerek söylemedim yarın ne olacak ne bitecek sadece izlemek istedim sadece

Bide hala oy peşinde koşuyorlar diyorsun düşünsene aynısı sizin başınıza geliyor ve seçimi bir kişi son dakika kullandığı için kaybediyorsunuz ama siz itiraz ediyorsunuz olmaz diyorsunuz ama karşı tarafta biliyor eğer o oy sayılırsa kaybederiz diyorlar ve oyu kabul etmiyorlar oda niye biliyor musun Oy Katsayısı var ve bunuda biliyorlar sizinde yaptığınız çirkeflik

Ama bunu da unutma çirkeflik yapan zamanı gelince çirkefliğin en kralını görür artık onu kim yapar allah bilir
Dostum bunlar için kendini yormana gerek yok ne desen de anlamayacaklar senin canın sağolsun laf anlatmayı boşver

BLOODKİNG

Emektar Vali 👑 17 Kere Valilik ⭐
Vatandaş
Bu hayatta en sevmediğim şeyler birisiyle tartışmak özellikle bir oyun için ne halt yiyorsanız yiyin gidin oyunun kralı olun işim gücüm yok bir oyun için tartışmaya gireceğim görende gerçekte Cumhuriyet Savcısı oldular ne koltuk sevdasına düştünüz ya yazmayın bir daha

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Öncelikle geçmiş olsun.
Ama sizin adınıza itirazda bulunan kişiler gelipte bu durumu farklı anlatırsa bizim yapabilecek bir durumumuz yok.
Ayrıca itiraz eden biz değiliz ki sizin dava arkadaşlarınız.
Diğer bir Husus hasta olduğunuzu dile getirdiniz. Ve sizin bu durumunuzu bilip gelipte burda HALA OY PEŞİNDE DOLAŞIYORSA yazık yani.
Yine söylüyorum hasta olmanıza üzüldüm Allah şifalar versin ama sizinle özelden de konuştuk ve ben sizinle yarış içerisindeydim takip ediyordum aktifliğinizide gördüm.
Hasta olduğunu kimse bilmiyordu Ahmet
Sadece parti yöneticilerimiz biliyordu bunu da gidip Denize veya başkasına söylemedik olayı anlamadan dinlemeden kimse boş yorum yapmasın

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Bu hayatta en sevmediğim şeyler birisiyle tartışmak özellikle bir oyun için ne halt yiyorsanız yiyin gidin oyunun kralı olun işim gücüm yok bir oyun için tartışmaya gireceğim görende gerçekte Cumhuriyet Savcısı oldular ne koltuk sevdasına düştünüz ya yazmayın bir daha
Koltuk sevdasına düşenler belli işinize gelmeyince lafı çevirmeyin kalıp gibi durun

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Hasta olduğunu kimse bilmiyordu Ahmet
Sadece parti yöneticilerimiz biliyordu bunu da gidip Denize veya başkasına söylemedik olayı anlamadan dinlemeden kimse boş yorum yapmasın
Konu zaten hasta olup olmaması değil başkanım zaten bizlik durum yok ama sizin üzerinizden prim kasmak yanlış bak sen yöneticisin değil mi senin yerine başkası savunuyor ve burdaki insanlara bloodkingi yanlış aksediyor insanlarda haliyle bu durumu anlamaya çalıştı

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Konu zaten hasta olup olmaması değil başkanım zaten bizlik durum yok ama sizin üzerinizden prim kasmak yanlış bak sen yöneticisin değil mi senin yerine başkası savunuyor ve burdaki insanlara bloodkingi yanlış aksediyor insanlarda haliyle bu durumu anlamaya çalıştı
Evet haklısınız fakat herkes sizler gibi müsait olamıyor maalesef reel hayatta olan işlerimizin yoğunluğundan dolayı seçimlere çok odaklanamadık seçimin kaybedilmesinde ben de suçluyum. Bloodking dostum sayesinde kazandığımız seçimlere sayalım.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Ahmet bak şunu unutma bu oyunda eğitim paketi olmasa ben çoktan oyun başkanlığına adaylığımı koymuştum çok iyi hatırlıyorum bir dönemde 2.olmuştum ama koltuk sevdam olmadığı için vazgeçtim gerisini sen düşün 😌
Seninle geçen güzel bir konuşma da yaptık hatırlıyorsa ve sana karşı bi kinim nefretim yok fakat bu yazdıklarını sana yakıştıramadım. Umarım en kısa sürede iyileşirsin

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Evet haklısınız fakat herkes sizler gibi müsait olamıyor maalesef reel hayatta olan işlerimizin yoğunluğundan dolayı seçimlere çok odaklanamadık seçimin kaybedilmesinde ben de suçluyum. Bloodking dostum sayesinde kazandığımız seçimlere sayalım.
İnan bana bende hiç müsait değilim. Ama oyuna giriyorsam mutlaka bakar çıkarım

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Seçim zamanıda oyuna giriyordu oyunu kullansaydı o zaman derler adama pazartesi gece 02:20 de oyuna giriş yapmış ben her gece takibini yapan biriyim kanıtı da var.
Çok mu seviyorsun neden takibini yapıyorsun?

Anlamıyorsun galiba hâlâ
Diyorum ki sana benden kaynaklandığı için oy kullanımı olmadı bunda anlaşılmayacak bişey yok uzatmayın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...