Hocam sen ne diyosun ben cidden anlamıyorum biz senin İçin İTİRAZ ETMEDİK Kİ. Biz zaten yönetimin kararını gördük. Ama siz kendi içinizde çelişip duruyosunuz. Sen oyuna girmedim diyosun ama gece aktiftin gündüzde aktiftin. İster kullan ister kullanma. Zaten itiraz edenler oy kendilerine gideceği için bu kadar itiraz ettiler. Aynı durumda ben olsaydım seni savunan kişiler bu duruma itiraz edecek miydi ? Ahmet başkan oy kullandı fakat onay olmadı. Kime oy attıysa ortaya çıksın kazanan belli olsun diyecek miydi ? Ben buna eminim ki seni savunan her kim olursa olsun itiraz etmezdi. Çünkü biliyor benim oyum kime gidecek…Ben hasta olduğumu bilerek söylemedim yarın ne olacak ne bitecek sadece izlemek istedim sadece
Bide hala oy peşinde koşuyorlar diyorsun düşünsene aynısı sizin başınıza geliyor ve seçimi bir kişi son dakika kullandığı için kaybediyorsunuz ama siz itiraz ediyorsunuz olmaz diyorsunuz ama karşı tarafta biliyor eğer o oy sayılırsa kaybederiz diyorlar ve oyu kabul etmiyorlar oda niye biliyor musun Oy Katsayısı var ve bunuda biliyorlar sizinde yaptığınız çirkeflik
Ama bunu da unutma çirkeflik yapan zamanı çirkefliğin en kralını görür artık onu kim yapar allah bilir