yok gardaşım 🫡buna emin olabilirsin.Belli olmaz abi bı bakmisin yazmisin
yok gardaşım 🫡buna emin olabilirsin.Belli olmaz abi bı bakmisin yazmisin
Tamam abi sana güveniyorumyok gardaşım 🫡buna emin olabilirsin.
hoşgeldin gardaşım.Burası muhabbetimize dayanır mı bilmiyorum ama çok yazıyoruz.yok ya orası sarmamaya başladı bende buraya geldim
Abi bura bizden bile daha fazla kalabilik bura dayanır abi merak etmehoşgeldin gardaşım.Burası muhabbetimize dayanır mı bilmiyorum ama çok yazıyoruz.
konuşma rekoru yapmaya geldiysen bileyimTamam abi sana güveniyorum
burda onu yapamam abikonuşma rekoru yapmaya geldiysen bileyim
Beni taniyorsun abi ifşa etme lutfennben biliyorsun sana alıştım gardaşım
yok etmem cansınBeni taniyorsun abi ifşa etme lutfenn
Geveliyorsun diye söyleniyorsun ama kendine bir bak önce adam akıllı konuş konuşacaksan demişsin konuşurum da önce karşındakine bakarımaynı şeyleri geveliyorsun bir diyecen yoksa adam akıllı konuşma daha iyi acınacak biri varsa oda sensin
sallamada eline su dökemem bunu diyorsan haklısın nededim burdan belli benimGeveliyorsun diye söyleniyorsun ama kendine bir bak önce adam akıllı konuş konuşacaksan demişsin konuşurum da önce karşındakine bakarım
Öneri sun destek verim arkandayımbu o zaman son mesajım olsun.
ne yazcam diye 2 saat düşünme sallamada ustasınGeveliyorsun diye söyleniyorsun ama kendine bir bak önce adam akıllı konuş konuşacaksan demişsin konuşurum da önce karşındakine bakarım
Hikmet buna emin ol sana karşı hiçbir şey sallamadım gerçekte ne olduğunu söyledimsallamada eline su dökemem bunu diyorsan haklısın nededim burdan belli benim
İşim gücüm var sana yazacaklarımı mı düşüncemne yazcam diye 2 saat düşünme sallamada ustasın
kelime uydurması diye söyleyim.Sen anlamadın çay atılan sallama degil yani bende senin için gerçekleri yüzüne söylüyorum.Ama olmuyor.Hikmet buna emin ol sana karşı hiçbir şey sallamadım gerçekte ne olduğunu söyledim
gerek yok saten ne diye bilceni daha kestiremedin içinİşim gücüm var sana yazacaklarımı mı düşüncem