bende daha öncesinde fazla yayılma demiştim halen devam ediyorsun.Göçek havası aç demiştim sana iyi bilirsin oynamayı demiştim.
bende daha öncesinde fazla yayılma demiştim halen devam ediyorsun.Göçek havası aç demiştim sana iyi bilirsin oynamayı demiştim.
Ya hep aynı şeyler Hikmet hiç ilerleme yokbende daha öncesinde fazla yayılma demiştim halen devam ediyorsun.
sende de birley göremedim eskisi gibisin farklı bir söz bulamıyorsunYa hep aynı şeyler Hikmet hiç ilerleme yok
eskiyi yeni karıştırmak gibi olmuyormuş.Ya hep aynı şeyler Hikmet hiç ilerleme yok
eski oyuncuyum egosundan kurtulman gerek.Ya hep aynı şeyler Hikmet hiç ilerleme yok
Sana imla kılavuzu hediye edeceğim öğren artık kelimelerin doğru yazımınısende de birley göremedim eskisi gibisin farklı bir söz bulamıyorsun
Ben ego yapmıyorum şimdi eski oyuncuyum imasın da bulunmadımeski oyuncuyum egosundan kurtulman gerek.
MaalesefKumara mi bulaştın
he he aynı konulara devam et tutunacak dal bulamıyorsun.Sana imla kılavuzu hediye edeceğim öğren artık kelimelerin doğru yazımını
ya ya tabi öyledir.Sanki görmedim bir cümleydi.Ben ego yapmıyorum şimdi eski oyuncuyum imasın da bulunmadım
megan söyledin cümleleri unutmadım.Ben ego yapmıyorum şimdi eski oyuncuyum imasın da bulunmadım
BendeeeSabaha kadar devam etirebilirim
Ben kendi gemimin kaptanıyım dallara tutunan sensin galibahe he aynı konulara devam et tutunacak dal bulamıyorsun.
Gözlük takmayınca güneş vuruyordegerli abim cevabını sevmedi ondandır
Megan değil Neganmegan söyledin cümleleri unutmadım.
Çok yazık olmuş bi yardım kampanyası başlatalım senin içinMaalesef
klavuz aç derken sen önce gözlerini aç kim buraya geldini görürsün belli tek oldun.Ben kendi gemimin kaptanıyım dallara tutunan sensin galiba
benim dostuma kullandım kelimeyi düzeltmene gerek yokMegan değil Negan
onu bilmiyorum.Gözlük takmayınca güneş vuruyor