O öyle bshshshsonu bilmiyorum.
O öyle bshshshsonu bilmiyorum.
bir kelime vermeyeceksen gitcemMegan değil Negan
gece olunca belki yakmıyordurO öyle bshshshs
sen bana küsüm diyorsun konuşuyorsun.Küs degilsin ozamanO öyle bshshshs
Gözlerim kapalı bile rotamı bulabilirim ama senin için üzgünüm gözlerin açık olduğu halde direğe çarpma potansiyelin varklavuz aç derken sen önce gözlerini aç kim buraya geldini görürsün belli tek oldun.
Yok küsüm o konuda hem fikir olalımsen bana küsüm diyorsun konuşuyorsun.Küs degilsin ozaman
tarkan gibisin aynı ya görmeden 3 kişiyi vuruyorsun.helal sana az yutkunulanacak bir cümle sallasaydın ikna olurdumGözlerim kapalı bile rotamı bulabilirim ama senin için üzgünüm gözlerin açık olduğu halde direğe çarpma potansiyelin var
bu o zaman son mesajım olsun.Yok küsüm o konuda hem fikir olalım
Yutkuna yutkuna bir halin kalmamıştarkan gibisin aynı ya görmeden 3 kişiyi vuruyorsun.helal sana az yutkunulanacak bir cümle sallasaydın ikna olurdum
az sallada yutkunayımYutkuna yutkuna bir halin kalmamış
Hikmet gerçekten üzülüyorum sana durum çok kötü ya hiç mi yani hiç miaz sallada yutkunayım
Yarın gene yazar reiss merak etmebu o zaman son mesajım olsun.
aynı şeyleri geveliyorsun bir diyecen yoksa adam akıllı konuşma daha iyi acınacak biri varsa oda sensinHikmet gerçekten üzülüyorum sana durum çok kötü ya hiç mi yani hiç mi
geldim gardaşım.İşten yeni çıktım.Yarın gene yazar reiss merak etme
tamam reis hoşgeldingeldim gardaşım.İşten yeni çıktım.
ben yazmam gardaşım ona son kez yazdım.Yarın gene yazar reiss merak etme
napıyon nasıl gidiyor.Sohbet yok galiba chatta gelmişsin.tamam reis hoşgeldin
Belli olmaz abi bı bakmisin yazmisinben yazmam gardaşım ona son kez yazdım.
yok ya orası sarmamaya başladı bende buraya geldimnapıyon nasıl gidiyor.Sohbet yok galiba chatta gelmişsin.