SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (18 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akın Cınar

Asil Türk Partisi
Vatandaş
Aylara göre vergi sıralamalarının 1.sini atıyoruz.
1. Oyuncu Adı: Ö Z E R - Vergi Puanı: 923225832 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 31/12/2024 22:54
1. Oyuncu Adı: Sinan SEVİM - Vergi Puanı: 778952270 - Parti Adı: MİLLİ HAREKÂT - Son Görülme: 30/11/2024 23:57
1. Oyuncu Adı: A L İ - Vergi Puanı: 223441735 - Parti Adı: ALTIN OK - Son Görülme: 31/10/2024 23:12
1. Oyuncu Adı: N A Z - Vergi Puanı: 163475952 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 30/09/2024 23:35
KahramanmaraşKadir AydınALTIN OK18996941501/02/2024 04:16
1. Oyuncu Adı: FATİH K. - Vergi puanı: 142982973 - Parti Adı: SALTANAT - Son Görülme: 31/08/2024 23:45
1. Oyuncu Adı: Kaan_Çelik - Vergi puanı: 144550322 - Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Son Görülme: 31/07/2024 22:23

itiraz etmeden önce herkes şu tabloya iyi baksın rica ediyoruz.

Ortalama 150-140 iken birden 900 milyona çıkmış bu da şirket yüzünden olmuş,
Biz de buradaki haksızlığı düzelttiğimizde kimse hakkkımızı yediniz demesin.

Zaten şehir vergi alanı ödülleri ile de 150-140 seviyesi dengesine geri döencek.
Denge bu oyun için elbette cok onemli. Ben zaten yeni kullanıcıyım şundan bahsetmek istedim rakam kac olursa olsun sıralamada 1. Olan adam cidden emek sarfetmistir. biraz ödül konusu daha da cezbedici olursa karsılıgını alma hissi daha cok olur daha iyi heveslenir. Yoksa konuya baktığımızda zaten haksız taraf yok. Siz ordan bakarsınız Denge dersiniz biz Oyuncular tarafından bakarsak emek karsılıgı az kaldı deriz totel holding ile beraber. 😅🙏 sevgiler.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Denge bu oyun için elbette cok onemli. Ben zaten yeni kullanıcıyım şundan bahsetmek istedim rakam kac olursa olsun sıralamada 1. Olan adam cidden emek sarfetmistir. biraz ödül konusu daha da cezbedici olursa karsılıgını alma hissi daha cok olur daha iyi heveslenir. Yoksa konuya baktığımızda zaten haksız taraf yok. Siz ordan bakarsınız Denge dersiniz biz Oyuncular tarafından bakarsak emek karsılıgı az kaldı deriz totel holding ile beraber. 😅🙏 sevgiler.
Sıralamaya giren oyuncuya katsayı veriliyor.
Ayrıca ödül veriyor.
Ayrıca katsayıya girdiği için ona da ekstra ödül verilecek.
Ayrıca oyun başkanı adayı olabiliyor.
Ayrıca yine şehir vergisinden ödül alacak.
Ayrıca yine şehir kasasından ödül alacak.
ayrıca yine oyun kasasından ödül alacak.
Ne yapılsın daha tam olarak ?

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
İlgili oyuncuya durumu anlatmaya calısıyoruz ancak ithamdan öteye geçmiyor.
biraz objektif bakmanızda yarar var.
Söylediklerimizin hangisi yanlış?
Buyrun tartışalım.
Biraz empati yapar mısınız? Bir ay boyunca nasıl kastığına şahidim. İnsanlar emek verdiklerinde ve birşeyler için çabaladıklarında karşılık ister. Gelecek para ile belki daha iyi yere gelmek için yatırım yapacaktı. Bir ay emek verip son gün düştüğünü öğrenince herkes gerilir. Önden bir uyarı yapılıp bir sonraki ay bu kural aktif olabilirdi. Daha yapıcı olmanızı rica ediyorum eminim böylesi her iki taraf için daha iyi olacaktır. Emek verdiklerinde ve karşılık görmediklerinde değersiz hissetmeleri gayet normal. İnsanlar bu oyunda biryerlere gelmek istiyorlar bunun için sizin tutumunuz da çok önemli lütfen daha yapıcı olun anında bi anlık birşey yüzünden bu kadar emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyuna neredeyse son günlerde direkt ödül kazanabilecek 5-6 alan eklenmişken (Şehir vergi, şehir kasası, oyun kasası, şehir katkı sıralama ödülü, genel katkı sıralama ödülü, katsayı sıralama ödülü) tüm pastayı sadece vergi ödülüne vermemizi beklemek saçmalık.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Biraz empati yapar mısınız? Bir ay boyunca nasıl kastığına şahidim. İnsanlar emek verdiklerinde ve birşeyler için çabaladıklarında karşılık ister. Gelecek para ile belki daha iyi yere gelmek için yatırım yapacaktı. Bir ay emek verip son gün düştüğünü öğrenince herkes gerilir. Önden bir uyarı yapılıp bir sonraki ay bu kural aktif olabilirdi. Daha yapıcı olmanızı rica ediyorum eminim böylesi her iki taraf için daha iyi olacaktır. Emek verdiklerinde ve karşılık görmediklerinde değersiz hissetmeleri gayet normal. İnsanlar bu oyunda biryerlere gelmek istiyorlar bunun için sizin tutumunuz da çok önemli lütfen daha yapıcı olun anında bi anlık birşey yüzünden bu kadar emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum
Biz kuralların değişeceğini 1 aydır söylemiyor muyuz?
1 aydır her gün uyandığınızda bir kural değişti.
Yanlış mıyız?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada oyuncu sadece kendisini düşerek egoist bir tutum sergilerken sorun yok.
Hesabımı kapatın dediğinde kapatınca biz sorunlu oluyoruz.

Sıralamada puanın arttığını anlattık ve kanıtladık,
Yeni gelecek ödül alanlarını sıraladık.
100 katı meselesinin çok eski ve kuralın değişmesi gerektiğini anladık.
Cevap? Paranız mı bitti.
Siz kimsiniz arkadaşlar bizi böyle itham ediyorsunuz?
Oyuna bir sürü alan eklendi, bir sürü yenilik yapıldı bencilce neden 100 katı değil 10 katı.

Akıl mantık işi mi sıralamadan 80 milyar oyun parası almak, 90 milyar oyun parası almak?

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Holding zaten puanını yükseltiyor ve katsayıda yardımcı oluyor.
Kazanılan puanda bir sorun yok sadece sonucunda somut bir ödül olan oyun parası azaltılıyor.
Ayrıca vergi sıralamasında olan oyunculara katsayı da veriyoruz.
Senin oyunun değeri artıyor.
Hem oyunun değeri artsın, hem puan değerin milyara yaklaşsın, hem de 100 katı ödül al.
Sıralama alanında hangi puan 1 milyara yaklasabiliyor söyler misniiz?
Hocam bakın haklısınız bundan önce ki sistemde evet küçük mebla kazanıyorduk ve şuan sistem de değişiklikler var oy potansiyelimiz de artıyor katsayı sistemine göre bizim söylemek istediğimiz durum bu değişikliği şubat ayında yapsaydınız herkes bu durumdan rahatsız olmazdı. Şuan kendi açımdan söylüyorum ben bu ay gece gindüz vergi kastım sıralamaya girmek için ve şuan düşündüğüm onca emeği ödül geleceği için yaptım ama ödül düşüşü benim de hevesimin düşmesine sebep oldu ki bu diğer arkadaşlarımızında düşüneceği şeydir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam bakın haklısınız bundan önce ki sistemde evet küçük mebla kazanıyorduk ve şuan sistem de değişiklikler var oy potansiyelimiz de artıyor katsayı sistemine göre bizim söylemek istediğimiz durum bu değişikliği şubat ayında yapsaydınız herkes bu durumdan rahatsız olmazdı. Şuan kendi açımdan söylüyorum ben bu ay gece gindüz vergi kastım sıralamaya girmek için ve şuan düşündüğüm onca emeği ödül geleceği için yaptım ama ödül düşüşü benim de hevesimin düşmesine sebep oldu ki bu diğer arkadaşlarımızında düşüneceği şeydir
Arkadaşlar her değişiklikte aynı şeyi diyorsunuz.
Bir değişiklik için bir zaman beklemek zorunda değiliz.
Neyini anlamıyorsunuz?
Sizlere bu ay içerisinde tüm kuralların değişeceğini tebliğ ettik mi ?
Sizden bir itiraz geldi mi o zaman, kurallar birden değişmesin diye?
Hayır.
E o zaman sorun ne?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sen onu kasarken katsayı sistemi yoktu oyun neredeyse 3 katı değerlendi. Bazı kişilerde bu 18e kadar çıkıyor.
Bunun için yapmamıştın.
O zaman katsayını alalım, 100 katı ödül verelim kabul müsün?
1 ay boyunca katsayın 1 olacak ben de sana 100 katı ödülü verecğeim.

Akın Cınar

Asil Türk Partisi
Vatandaş
Sıralamaya giren oyuncuya katsayı veriliyor.
Ayrıca ödül veriyor.
Ayrıca katsayıya girdiği için ona da ekstra ödül verilecek.
Ayrıca oyun başkanı adayı olabiliyor.
Ayrıca yine şehir vergisinden ödül alacak.
Ayrıca yine şehir kasasından ödül alacak.
ayrıca yine oyun kasasından ödül alacak.
Ne yapılsın daha tam olarak ?
Yeni güncelleme ile beraber ödüllerin artıcagı zaten aşikar. Su dediklernizden bunu anladım. Bahsettiğim şey ödül sayısından cok ödül miktarı. Yanlıs anlamayın suraya 100 farklı odül sistemi getirin hepsi 5 milyon olmasından ise 10 tane olsun 1 milyar olsun tarzı. ben de ilk kez deneyimleyecegim. Bu yüzden su an bekleyip görme taraftarıyım.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Arkadaşlar her değişiklikte aynı şeyi diyorsunuz.
Bir değişiklik için bir zaman beklemek zorunda değiliz.
Neyini anlamıyorsunuz?
Sizlere bu ay içerisinde tüm kuralların değişeceğini tebliğ ettik mi ?
Sizden bir itiraz geldi mi o zaman, kurallar birden değişmesin diye?
Hayır.
E o zaman sorun ne?
Vergi bölümünde bu denli düşüş olacagını tebliğ etmediğiniz için itiraz olmamıştır. Bu değişikliği tebliğ etseydiniz inanın itiraz yazılarını da görürdünğz tabi kabul olmazdı o ayrı bi konu

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Sen onu kasarken katsayı sistemi yoktu oyun neredeyse 3 katı değerlendi. Bazı kişilerde bu 18e kadar çıkıyor.
Bunun için yapmamıştın.
O zaman katsayını alalım, 100 katı ödül verelim kabul müsün?
1 ay boyunca katsayın 1 olacak ben de sana 100 katı ödülü verecğeim.
Hocam ne alaka şu an ben ne anlattım siz ne anladınız. Ben bu yazımda size hak verici şeyler yazıyorum siz olayı nereye çektiniz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam ne alaka şu an ben ne anlattım siz ne anladınız. Ben bu yazımda size hak verici şeyler yazıyorum siz olayı nereye çektiniz.
Hocam sen için demiyorum, 100 katı ödül talep eden varsa katsayısı ay boyunca 1 olması karşılığında ben ödülü vereceğim. Böyle bir seçenek sunuyorum.
sonuçta bu kişiler ayın ortasında birden 4 5 katı değerde oy kullanmadı mı?
Sonuçta bir yararı olamdı mı bu vergisinin?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sizler sadece bazı kuralların değişeceğini söylemiştiniz. İçerik olarak bu düşüşü belirtmediğiniz için haliyle itiraz ve tepki de illaki olacaktır.
Kural eğer şehir kasasının aktif olmasıysa kabul.
Kural eğer oyun kasasının aktif olmasıysa kabul.
Kural katsayı sisteminden ödül gelmesisyle kabul.
Kural şehir katkı puanından ödül gelmesiyse kabul.
Kural şehir vergi puanından ödül gelmesiyse kabul.
Kural eğer transfer limitlerinin arttırılmasıysa kabul.
Kural yanlış işleyen bir sisteme müdahaleyse 100 katı ödül 10 katına indiyse, kabul değil.
Öyle mi :D

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Hocam sen için demiyorum, 100 katı ödül talep eden varsa katsayısı ay boyunca 1 olması karşılığında ben ödülü vereceğim. Böyle bir seçenek sunuyorum.
sonuçta bu kişiler ayın ortasında birden 4 5 katı değerde oy kullanmadı mı?
Elbette kullandı bende 10 oy kullandım bakın bu sistemi yazdığınızda bende sevindim ama konu gerçekten farklı hani şunu demek istiyorum evet değişiklik olsun bu düşüş meselesinde de haklısınız ve farklı yerden gelecek ödüllerle dengeyi kuracaz demiştiniz. Bu 100 katı değişimini ocak ayı için 50 katı yapıp şubat itibariyle 10 katına düşürüleceğini belirtseniz sizcede iyi olmaz mı ? En azından üyeler şunu der evet değişiklik olacak ve bi anda düşmek yerine 50 katı verilip geçilmesi iyi olacaktır. Mesela bunu size öneri olarak sunuyorum şuan

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kural yanlış işleyen bir sisteme müdahaleyse 100 katı ödül 10 katına indiyse, kabul değil.
Hocam alışmışız biz.
Lehte haklar geçmişe yürütülebilir. Aleyhte haklar gecmişe yürütülemez. İlkesi ruhumuza işlemiş.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Biz kabul etmiyoruz demiyoruz ki sadece şuan istişare ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...