SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (20 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Neden şimdi müdahale ediliyor sorusu sizce de anlamsız değil mi ?
yarın müdahale etsek de aynı şey denecek evvelsi gün de.
Bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor ki ediliyor arkadaşlar. :D
bunu ama şubat 1 açıklanması iyi olurdu düşüncesindeydim.yeni başlangıç olarak

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Yönetimin her güncelleme ve değişiklikten sonra en çok sevdiği soruyu ben sorayım 😀 hocam güncelleme ve değişiklik yapılıyor makam maaşlarına iyileştirme gelir mi😀

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Sıralama ödüllerinde bazı düzenlemeler yapılmış olup;
Vergi sıralamasında verilen ödüller yaklaşık 100.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parasına ulaştığından bu alanda verilen ödüller 100 katından 10 katına düşürülmüştür.
Değişiklikler bu ay geçerli olacak olup, ödül detayları yarın gönderilecek güncellemede düzenlenmiş şekilde olacaktır.
Diğer sıralama alanlarında bir düşürme olmayıp, arttırım yapılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Merhaba alınmış karar herkes için hayırlı olsun. Ödül alacak sıralama da bir degisiklik yapmayi dusunuyor musunuz ? Yani vergideki15 kisi degilde 30-40-50 kisi ye odul dagitmak gibi.

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
1. olan oyuncuya: 3500 Yeşil Taş, 10 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
2. olan oyuncuya: 3000 Yeşil Taş, 8 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
3. olan oyuncuya: 2500 Yeşil Taş, 7 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
4. olan oyuncuya: 2250 Yeşil Taş, 6 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
5. olan oyuncuya: 2000 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
6. olan oyuncuya: 1500 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
7. olan oyuncuya: 1500 Yeşil Taş, 5 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
8. olan oyuncuya: 1250 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
9. olan oyuncuya: 1250 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
10. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 4 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
11. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
12. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
13. olan oyuncuya: 1000 Yeşil Taş, 3 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
14. olan oyuncuya: 750 Yeşil Taş, 2 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
15. olan oyuncuya: 750 Yeşil Taş, 2 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
16. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
17. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
18. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
19. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.
20. olan oyuncuya: 500 Yeşil Taş, 1 Kırmızı Taş ve Sıralamaya girdiği Puanının 10 katı kadar ödül verilir.

Burada 1. oyuncu daha önce 1500 alıyordu şimdi 3500
burada 15den sonra ödül yoktu şimdi 20'ye kadar var.
Ayrıca katsayı sıralamasına girerse de ödül var ve vergi puanı türünde oldugu için avantajı var.
Arkadaşlar ben tabi ki sıralamada ödülünden 90.000 yeşil taş değerinde ödül alan kişiye müdahale edeceğim.
Bakın bunu savunuyorsunuz ama yarın sıralamya girmediiğinizde ne demek oldugunu anlarsınız.
Burda 90.000 yeşil taş alan ben olduğum için yorum hakkım doğmuş tabiki ben o gelen taşların tamamını zaten medya basarak kullandım + oy için çünkü yeni gelen güncellemede para harcattıktan bir sistem olduğundan paranın önemi kalmıyor öle 90 milyarın adı sadece.

Bu arada ilk yazılanlarda katsayıdan vazgenlere ödül verileceğini söylediniz kendi adıma katkı oyundan vazgeçip ödülü seçiyorum bilgilerinize arz ederim @BaşkanOnline

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Oyunda ki tek cezbedici yani oyun içerisinde rekabete sürükleyen vergi bölümüydü. Bence oyuncularında sözlerine önem vermenizi rica ediyorum. Ki oyun geneline bakarsan bir çok üye vergi puanı yaparken keyifte alıyor. Bu durum keyiflerin kaçmasına da sebep olacaktır.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Sıralama ödüllerinde bazı düzenlemeler yapılmış olup;
Vergi sıralamasında verilen ödüller yaklaşık 100.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parasına ulaştığından bu alanda verilen ödüller 100 katından 10 katına düşürülmüştür.
Değişiklikler bu ay geçerli olacak olup, ödül detayları yarın gönderilecek güncellemede düzenlenmiş şekilde olacaktır.
Diğer sıralama alanlarında bir düşürme olmayıp, arttırım yapılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Sayın yönetim kararınıza sayğı duyuyorum. Bencede çok yüksek. Ama bu dönem için uygulanması yalnış bence. Önümüzdeyi dönemden sonra olursa iyi olur.
Ben bu ay ticaret yapmadım mesala ödül için durmadan vergi kasdım. Ama ticaret yapsaydım günde 5 milyar kazana bilirdim buda ayda 150 milyar yapar. Şimdi ben ticaret yapmadım vergiye odaklandım oradan gelecek ödül için.bu durumda mağdur olmuş oluyorum. Sizden ricam önümüzdeyi dönemden itibaren bu uyğulamayı yapın. Sıralamada olan arkadaşlarda hakkını alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...