Ekonomi Bakanı görev hatırlatma... (3 Kişi İçeride)

Gürkan Aydın

KUTLU BİRLİK
Vatandaş
Konu açmanın saygı ile alakası yok. Bu tarz konuları da yönetimin takip edeceği bir durum söz konusu değil bence. Bizler bu konuları günden oluşturup kamuoyuna duyuracağız ki, yönetim o zaman haberdar olacak. Ne yani gidip ar planda yönetime mi şikayet edicem. Adam bana demeyecek mi senin işin ne kardeşim, bu bir siyaset oyunu, bunun için bana neden geliyorsunuz demeyecek mi. Ben yönetim olsam bunu derim şahsen. Ayrıca herşey de de yönetimi katmaya gerek yok. Oyun siyaset Role play oyunu, burada bunun için konu açmam çok doğal ve normal. Ben söylüyorum her zaman işine gelmeyen varsa, ağlacak olan varsa makam sahibi olmasın kardeşim. Ben muhalefetim gereğini de yaparım. Bu kadar basit.
Ağlayacak olan makam sahibi olmasın diyorsun da beni emin ol tanıyorsundur yani burada makam derdinde olmadığımı da en iyi bilenlerden birisin hiçbir zaman makam derdinde olmadım her şeyi yönetime katmaya gerek yok değil yani yönetimi arka planda şikayet etmek değil buraya konu açarak da zaten bir nevi yönetime şikayet etmiş oluyorsun hani bunu anlamayacak yaşta insanlar değiliz ama bunun galiba hala bir oyun olduğunu anlamayacak insanın tüm hayatımız bu oyun değil herkesin sosyal hayatı var ekonomi bakanında sosyal bir hayatı var her dakika oyuna girip gelen transferleri onaylayamaz bunu sen de yapamazsın bir başkası da yapamaz bunu sadece bir oyun olduğunu bilelim ve insanların bu oyunun dışında da bir hayatı olduğunu bilelim ona göre saygı çerçevesinde yorum yapalım yani sen az çok beni tanımış olman lazım benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu da biliyorsundur ben burada ekonomi bakanının savunmak için bu konuya yazmadım veya ekonomi bakanını kötülemek için de yazmadım evet benim partimde ama bunu uygun bir dille anlatmak varken gelip burada konu aç bak saçma ve gereksiz

Gürkan Aydın

KUTLU BİRLİK
Vatandaş
Transferler onaylanıyor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve ekonomi bakanımızın dedi çok güzel bir söz var aciliyetiniz varsa mesaj atan insan yani bunlar rahatsızlıktan mesaj atıp bildirebilirdim buraya konu açmana gerek yoktur gereksiz bir konu oldu

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ağlayacak olan makam sahibi olmasın diyorsun da beni emin ol tanıyorsundur yani burada makam derdinde olmadığımı da en iyi bilenlerden birisin hiçbir zaman makam derdinde olmadım her şeyi yönetime katmaya gerek yok değil yani yönetimi arka planda şikayet etmek değil buraya konu açarak da zaten bir nevi yönetime şikayet etmiş oluyorsun hani bunu anlamayacak yaşta insanlar değiliz ama bunun galiba hala bir oyun olduğunu anlamayacak insanın tüm hayatımız bu oyun değil herkesin sosyal hayatı var ekonomi bakanında sosyal bir hayatı var her dakika oyuna girip gelen transferleri onaylayamaz bunu sen de yapamazsın bir başkası da yapamaz bunu sadece bir oyun olduğunu bilelim ve insanların bu oyunun dışında da bir hayatı olduğunu bilelim ona göre saygı çerçevesinde yorum yapalım yani sen az çok beni tanımış olman lazım benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu da biliyorsundur ben burada ekonomi bakanının savunmak için bu konuya yazmadım veya ekonomi bakanını kötülemek için de yazmadım evet benim partimde ama bunu uygun bir dille anlatmak varken gelip burada konu aç bak saçma ve gereksiz
Bak ümit, sende beni tanırsın. Olay zaten senlik değil. Demişsiniz her dakika oyuna girip onaylayamaz. Hayır dayıcım her dakika girip onaylamak zorunda. Bu makamın görevi bu, madem reel hayatı baya yoğun,makamda olmayacak o zaman almayacak makam düz üye olup partisine katkısını yapacak.
He evet hadi bunu kabul edelim yogunluktan giremiyor, işleri var eyvallah. Ama konuda attığı mesajları okuduğunda bize karşı art niyetli oldugunu anlarsın. Ekonomi Bakanı eğer böyle tutumlar ile gelirse kusura bakmasın bende herkese açık platformlarda eleştirmemi yaparım. Ve hakkımda.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Parti kasasından transferlerde ekonomi bakanı onayına sunulmalı.
Hocam aksine ekonomi bakanı ona karışmamalı neticede partinin iç işleyişi. Üstelik bu yetkinin ekonomi bakanına verilmesi için yasa tasarısı ile meclisten geçmesi gerekmiyor mu. Sayın meclis başkanı bununla ilgili bir çalışma yapıp meclise sunması daha iyi olur bence.
Ama yinede siz nasıl uygun görürseniz :D

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Hocam aksine ekonomi bakanı ona karışmamalı neticede partinin iç işleyişi. Üstelik bu yetkinin ekonomi bakanına verilmesi için yasa tasarısı ile meclisten geçmesi gerekmiyor mu. Sayın meclis başkanı bununla ilgili bir çalışma yapıp meclise sunması daha iyi olur bence.
Siz isteyin yeter ki hemen hazırlanıyor ekrem bey

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sonunda yasa tasarısının mantıgını çözen bir üye :D

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sonunda yasa tasarısının mantıgını çözen bir üye :D
Valla hocam 8 ayda meclis başkanlığı bile yaptım hala bende çözemedim mantığını. Aklıma ne gelse öneri gibi bu diyip vazgeçiyorum. Forumdan yazıyorum. Zaten 1-2 kez vekil oldum Allah'tan her ay valiyim de size reddedilecek bir yasa tasarısı daha sunmuyorum 😂

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar boşa tartışmayın lütfen ya bu dönem harici hiçbir dönemde bizim para transferlerimiz bakan tarafından onaylanmamıştı 😄 kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşüyorsunuz bunda birşey yok ki

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar boşa tartışmayın lütfen ya bu dönem harici hiçbir dönemde bizim para transferlerimiz bakan tarafından onaylanmamıştı 😄 kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşüyorsunuz bunda birşey yok ki
Neden biriniz de çıkıp, hayırdır arkadaş ne oluyor böyle birşey olamaz. Ekonomi Bakanı görevi kötüye kullanıyor demedi. Siz bu oyunu sadece vergi kasıp sıralamaya girmekten ibaret mi sanıyorsunuz? Diğer dönemler yapmadık yada yapmayız demiyorum, muhakkak olmuştur. Neden itirazlarınız olmadı.😀

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Neden biriniz de çıkıp, hayırdır arkadaş ne oluyor böyle birşey olamaz. Ekonomi Bakanı görevi kötüye kullanıyor demedi. Siz bu oyunu sadece vergi kasıp sıralamaya girmekten ibaret mi sanıyorsunuz? Diğer dönemler yapmadık yada yapmayız demiyorum, muhakkak olmuştur. Neden itirazlarınız olmadı.😀
6 saat geç onaylanması bizi pek rahatsız etmedi vallahi ben ondan konusunu dahi açmadım 😂 ama bak bir öneri yaz Kadir sen FAST sistemi gelsin 6 saat beklemek istemeyenler komisyon versin 😁😁

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
6 saat geç onaylanması bizi pek rahatsız etmedi vallahi ben ondan konusunu dahi açmadım 😂 ama bak bir öneri yaz Kadir sen FAST sistemi gelsin 6 saat beklemek istemeyenler komisyon versin 😁😁
FAST sistemi mantıklı geldi banada şuan. :) İsterse 10 saat beklersin beni de çok rahatsız etmez. Ama üyelerimiz yeni daha malum,onları düşünmek zorundayız nabalım.