Siz ve arkadaşlarınızın nezaket anlayışını gördük bir de savunuyorsunNezaket savunucusundan nazik sözler![]()
Siz ve arkadaşlarınızın nezaket anlayışını gördük bir de savunuyorsunNezaket savunucusundan nazik sözler![]()
5 gün şehir mutsuzsa belediye başkanı 7 gün mutsuzsa vali görevden alınacak dediniz ekonomi bakanın bir görevi var onu da yapmıyor ee ekonomi bakanı ne yapacak o zaman kaldıralım makamı bir de şehir yapılanmasında tek vali ve belediye başkanı yok içişleri bakanı da var şehir mutsuz ise bence o da bir yerde sorumlu tutulmalıParti kasasından transferlerde ekonomi bakanı onayına sunulmalı.
Parti Kasası Denetim ve Onay Mekanizması Hakkında Yasa TasarısıTeşekkür ederim ilgi ve alaknızdan dolayı sevim hanım
Hani siz hazırlayacaktınız yasa tasarısını sayın başkanParti Kasası Denetim ve Onay Mekanizması Hakkında Yasa Tasarısı
Asil Türk Partisi Konya Milletvekili Fatih Görgülü tarafından yüce meclisimize sunulmuştur desteğinizi beklerim![]()
Hazırlanıyor dedim hazırlıyorum demedim başkanımHani siz hazırlayacaktınız yasa tasarısını sayın başkan![]()
Şehir güncellemesiyle bunun ne alakası var tam olarak hocam?5 gün şehir mutsuzsa belediye başkanı 7 gün mutsuzsa vali görevden alınacak dediniz ekonomi bakanın bir görevi var onu da yapmıyor ee ekonomi bakanı ne yapacak o zaman kaldıralım makamı bir de şehir yapılanmasında tek vali ve belediye başkanı yok içişleri bakanı da var şehir mutsuz ise bence o da bir yerde sorumlu tutulmalı
Fatih başkanı severiz. Güzellikler kimden gelirse gelsin kabulümüzdürHazırlanıyor dedim hazırlıyorum demedim başkanımvergi kasmam lazım şu sıralar pek vaktim olmuyor @Fatih Görgülü başkanım değerli bir kişidir kırmadı hazırladı sağolsun
Desteğinizi bekleriz
Ekonomi bakaninida gorevini yapmali diyor yaniŞehir güncellemesiyle bunun ne alakası var tam olarak hocam?
tam olarak şuna döndü olay
Başkanım öncelilkle selamlar iyi oyunlar dilerim tasarıyı sevim başkanım ile birlikte hazırladık kendisinin emeği büyük ben sadece küçük bir dokunuş yaptım.Fatih başkanı severiz. Güzellikler kimden gelirse gelsin kabulümüzdür
Bol başarılar nice yasa tasarılarına inşaallahBaşkanım öncelilkle selamlar iyi oyunlar dilerim tasarıyı sevim başkanım ile birlikte hazırladık kendisinin emeği büyük ben sadece küçük bir dokunuş yaptım.![]()
Şehir güncellemesine laf söyleyen biri yok görevini yapmayan birine niye ceza yok onu sordumŞehir güncellemesiyle bunun ne alakası var tam olarak hocam?
Ne yani meclis başkanı vergi mi kasıyor!!!???Hazırlanıyor dedim hazırlıyorum demedim başkanımvergi kasmam lazım şu sıralar pek vaktim olmuyor @Fatih Görgülü başkanım değerli bir kişidir kırmadı hazırladı sağolsun
Desteğinizi bekleriz
Ekonomi bakanı olarak. seçilen kişiye ceza vermek bu kadar kolay mı sizceŞehir güncellemesine laf söyleyen biri yok görevini yapmayan birine niye ceza yok onu sordum
Bende diyorum bıraksın vergiyi, meclis kan revan ama dinlemiyorlar işteNe yani meclis başkanı vergi mi kasıyor!!!???
Bu ne rezalet
Birlikte hazırlandı tasarıNe yani meclis başkanı vergi mi kasıyor!!!???
Bu ne rezalet
Ciddiye almayın yahuBirlikte hazırlandı tasarı
@BaşkanOnline
Meclis başkanımızdan memnunuz efenim. Vergisini de kasar meclisi de yönetir Kadir beyle mücadelesini de verirNe yani meclis başkanı vergi mi kasıyor!!!???
Bu ne rezalet
Ahahsh çok iyiŞehir güncellemesiyle bunun ne alakası var tam olarak hocam?
Affedin yaptım bir hata almayın beni görevdenNe yani meclis başkanı vergi mi kasıyor!!!???
Bu ne rezalet
Aynen öyle ben tekim ve hepinize yeterimMeclis başkanımızdan memnunuz efenim. Vergisini de kasar meclisi de yönetir Kadir beyle mücadelesini de verir![]()