Ama yakışmıyor sana fersah kırmızı çizgimizdir önce yaşına başına bak sonra konuş fersah reisle senden yaşça büyük adama bunu diyemezsinFersah iban yollada partiyi sattın diye ödüllendirim seni
Ama yakışmıyor sana fersah kırmızı çizgimizdir önce yaşına başına bak sonra konuş fersah reisle senden yaşça büyük adama bunu diyemezsinFersah iban yollada partiyi sattın diye ödüllendirim seni
Görelim bakalımValla sinamada bile yok böyle bir sahne ne kaybetmesi hocam kazanmaya devam rahat ol şampiyon
Tek aday çıktığınız seçimi kaybettiniz. Her yolu denediniz kazanmak için şimdi bunu söylüyorsun git az ötede oynaSenin gibi oyunu gerçek seçim oyunu sansam olur ama senin gibi kafayı bozmuş değilim
Yav önemsemeyin bırakın kendi halineAma yakışmıyor sana fersah kırmızı çizgimizdir önce yaşına başına bak sonra konuş fersah reisle senden yaşça büyük adama bunu diyemezsin
100tl vermediği kesinKatliam kaç para verdi ekrem sana
Genç uşak daha takılma abuzeyt.Ama yakışmıyor sana fersah kırmızı çizgimizdir önce yaşına başına bak sonra konuş fersah reisle senden yaşça büyük adama bunu diyemezsin
Kutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Aynen sahte git gerçeğini sen kutla ağlayarakKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Biz Oğuzhan ülker değiliz yaKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Tek basina zor olmuyomu?O zaman yaşına göre davransın
Karıştırdın galibaBiz Oğuzhan ülker değiliz ya
Senin gibi oyunu gerçek seçim oyunu sansam olur ama senin gibi kafayı bozmuş değilim
Sen seçim kazanmayı uzaktan izlemeye o kadar alışmışsın ki kutlamanın ne olduğunu bile unutmuşsun. Biz sahte değil hak edilmiş bir zaferi kutluyoruz. Sen de izlemeye devam et belki bir gün nasıl kazanıldığını öğrenirsinKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Sana burda rica ettim teşekkür ettim anlayış göstermeni bekliyordum gerçekten sana yakıştırmadım bu tavırlarıO zaman yaşına göre davransın
Ahaha tamam sensinAbuzeyt sen hiç kpnuşma ikili oynuyorsun Oğuzhan'ın paçasında geziyorsun oyun hareketlerinde yükselen gençlik yazıyor kim sahte görün
Teşekkür ederimTeşekkür ederim meclis başkanım bende sizi tebrik ederim güzel bir seçim oldu