BALKON KONUŞMASI (4 Kişi İçeride)

B Ü D Ü Ş

Namı Değer “EmoB”
Vatandaş
Ya boş konuşma kaybettik diye aglicazmi anca sen yaparsın onu beceremezsin bile
Oyundan banane sen hayatın boyunca kaybeden olacaksın benim seviyemde benim mertebemde olamıcaksın tek şansın bu oyun sayesinde benle muhattap olman yoksa senin gibileri biz parasını verip gönderiyoz sana kıyağım olsun komidinin üstünde paran

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Bize yakışanı yaptık tabi bileğimizin Hakkıyla kazandığımız seçimin kutlamalarını yapıyoruz. Sizin size yakışmayan ama bize yakıştırdığınız nedir başkan galibiyet mi?
Hayır bu bi seçim elbette kazanan ve kaybeden olacak sadece bunu yaşarken saygıyı koruyabilmeli . Sizinle konuşmuşluğum veya tanışmışlığım yok benim adımı etiketleyip yorum yapma hakkına veya beni çağırma , dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.

ismaildkul

Milli Gençlik Parti Sözcüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayır bu bi seçim elbette kazanan ve kaybeden olacak sadece bunu yaşarken saygıyı koruyabilmeli . Sizinle konuşmuşluğum veya tanışmışlığım yok benim adımı etiketleyip yorum yapma hakkına veya beni çağırma , dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.
Yaptım ama kimseden de izin almadım iyi geceler :)

DEREBEYİ...

.
Vatandaş
Başkanım bu kadar gerilmeyin ya lütfen ama sonuçta bi oyun