E suan oyle yapmiyonmuYa boş konuşma kaybettik diye aglicazmi anca sen yaparsın onu beceremezsin bile
E suan oyle yapmiyonmuYa boş konuşma kaybettik diye aglicazmi anca sen yaparsın onu beceremezsin bile
Senle birlikte hepsini kontrol edeceğizBaşkanım demirbaş listesine göz atalım eksik gedik varmı. Millet malı nede olsa hakka girmeyelim
TanışırızTerbiyeni takın taniyormuyum seni kimsin sen
Senden iyi yalvaranmi var iso ağlıyordun bürkütteTanıyorum makam için yalvaran yiğit tanımaz mıyım
Gerek yok benle çok takılma senTanışırız
Gölge olanlar çok Katliam ben gölgelerin efendisi olayım yeter@Abuzeyt senin golgen olayimmi
Oyundan banane sen hayatın boyunca kaybeden olacaksın benim seviyemde benim mertebemde olamıcaksın tek şansın bu oyun sayesinde benle muhattap olman yoksa senin gibileri biz parasını verip gönderiyoz sana kıyağım olsun komidinin üstünde paranYa boş konuşma kaybettik diye aglicazmi anca sen yaparsın onu beceremezsin bile
Gördük kimin ağladığını gizli saklı işler çevirip makam için kullanılıp atıldığını seni bu oyunda herkes böyle bilir yiğitSenden iyi yalvaranmi var iso ağlıyordun bürkütte
Yok olmaz bi date ayarlayalımGerek yok benle çok takılma sen
Hayır bu bi seçim elbette kazanan ve kaybeden olacak sadece bunu yaşarken saygıyı koruyabilmeli . Sizinle konuşmuşluğum veya tanışmışlığım yok benim adımı etiketleyip yorum yapma hakkına veya beni çağırma , dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.Bize yakışanı yaptık tabi bileğimizin Hakkıyla kazandığımız seçimin kutlamalarını yapıyoruz. Sizin size yakışmayan ama bize yakıştırdığınız nedir başkan galibiyet mi?
Başta seni Beso sandım Vahap ya@Abuzeyt senin golgen olayimmi
Yaptım ama kimseden de izin almadım iyi gecelerHayır bu bi seçim elbette kazanan ve kaybeden olacak sadece bunu yaşarken saygıyı koruyabilmeli . Sizinle konuşmuşluğum veya tanışmışlığım yok benim adımı etiketleyip yorum yapma hakkına veya beni çağırma , dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.
Yiğit giti baybay diyecektimGerek yok benle çok takılma sen
Başkanım bu kadar gerilmeyin ya lütfen ama sonuçta bi oyunHayır bu bi seçim elbette kazanan ve kaybeden olacak sadece bunu yaşarken saygıyı koruyabilmeli . Sizinle konuşmuşluğum veya tanışmışlığım yok benim adımı etiketleyip yorum yapma hakkına veya beni çağırma , dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.
Strateji oyunuBaşkanım bu kadar gerilmeyin ya lütfen ama sonuçta bi oyun
Ha pardon strateji oyunu doğruStrateji oyunu
Aynen 7/24 kasarsin lakin 30 kisilik parti 105 oy yapar sasar kalirisnStrateji oyunu
Ekonomi bakanı transferleri onaylamıyor muhteşem stratejiHa pardon strateji oyunu doğru
Hakkini yeme benimkini bugun onayladi eyvallahEkonomi bakanı transferleri onaylamıyor muhteşem strateji