Konuşmak için konuşma sus.Tabımıyoruz dedilerse iyi
Konuşmak için konuşma sus.Tabımıyoruz dedilerse iyi
Oyuna üye gelse hava da kapacak durumdayız
Oyuna yeni üye gelse sana kaptırır miyim ben direk AEK'na alacamOyuna üye gelse hava da kapacak durumdayız![]()
Yazmak için yazma sende yeter hadiKonuşmak için konuşma sus.
JahdksjkdjdksjOyuna yeni üye gelse sana kaptırır miyim ben direk AEK'na alacam
Foruma avniyle sıcak saatler sohbet hattı aç millet gelip avniyle sohbet etsinOyuna üye gelse hava da kapacak durumdayız![]()
Yazdığımı yazma bari üf ne özentisinYazmak için yazma sende yeter hadi
Demi bencedeKanka bi taraf tartışıyor bi taraf makara yapıyor çok iyi ortam
Beleşe sohbet etmem 10000 taş prim+ OB+ 20 tane yeni ajans okeyimForuma avniyle sıcak saatler sohbet hattı aç millet gelip avniyle sohbet etsin
Ac cabuk bir konu avni sohbet alanı diye senden başkası yazmasınBeleşe sohbet etmem 10000 taş prim+ OB+ 20 tane yeni ajans okeyim
Ben vip üyeyimBeleşe sohbet etmem 10000 taş prim+ OB+ 20 tane yeni ajans okeyim
Ben kendime konu açmamAc cabuk bir konu avni sohbet alanı diye senden başkası yazmasın
Darbeyle ilgili ortaya atılan sorulara net bir cevap vermek gerekirse, bu müdahale, halkın yararına, çıkar odaklı kirli ittifaklar kuran 7 partinin, toplumun gerçek ihtiyaçlarını hiçe saymasına karşı alınmıştır. Ordumuz, milletimizin geleceğini korumak için gereken adımları kararlılıkla atmıştır. Gerçekler zamanla ortaya çıkacaktır; biz de vatandaşlar olarak adaletin ve hak gerçekliğinin yanında yer alacağız.
Bana vipsiz mı demeye çalışıyorsun şimdi ben bu dikey kat sistemini hiç beğenmedimBen vip üyeyim![]()
Kavgada denmez bu lafBana vipsiz mı demeye çalışıyorsun şimdi ben bu dikey kat sistemini hiç beğenmedim
Bizde seni yatırırız avni yatay kat sistemini kullanırsınBana vipsiz mı demeye çalışıyorsun şimdi ben bu dikey kat sistemini hiç beğenmedim
AyıpBizde seni yatırırız avni yatay kat sistemini kullanırsın![]()