Milli Harekat Birleşme Bildirisi (16 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Çokmu Fatih dediğin laflara dikkat et karşında öyle yiyebileceğin birisi yok .!
Altınokta kazandigin saygınlığı, değeri asla goremeyecegin bir yerdesin.
Üzüntüm sana başka birşeye değil.
Ben seni neden yemeye çalışayım? Partiden çıkarak sen kendini yoksaydin, yedin.
Bana senden geriye birşey kalmadı.
Hadi iyi oyunlar, selamlarımı ilet 😃

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Hadi iyi oyunlar, selamlarımı ilet
Fatih beni bilen bilir ben kimseye yanlış yapmamış bir insanım gelipde bana laf sokmaya çalışma herkes yaptığı şeyde özgürdür benim kimse ile düşmanlığım yok anladın mı her insan özgürdür !

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Fatih beni bilen bilir ben kimseye yanlış yapmamış bir insanım gelipde bana laf sokmaya çalışma herkes yaptığı şeyde özgürdür benim kimse ile düşmanlığım yok anladın mı her insan özgürdür !

Aksini söyleyen oldu mu? Sen ve 1 kişi daha özgürsünüz ancak geride kalanlar da tutsak değil, aksine sizden daha özgür 😉

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Hadi iyi oyunlar, selamlarımı ilet 😃
Fatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görür

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Fatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görür

Tebrikler size, mutluluklar 👍

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Sen onu bi geçececen Fatih beni bırakıp senin sizin aranıza girmez giremez. Biliyorum Fatih'i sizinle görme hayali bile sizi mutlu ediyor ama size hayali yeterli
O iş yaş..

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bizden alacagin son kisilerdi. Herkes oldugu yerde mutlu olsun. Fatih sizin oraya gelirse partiyi dağıtır. Bence davet etme.

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Herkesin hür idaresi kimsenin kimseye karışma yetkisi yok bu arada altın ok da çok sevdiğim saygı duyduğum insanlar var 😀