Altınokta kazandigin saygınlığı, değeri asla goremeyecegin bir yerdesin.Çokmu Fatih dediğin laflara dikkat et karşında öyle yiyebileceğin birisi yok .!
Fatih beni bilen bilir ben kimseye yanlış yapmamış bir insanım gelipde bana laf sokmaya çalışma herkes yaptığı şeyde özgürdür benim kimse ile düşmanlığım yok anladın mı her insan özgürdür !Altınokta kazandigin saygınlığı, değeri asla goremeyecegin bir yerdesin.
Üzüntüm sana başka birşeye değil.
Ben seni neden yemeye çalışayım? Partiden çıkarak sen kendini yoksaydin, yedin.
Bana senden geriye birşey kalmadı.
Hadi iyi oyunlar, selamlarımı ilet
Mesela Yani diyorAtamadınız ama hiç.![]()
Fatih beni bilen bilir ben kimseye yanlış yapmamış bir insanım gelipde bana laf sokmaya çalışma herkes yaptığı şeyde özgürdür benim kimse ile düşmanlığım yok anladın mı her insan özgürdür !
Dediklerimden hiç bir şey anlamadım bide İngilizce yazayım I didn't understand youDarbe bitti olay bitti ya![]()
O zaman gelipte kral benim paşa benim ayağı yapma Fatih arkadan konuşma yüzüne konuşAksini söyleyen oldu mu? Sen ve 1 kişi daha özgürsünüz ancak geride kalanlar da tutsak değil, aksine sizden daha özgür![]()
Arada ki emniyet kilidi dostlar var diyeyim sen anlaO zaman gelipte kral benim paşa benim ayağı yapma Fatih arkadan konuşma yüzüne konuş![]()
Fatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görürAltınokta kazandigin saygınlığı, değeri asla goremeyecegin bir yerdesin.
Üzüntüm sana başka birşeye değil.
Ben seni neden yemeye çalışayım? Partiden çıkarak sen kendini yoksaydin, yedin.
Bana senden geriye birşey kalmadı.
Hadi iyi oyunlar, selamlarımı ilet![]()
Fatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görür
Sen onu bi geçececen Fatih beni bırakıp senin sizin aranıza girmez giremez. Biliyorum Fatih'i sizinle görme hayali bile sizi mutlu ediyor ama size hayali yeterliFatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görür
Bizden alacagin son kisilerdi. Herkes oldugu yerde mutlu olsun. Fatih sizin oraya gelirse partiyi dağıtır. Bence davet etme.Fatih sen aramıza bir girsen bir daha burada Tutuklu kalırsın çıkamazsın. Ali sizinleykende benim değerli kardeşimdi şimdide aynı şekilde değerli hem benim hem yönetimim için. Bizde herkes saygınlığıda değeride hakettiği kadar görür
Bitiren sensin Fatih tutuk senin kalitenide gördükArada ki emniyet kilidi dostlar var diyeyim sen anla
Burada yüzüne yazıyorum işte, bir insan kendini nasıl bitirir; Ali Ergün. İzliyoruz
Bitiren sensin Fatih tutuk senin kalitenide gördük
Zaman gosterir fatih abi kim kimi bitiriyor bakacagizArada ki emniyet kilidi dostlar var diyeyim sen anla
Burada yüzüne yazıyorum işte, bir insan kendini nasıl bitirir; Ali Ergün. İzliyoruz
Zaman gosterir fatih abi kim kimi bitiriyor bakacagiz