H
HASRET
Ziyaretçi
Tamamevet ben duran canim
Tamamevet ben duran canim
Milli savunma yanına altın ok yaz bakim nasil duracak
1 gün kaldı o bizde niye hemen geri çektiniz bide yeni kurulmuştuk tam üye lazım olduğu zamandıNe oldu ne gitti yiğit turana ajan olarak geri gitt)))))
Acanima karismaBunu ikinci kez soruyon![]()
Pardon ben papua yeni gine deyim de. Burada saat farkı varBen 00:32 de çıktım sen 01:06 geçe gönderdin olmaz
He o günlük görevdi ya, deseydin ayarlardık1 gün kaldı o bizde niye hemen geri çektiniz bide yeni kurulmuştuk tam üye lazım olduğu zamandı![]()
Zamanında kıymetim bilinmemiş nasıl yazıyım şimdiMilli savunma yanına altın ok yaz bakim nasil duracak
Hdjd ikna oldum yinePardon ben papua yeni gine deyim de. Burada saat farkı var
Bak yap sana pp yapicam arka temayi paris yaparizZamanında kıymetim bilinmemiş nasıl yazıyım şimdi
Aga bee.Zamanında kıymetim bilinmemiş nasıl yazıyım şimdi
Onunla başka yerde denk geldik dedim ki ben seni bi yerden tanıyorum turanda oldun mu daha önce dedim turan diye parti mi var dedi bana, o sırada genel başkanı olan ben üzüldüm tabi birazHe o günlük görevdi ya, deseydin ayarlardık)))
Yok kurtarmazBak yap sana pp yapicam arka temayi paris yapariz
Djdjdjdnndndndnndndnnd. @EmirhanB. Şu yiğite partileri tanıtmayı unuttukOnunla başka yerde denk geldik dedim ki ben seni bi yerden tanıyorum turanda oldun mu daha önce dedim turan diye parti mi var dedi bana, o sırada genel başkanı olan ben üzüldüm tabi biraz
Snjsjshshsh cok acemilik yaptı başlarda belli ediyordu
3 gün kalmışım işte ondan sonra gitmişim komple nasıl içerlediysem artıkEkli dosyayı görüntüle 20677
Gerçekleri ortaya çıkarayım dur
Gel bak hali serdik3 gün kalmışım işte ondan sonra gitmişim komple nasıl içerlediysem artık
Sjsjdnndndn3 gün kalmışım işte ondan sonra gitmişim komple nasıl içerlediysem artık