Nikoo nikoo, kaybetmeyi sevmediğin için kaybedeceğimiz seçimde oy kullanmadığını hatırlıyorum..
Önceki problemde de çözmek yerine bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdin, şimdi yine aynısını yapıyorsun.
Senin tabirin ile 'dirilis ittifakını ben istemiyordum ama xalil istediği için orada duruyorduk' bu cümle sana ait.
İstemediğin bir ittifak bozulduğu için niye bu kadar yangın yapıyorsun?
Xalili de , tüm Azerbaycanlı oyuncuları da saçma sapan düşüncelerin ile rezil etmeyi bırak artık.
Küfür konusuna gelince, küfür etmeyi bilmiyorsun kardeşim. Bana da yaptın bunu.
Ve inan bana herhangi bir insanın karşısında bu küfürlerin aynısını edemeyeceğine eminim.
Bence sen xalili de , Azerbaycanli tüm oyuncuları da saçma sapan fikirlerin ile baskılamayı bırak ve çek git.
İnan bana o partide senden başka kimsenin derdi kazanmak veya kaybetmek değil.
Uğurlu oyunu da al ve uzaklaş.
Önceki problemde de çözmek yerine bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdin, şimdi yine aynısını yapıyorsun.
Senin tabirin ile 'dirilis ittifakını ben istemiyordum ama xalil istediği için orada duruyorduk' bu cümle sana ait.
İstemediğin bir ittifak bozulduğu için niye bu kadar yangın yapıyorsun?
Xalili de , tüm Azerbaycanlı oyuncuları da saçma sapan düşüncelerin ile rezil etmeyi bırak artık.
Küfür konusuna gelince, küfür etmeyi bilmiyorsun kardeşim. Bana da yaptın bunu.
Ve inan bana herhangi bir insanın karşısında bu küfürlerin aynısını edemeyeceğine eminim.
Bence sen xalili de , Azerbaycanli tüm oyuncuları da saçma sapan fikirlerin ile baskılamayı bırak ve çek git.
İnan bana o partide senden başka kimsenin derdi kazanmak veya kaybetmek değil.
Uğurlu oyunu da al ve uzaklaş.