Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Nikoo nikoo, kaybetmeyi sevmediğin için kaybedeceğimiz seçimde oy kullanmadığını hatırlıyorum..
Önceki problemde de çözmek yerine bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdin, şimdi yine aynısını yapıyorsun.
Senin tabirin ile 'dirilis ittifakını ben istemiyordum ama xalil istediği için orada duruyorduk' bu cümle sana ait.
İstemediğin bir ittifak bozulduğu için niye bu kadar yangın yapıyorsun?

Xalili de , tüm Azerbaycanlı oyuncuları da saçma sapan düşüncelerin ile rezil etmeyi bırak artık.

Küfür konusuna gelince, küfür etmeyi bilmiyorsun kardeşim. Bana da yaptın bunu.
Ve inan bana herhangi bir insanın karşısında bu küfürlerin aynısını edemeyeceğine eminim.

Bence sen xalili de , Azerbaycanli tüm oyuncuları da saçma sapan fikirlerin ile baskılamayı bırak ve çek git.

İnan bana o partide senden başka kimsenin derdi kazanmak veya kaybetmek değil.

Uğurlu oyunu da al ve uzaklaş.

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Aşarsam ne olur? Kibarlık da bir yere kadar. Aşarsam ne olur söyle bakalım? Siz burda isyan çıkarın, 7 ay boyunca makam elde edin hep ittifaklar sayesinde. İttifaklar dagilinca da yönetim kötü yönetim adam kayiriyor. Neye kayiriyor? Kayirsa eski oyuncuları kayirir! Herkese aynı muamele yapılıyor. Neyi kayiriyor. Mübarek günde çileden çıkaracaklar beni yav.. 😌😌
Ooooo sinirlendi bizim kazanmamız sizi ilgilendirmez demekki emek veriyoruz itttifak kuruyoruz kazanıyoruz gidipte oyun sahibine yalvarmayin oyun sarmiyor hep karşı taraf kazanıyor emek vermeden bir yerlere gelemezsiniz biraz emek sarf edin kazanın ama size bişey soyliyimmi bunu buraya yazıyorum artık son şeyim bu örnek veriyorum 20 yıldır şuanki iktidar kim ak parti karşısında CHP CHP bile böyle aglamadi 😂😂size son sözüm bu bu oyun sizede yar olmaz merak etmeyin 😀☺️

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ooooo sinirlendi bizim kazanmamız sizi ilgilendirmez demekki emek veriyoruz itttifak kuruyoruz kazanıyoruz gidipte oyun sahibine yalvarmayin oyun sarmiyor hep karşı taraf kazanıyor emek vermeden bir yerlere gelemezsiniz biraz emek sarf edin kazanın ama size bişey soyliyimmi bunu buraya yazıyorum artık son şeyim bu örnek veriyorum 20 yıldır şuanki iktidar kim ak parti karşısında CHP CHP bile böyle aglamadi 😂😂size son sözüm bu bu oyun sizede yar olmaz merak etmeyin 😀☺️

Örneği buradan vereceksek, buyur,

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İttifak kurduğun partiler de şu an sana durumu anlatmaya çalışıyor farkında mısın?

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline Hocam evet Azerbaycan Türk Birliği partisi tekrar kurulması taraftarıyım.Azerbeycanlı dostların bir arada olabileceği bir parti olması gerek .Buna kim önderlik edecek onu da kendi aralarında tartışıp karara bağlarlar.Birde artık diriliş ittifakına yönelik durumlar ortadan kalksa iyi olur bu ittifak içerisinde güzel zamanlar geçirdik oyunun altını üstüne de getirdik,ama artık ittifaklar yerine partiler birleşti bu vesileyle oyuna tekrar rekabet geri gelecektir.Partiler birleşme kararını aldılar evet bir tek ben ve birkaç kurucu arkadaşım ile birlikte bu birleşmeye dâhil olmak istemedim ve Asil Türk ün kapatılmasıni istemedik ve sizde buna onay verdiniz teşekkür ederim . Herkesin yolu açık olsun başarılar dilerim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
@BaşkanOnline Hocam evet Azerbaycan Türk Birliği partisi tekrar kurulması taraftarıyım.Azerbeycanlı dostların bir arada olabileceği bir parti olması gerek .Buna kim önderlik edecek onu da kendi aralarında tartışıp karara bağlarlar.Birde artık diriliş ittifakına yönelik durumlar ortadan kalksa iyi olur bu ittifak içerisinde güzel zamanlar geçirdik oyunun altını üstüne de getirdik,ama artık ittifaklar yerine partiler birleşti bu vesileyle oyuna tekrar rekabet geri gelecektir.Partiler birleşme kararını aldılar evet bir tek ben ve birkaç kurucu arkadaşım ile birlikte bu birleşmeye dâhil olmak istemedim ve Asil Türk ün kapatılmasıni istemedik ve sizde buna onay verdiniz teşekkür ederim . Herkesin yolu açık olsun başarılar dilerim.
Hocam arkadaşlar geri dönmek istemiyor ki direkt olarak ittifakların geri gelmesini istiyorlar.
İtirazları bu değişikliklere.
İsterlerse açsın partilerini ama kendi partileri dışında oy kullwnmwyacaklar itirazları buna.

Biz de kurallar değişmeyecek diyoruz, bu şekilde oynuyorlarsa oynasınlar yoksa oynamasınlar, adaletsiz demeye gerek yok kural bu şekilde. Sen partinde kaldın ama sonucunu biliyorsun

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hocam arkadaşlar geri dönmek istemiyor ki direkt olarak ittifakların geri gelmesini istiyorlar.
İtirazları bu değişikliklere.
İsterlerse açsın partilerini ama kendi partileri dışında oy kullwnmwyacaklar itirazları buna.
İttifak sistemi geri gelmese de örneğin şimdi benim adayım yok sıralamalarda ben oy kullanamayacak mıyım? Bu durumda ne yapacağız

Y

Yusufata

Ziyaretçi
Nikoo nikoo, kaybetmeyi sevmediğin için kaybedeceğimiz seçimde oy kullanmadığını hatırlıyorum..
Önceki problemde de çözmek yerine bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdin, şimdi yine aynısını yapıyorsun.
Senin tabirin ile 'dirilis ittifakını ben istemiyordum ama xalil istediği için orada duruyorduk' bu cümle sana ait.
İstemediğin bir ittifak bozulduğu için niye bu kadar yangın yapıyorsun?

Xalili de , tüm Azerbaycanlı oyuncuları da saçma sapan düşüncelerin ile rezil etmeyi bırak artık.

Küfür konusuna gelince, küfür etmeyi bilmiyorsun kardeşim. Bana da yaptın bunu.
Ve inan bana herhangi bir insanın karşısında bu küfürlerin aynısını edemeyeceğine eminim.

Bence sen xalili de , Azerbaycanli tüm oyuncuları da saçma sapan fikirlerin ile baskılamayı bırak ve çek git.

İnan bana o partide senden başka kimsenin derdi kazanmak veya kaybetmek değil.

Uğurlu oyunu da al ve uzaklaş.
Bak Fatih, evet kaybetmeyi sevmeyen bir yapım var, bu doğru. Oy kullanmadığımda da haklısın, o da doğru. Ama önceki problemlerde de çözüm aramak yerine, bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdiğini söylüyorsun. Fakat o dönemde de yönetim adaletsizlik yapmıştı. Biz dik durduk, şerefimizi ve onurumuzu satmadık. Dik duruşumuzla oyundan ayrıldık. Sonrasında yönetim özür diledi, bizi geri getirdi.

Sonra demişsin ki, "Senin tabirinle Diriliş İttifakını ben istemiyordum ama Halil istediği için orada duruyorduk." Evet, doğru. Kadir Aydın, seninle yönetimle anlaştığımız için bakanlıkları karşı tarafa kazandıralım diye konuştuk. Ama ben, yönetimle anlaştığınız için dirilişte olmayı istemiyordum, açıkça söylüyorum. Çünkü ben sana güvenmedim. Halil de bana, "Dur orada" demişti ve ben de orada duruyordum. Bu da doğru.

Saçma sapan yerlere sürmüyoruz, Fatih. Lütfen kıvırma. Yönetimin gözüne hoş gözükmek için bunu yapma. Çünkü yönetim arkasını size dayadı ve hepimizi zorluyor, "Böyle yapın, şöyle yapın" diye. Bari biraz daha duruşunuz olsun. Oyun için yönetimin Mahmut'un kucağına oturmayın.
(Niko_23)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Selam senin adın BOŞ mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...