Yokduu. Bizim için. Toplantı yapacakdık. Anlaşada bilirdim anlaşmayada.Şu seçimde ittifak yok muydu şimdi @niko_23
Ordan çıkmamamıda xelil söyledi bana o grupda kal diye
Yokduu. Bizim için. Toplantı yapacakdık. Anlaşada bilirdim anlaşmayada.Şu seçimde ittifak yok muydu şimdi @niko_23
Yahu madem ittifak yoktu neyin toplantısını yapıyorsunuz?Yokduu. Bizim için. Toplantı yapacakdık. Anlaşada bilirdim anlaşmayada.
Ordan çıkmamamıda xelil söyledi bana o grupda kal diye
Sadece sen banlanmadın, dirilişteki tüm parti yöneticileri banlandı niko.Bıkdım, tekrar tekrar söylemekten bıktım bende. İttifak vardı, yoktu, ben bilmiyorum. Ben hiçbir makam anlaşması yapmamışım kimseyle. ÖVİp benim dostum. Ona destek olacağım tabii ki de. Ama hiçbir anlaşma yoktu. Zaten Altınok' geldikten sonra hiçbir anlaşma yapmamışız. Kim hangi makam alacak, kim ne yapacak, ittifaklarda öyle dönüyor olaylar. Anlaşmayı 5-6 gün bundan önce Fatih Tutuk'a yazdım, ne yapacağız diye. Üçlümü bölelim ittifakı falan diye. Onu da siz bizi de zorladığınız için, Fatih'leri de zorladığınız için üçlü ittifak kurmak istedik, bölünelim istedik. Akşam sesli toplantı yapacaktık, sabahlar sağolsun Fatih'le Kadir sizi almış grupe, bir de kalkmışım ban yemişim. Olay bu. Kimse bana oradan söyleyemez ki ben herhangi bir makam içinde anlaşma yapmışım. Kimse söyleyemez bana bunu, o grupta ilerden. Gelsin bana söylesin kimse, birisi ki ben herhangi bir makam içinde anlaşmışım. Asil Türke sözüm vardı, Ekremlere sözüm vardı. Söz bitti, kimseye borcum yoktu. Ondan sonra isterseç Fatih'le ittifak kururum, istersen Asil Türkle kururum, istersen Sinan Sevim'le kururum. Anlaşarım, arkadaşlarım hepsi sonuçta. Sağolaşarım, yolumuz ayrıldı diye çıkarım. Bu kadar basit.
@BaşkanOnline haklı ben başkanonlineyi destekliyorum.Yahu madem ittifak yoktu neyin toplantısını yapıyorsunuz?
Var işte.
Hakim seçiminde sözüm var diyip destekleiyorsun,
Oyun başkanı seçiminde sözüm var diyip destekliyorsun.
Kardeşim sen şaka mısın?
Diriliş partisinde yer alan 7 partinin tamamı tüm yöneticileriyle beraber banlandı.Sa
Sadece sen banlanmadın, dirilişteki tüm parti yöneticileri banlandı niko.
Bak kardeşim, şimdi o olayları da sana anlatayım. Sizin yönetimle anlaştığınzı biliyoruz. Diriliş İttifakı'nı dağıtmanız için. Burada okeyiz. Yani, lütfen yok öyle bir şeyler, öyle durumları falan söylemeyin. Rica ediyorum sizden. Halil'le de yönetim anlaşmış, İttifak'ı dağıt diye. Kimse inkar edemez. Ne Halil edemez, ne de yönetim edemez. Tamam mı? Şimdi herkes İttifak'ı dağıtmak için uğraşıyor. Bir yandan uğraşıyor, sen bir yandan uğraşıyorsun. Olay bu. Olay bu. Ben de bu işlerden hazzetmem. Doğrusunu söyleyeyim. Yönetim bana da söyledi İttifak'ı dağıtın bir şekilde. Anlaşmıştım da yönetimle. Ben de anlaşmıştım. Ben de doğruları söylüyorum. Ama eninde sonunda her şeyi oyunda adalet olması için uğraştım ben. Tek amacım oydu. İttifak'ı dağıtırken de dağıtmak planım varken de yönetimden yine söz aldım. Oyunda adalet olacak diye. Bundan sonra karışmayacağım. Niko dedi bana, bak Mahmut Hoca dedi. Demedim söylesin. Bu İttifak'ı dağıtın. Üstüne İttifak kurun, ondan sonra size söz veriyorum. Oyunda adalet olursa. Sonra saçma sapan sistem geldi. İşte. Düştüm. Gittim yükselene birleştik. Halil'e birleşti daha doğrusu. Yine bizi banladı. Karşı tarafa çok güclendirdik diye.Bak niko senin söyleme ile anlayan yapın yok. Biz bakanlıkları yönetim istediği için mi bıraktık. Sizin aynı böle saçma sapan hareketleriniz vardı. Xalil hani bana demişti ya altın ok milli harekat ile ittifak olacakmış bizim arkamızdan iş yapıyorsunuz demiştiniz. Onun tartışmasını yapıyorduk hani. Ne yönetiminden bahsediyorsun sen sırf haklı olayımda rastgele iftira atayım derdindesin.
He birde dik duruştan bahsetmeyin, sizin omurilik patates babacım, sinanın bilgem ablasına yazdığı mesajı görüp, bize gelip altın ok milli hareketla ittifak olacakmış diyen adam. Kaybedeceğini anlar anlamaz, milli harekat ve yükselenin kucağına gitti bu nasıl olacak![]()
Yahu hala diyorsun ki diriliş ittifağını dağıtmak için yönetimle anlaştığınızı biliyoruz.Bak kardeşim, şimdi o olayları da sana anlatayım. Sizin yönetimle anlaştığınzı biliyoruz. Diriliş İttifakı'nı dağıtmanız için. Burada okeyiz. Yani, lütfen yok öyle bir şeyler, öyle durumları falan söylemeyin. Rica ediyorum sizden. Halil'le de yönetim anlaşmış, İttifak'ı dağıt diye. Kimse inkar edemez. Ne Halil edemez, ne de yönetim edemez. Tamam mı? Şimdi herkes İttifak'ı dağıtmak için uğraşıyor. Bir yandan uğraşıyor, sen bir yandan uğraşıyorsun. Olay bu. Olay bu. Ben de bu işlerden hazzetmem. Doğrusunu söyleyeyim. Yönetim bana da söyledi İttifak'ı dağıtın bir şekilde. Anlaşmıştım da yönetimle. Ben de anlaşmıştım. Ben de doğruları söylüyorum. Ama eninde sonunda her şeyi oyunda adalet olması için uğraştım ben. Tek amacım oydu. İttifak'ı dağıtırken de dağıtmak planım varken de yönetimden yine söz aldım. Oyunda adalet olacak diye. Bundan sonra karışmayacağım. Niko dedi bana, bak Mahmut Hoca dedi. Demedim söylesin. Bu İttifak'ı dağıtın. Üstüne İttifak kurun, ondan sonra size söz veriyorum. Oyunda adalet olursa. Sonra saçma sapan sistem geldi. İşte. Düştüm. Gittim yükselene birleştik. Halil'e birleşti daha doğrusu. Yine bizi banladı. Karşı tarafa çok güclendirdik diye.
Bak kardeşim, şimdi o olayları da sana anlatayım. Sizin yönetimle anlaştığınzı biliyoruz. Diriliş İttifakı'nı dağıtmanız için. Burada okeyiz. Yani, lütfen yok öyle bir şeyler, öyle durumları falan söylemeyin. Rica ediyorum sizden. Halil'le de yönetim anlaşmış, İttifak'ı dağıt diye. Kimse inkar edemez. Ne Halil edemez, ne de yönetim edemez. Tamam mı? Şimdi herkes İttifak'ı dağıtmak için uğraşıyor. Bir yandan uğraşıyor, sen bir yandan uğraşıyorsun. Olay bu. Olay bu. Ben de bu işlerden hazzetmem. Doğrusunu söyleyeyim. Yönetim bana da söyledi İttifak'ı dağıtın bir şekilde. Anlaşmıştım da yönetimle. Ben de anlaşmıştım. Ben de doğruları söylüyorum. Ama eninde sonunda her şeyi oyunda adalet olması için uğraştım ben. Tek amacım oydu. İttifak'ı dağıtırken de dağıtmak planım varken de yönetimden yine söz aldım. Oyunda adalet olacak diye. Bundan sonra karışmayacağım. Niko dedi bana, bak Mahmut Hoca dedi. Demedim söylesin. Bu İttifak'ı dağıtın. Üstüne İttifak kurun, ondan sonra size söz veriyorum. Oyunda adalet olursa. Sonra saçma sapan sistem geldi. İşte. Düştüm. Gittim yükselene birleştik. Halil'e birleşti daha doğrusu. Yine bizi banladı. Karşı tarafa çok güclendirdik diye.
23.00 gibi bitecek tahmini.Eee siz hep aynı şeyleri konuşuyorsunuz bu işin sonu nereye bağlanacak
RERE ŞAŞAŞA BAŞKAN ONLİNE ÇOK YAŞAAAA23.00 gibi bitecek tahmini.
Bir yere bağlanmaz, çünkü roman yazsak niko anlamayacak.
Hala ittifak oldugunu bile kabul etmiyor adam
Tüm diriliş üyeleri gelse niko ittifaktık dese yo kder
23.00 da bitirelim please maçımız var sende Galatasaraylısın Mahmut hocam23.00 gibi bitecek tahmini.
Bir yere bağlanmaz, çünkü roman yazsak niko anlamayacak.
Hala ittifak oldugunu bile kabul etmiyor adam
Tüm diriliş üyeleri gelse niko ittifaktık dese yo kder
Yalnız sen de doğruları söylediğin için belli ki banlanmışsın, evet. Yönetim söylüyor ki Niko'da Halil de banlıydı, ona göre partisini birleştirdik. Sayın hocam, Mahmut hocam, benim iki numaramın ikisi de var sende, Halil'in numaraları var sende. Bizle iletişime kesmek zor mu? Her gün konuşuyoruz zaten seninle. Özelden konuşuyoruz zaten seninle her gün. Zor muydu? Benim onayım olmadan benim partimi birleştiriyorsun. Halil'le biz ayrılma kararı aldık. Halil kendi yoluna, ben kendi yoluma. Ben partimin başındaydım. Parti birleşmesi olunca da Türk-Ulus Birliği'ne. Kendi üyelerime sordum, kim burada kalmak istiyor, kim Türk-Ulus Birliği'ni keçmek istiyor. Keçmek isteyenleri keçirdik, keçmeyenler de benimle kalacaktı. . Ben yeniden yapılanma ortada bağımsız takılacaktım işte.E hocam peki bu kadar iletişim halindesiniz yöneticilerle neden sorma gereği duymadınız olayı neden bu noktaya getirdiniz
Niko iyice batıyorsun, ben kimim ki lan yönetim benimle anlaşacakta ittifakı fağıt diyecek. Bu lafı En son söyleyeceğin adam benim şuan. Oyuncu affında neler yaşadığımı herkes biliyor ki bana yönetimle anlaştın diyorsun.Sizin yönetimle anlaştığınzı biliyoruz. Diriliş İttifakı'nı dağıtmanız için. Burada okeyiz.
Niko ben Tarfsiz olmayı seçtim həm bəşir. Başkanlari bu məsələyə dahil etmə və yaptim və yaptığımin yanlış oluğunu anladim və Yönetime yazdim bəni oyuna alın diye Yönetimde forumda özür dile gel amam bir daha böyle şeyler olmasın dedi bende tamam dedim amam siz hayla Yönetime və bana iftira atmakdan yorulmadinz ben hərşeyi biliyorum kaç kere ben oyuna dönmek istemiyorsum sen şikayet etmişsin halbuki ben Azərbaycan Türk birliği partsi kötü bir üye olmadım amam sizin yaptığıniz beni dinlemeden yargılamanzami berat kazandırıyorsun?Toskoparan, Beşir abine söyle. Beşir, var ya Beşir. Gelip sana oyun hakemi yapar. Hani hep sen değil miydin? Bana yazan, özelden. Mahmut adaletsiz biri, Mahmut kötü biri, Mahmut'a her gün küfreden. Sen değil miydin? Bu oyunda durmayın. Sen değil miydin? Şerefiniz olsun söylüyordun bize. Bu oyunda durmayın, bu oyunda adalet yok diye. Şimdi sen şerefsiz misin? Bu oyundasın. Lütfen herkes kendini bilsin. Yani sana yazmak bile Toskoparan ismini de biliyor. Kimse bilmiyor, ben biliyorum. Yani anlıyoruz seni.
Biz de diyoruz ki ikiniz de banlanınca halilin birleşme duyurusna istinaden partiyi birleştirdik.Yalnız sen de doğruları söylediğin için belli ki banlanmışsın, evet. Yönetim söylüyor ki Niko'da Halil de banlıydı, ona göre partisini birleştirdik. Sayın hocam, Mahmut hocam, benim iki numaramın ikisi de var sende, Halil'in numaraları var sende. Bizle iletişime kesmek zor mu? Her gün konuşuyoruz zaten seninle. Özelden konuşuyoruz zaten seninle her gün. Zor muydu? Benim onayım olmadan benim partimi birleştiriyorsun. Halil'le biz ayrılma kararı aldık. Halil kendi yoluna, ben kendi yoluma. Ben partimin başındaydım. Parti birleşmesi olunca da Türk-Ulus Birliği'ne. Kendi üyelerime sordum, kim burada kalmak istiyor, kim Türk-Ulus Birliği'ni keçmek istiyor. Keçmek isteyenleri keçirdik, keçmeyenler de benimle kalacaktı. . Ben yeniden yapılanma ortada bağımsız takılacaktım işte.
Tamam sorun buysa @BaşkanOnline hocam Azerbaycan Türk birliğini Niko tekrar kurşun olayı kapatalım kim nerde devam etmek istiyorsa orada oyuna devam etsin.Bu tartışma da burada kapansın. @niko_23 bu şekilde olması uygunmudur senin için de?Yalnız sen de doğruları söylediğin için belli ki banlanmışsın, evet. Yönetim söylüyor ki Niko'da Halil de banlıydı, ona göre partisini birleştirdik. Sayın hocam, Mahmut hocam, benim iki numaramın ikisi de var sende, Halil'in numaraları var sende. Bizle iletişime kesmek zor mu? Her gün konuşuyoruz zaten seninle. Özelden konuşuyoruz zaten seninle her gün. Zor muydu? Benim onayım olmadan benim partimi birleştiriyorsun. Halil'le biz ayrılma kararı aldık. Halil kendi yoluna, ben kendi yoluma. Ben partimin başındaydım. Parti birleşmesi olunca da Türk-Ulus Birliği'ne. Kendi üyelerime sordum, kim burada kalmak istiyor, kim Türk-Ulus Birliği'ni keçmek istiyor. Keçmek isteyenleri keçirdik, keçmeyenler de benimle kalacaktı. . Ben yeniden yapılanma ortada bağımsız takılacaktım işte.
Bak Kadir Bakanlıkları karşı tarafa vermemiz lazım. Yönetimle oyuna dönmemiz için anlaştık. Bunları sen söyledin. Lütfen inkar etme. Vermezsek dirilişi kapatacaklar, bizi oyundan silecekler falan. Bu konuşmaların hepsi oldu. Bakanlıkları biz kendimiz verdik. Hatta Dağıttın İttifakı. Biz ayrıldık, Asil Türk, Uyanış, ben. Üçlü İttifak kurduk. Olmadı mı? Dağılmadık mı? Bunları Söyleyin ya, lütfen gerçekleri konuşalım burada. Yönetime oynamayalım.Evet Niko açık açık buradan da söylüyorum yönetim rekabet istiyordu ancak kadirde bende başlangıçta bu ittifakı dağıtma taraftarı değildik. Yönetim ile işbirliği içerisinde olsak Ahmetgn neden seçimi sadece Altınok farkıyla kazansın? Biz bunun sonuçlarına övip ile birlikte katlanirken özür dileme yarışına giriyordunuz ittifaktaki diğer partiler olarak ?
Ama altınok yönetime yalakalık yapıyor öyle mi?
Açık açık defalarca yazmadık mi o ittifakta ? ' Kaybetmemiz gerekiyor bir süre arkadaşlar, iş daha da boka saracak' bu cümleleri defalarca kurduğumuzu kimse inkar edemez. Hatta geldiğim ilk gün Diriliş ittifakını dağıttığımı da biliyorsunuz.
Bunun sebebi yönetim ile anlaşmak değildi, işlerin buraya gelmesini engellemek idi.
Siz yapay zekaya yazdırıp savunma yapıyorsunuz, kadir ile benden de oyunun yönetimi elinde olan işveren ile tek başımıza mücadele istiyorsunuz. Oldu paşam.
Darbe olduğunu bile 16 saat sonra ben mesaj attığım için öğrendin senyoksa bundan dahi haberin yoktu.
Şimdi kendi eksikligini ne kâdire ne bana nede yönetime yıkma. Xalil rahatsızdı, yetkiyi bana bıraktı bende beceremedim de ve çekil.
Kucakta oturma meselesine gelirsek, 8 aydir bizim kucagimizda oturduğun için kazandınız diyebilir miyiz? Kalk kucagimizdan![]()
Sorun bu değil hocam kazanamayacağı seçime girmeyen adam bu sistemde oynar mı hiç ?Tamam sorun buysa @BaşkanOnline hocam Azerbaycan Türk birliğini Niko tekrar kurşun olayı kapatalım kim nerde devam etmek istiyorsa orada oyuna devam etsin.Bu tartışma da burada kapansın. @niko_23 bu şekilde olması uygunmudur senin için de?