Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bak Kadir Bakanlıkları karşı tarafa vermemiz lazım. Yönetimle oyuna dönmemiz için anlaştık. Bunları sen söyledin. Lütfen inkar etme. Vermezsek dirilişi kapatacaklar, bizi oyundan silecekler falan. Bu konuşmaların hepsi oldu. Bakanlıkları biz kendimiz verdik. Hatta Dağıttın İttifakı. Biz ayrıldık, Asil Türk, Uyanış, ben. Üçlü İttifak kurduk. Olmadı mı? Dağılmadık mı? Bunları Söyleyin ya, lütfen gerçekleri konuşalım burada. Yönetime oynamayalım.
Kardeşim ittifak dağılmış tekrar ittifak kuruyorsun. Kendi ağzınla söylüyorsun.
Bakanlıkları kendiniz vermediniz 1 seçimde ittifak kurmadığınız için kaybettiniz bu kadar basit.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sorun bu değil hocam kazanamayacağı seçime girmeyen adam bu sistemde oynar mı hiç ?
Kendi beyanı bu.

Madem derdi bu açayım partisini, üye listesini de versin, ekleyeyim.
Hadi bakalım.
Ama derdi bu değil.
Niko bu kazanmayacağı seçime girmez,
Niko bu kazanırken sorun olmaz, kaybediyorsa sorun cıkarır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kardeşim ittifak dağılmış tekrar ittifak kuruyorsun. Kendi ağzınla söylüyorsun.
Bakanlıkları kendiniz vermediniz 1 seçimde ittifak kurmadığınız için kaybettiniz bu kadar basit.
Şunu da söylemeden edemeyecepğim adam bir şekilde ittifağı dağıtmış,
Meclis seçimlerinin ertesi günü grubu kuran sizsiniz.
1739474500233.png

Sen neyden bahsediyorsun, kimi kandırıyorsun?

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bak Kadir Bakanlıkları karşı tarafa vermemiz lazım. Yönetimle oyuna dönmemiz için anlaştık. Bunları sen söyledin. Lütfen inkar etme. Vermezsek dirilişi kapatacaklar, bizi oyundan silecekler falan. Bu konuşmaların hepsi oldu. Bakanlıkları biz kendimiz verdik. Hatta Dağıttın İttifakı. Biz ayrıldık, Asil Türk, Uyanış, ben. Üçlü İttifak kurduk. Olmadı mı? Dağılmadık mı? Bunları Söyleyin ya, lütfen gerçekleri konuşalım burada. Yönetime oynamayalım.
Bakanlıkları yönetim istedi diye değil, sizin saçma sapan argümanlarınız yüzüne kaybettik.
Hani dediniz ya, altın ok milli harekat ile ittifak diye, hani xalil beni gruptan atmıştı ya o mevzu bu. Düşün bakam hemen şimdi neler yaşandı

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Evet Niko açık açık buradan da söylüyorum yönetim rekabet istiyordu ancak kadirde bende başlangıçta bu ittifakı dağıtma taraftarı değildik. Yönetim ile işbirliği içerisinde olsak Ahmetgn neden seçimi sadece Altınok farkıyla kazansın? Biz bunun sonuçlarına övip ile birlikte katlanirken özür dileme yarışına giriyordunuz ittifaktaki diğer partiler olarak ?
Ama altınok yönetime yalakalık yapıyor öyle mi?

Açık açık defalarca yazmadık mi o ittifakta ? ' Kaybetmemiz gerekiyor bir süre arkadaşlar, iş daha da boka saracak' bu cümleleri defalarca kurduğumuzu kimse inkar edemez. Hatta geldiğim ilk gün Diriliş ittifakını dağıttığımı da biliyorsunuz.
Bunun sebebi yönetim ile anlaşmak değildi, işlerin buraya gelmesini engellemek idi.

Siz yapay zekaya yazdırıp savunma yapıyorsunuz, kadir ile benden de oyunun yönetimi elinde olan işveren ile tek başımıza mücadele istiyorsunuz. Oldu paşam.

Darbe olduğunu bile 16 saat sonra ben mesaj attığım için öğrendin sen 😃 yoksa bundan dahi haberin yoktu.

Şimdi kendi eksikligini ne kâdire ne bana nede yönetime yıkma. Xalil rahatsızdı, yetkiyi bana bıraktı bende beceremedim de ve çekil.

Kucakta oturma meselesine gelirsek, 8 aydir bizim kucagimizda oturduğun için kazandınız diyebilir miyiz? Kalk kucagimizdan 😃
Bak Kadir, darbe olacağını sen de biliyordun, Abu Zeyd de biliyordu. Zaten öncesinden darbe darbe diye grupta yazıyordunuz olayları. Bu bir. Neyse, bu konuları açmayacağım çok. Şimdi diyorsun ki, bizim kuzağımıza oturdunuz, onun için kazandık. Bir, biz asla kimsenin kuzağına oturmadık. Tamam mı? Seçimlerde de kazanan biz olmadık, hep siz oldunuz. Biz oy kullandık diye siz istediğiniz makamları aldınız. Biz kenarda durursak ne sen kazanırsın ne karşı taraf kazanır. Öyle bir durumdaydık biz. Yani yapmayın. Ayıp valla. Bak bunca arkadaşlık yapmışız falan filan. Olmuyor böyle. Kuçakta oturmak. O zaman sen girdin Diliş İttifakı'na, sen mi kuçakta oturmuş oldun? Bu ne ya? Ayıp valla. O zaman ittifakda olanlar bir birinin kucağındamı oturuyo

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bakanlıkları yönetim istedi diye değil, sizin saçma sapan argümanlarınız yüzüne kaybettik.
Hani dediniz ya, altın ok milli harekat ile ittifak diye, hani xalil beni gruptan atmıştı ya o mevzu bu. Düşün bakam hemen şimdi neler yaşandı
Şöyle mi oldu, siz olmadan kaybedince
Meclis seçimlerinden hemen sonra
1739474543731.png
bu grup mu kuruldu yoksa :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bak Kadir, darbe olacağını sen de biliyordun, Abu Zeyd de biliyordu. Zaten öncesinden darbe darbe diye grupta yazıyordunuz olayları. Bu bir. Neyse, bu konuları açmayacağım çok. Şimdi diyorsun ki, bizim kuzağımıza oturdunuz, onun için kazandık. Bir, biz asla kimsenin kuzağına oturmadık. Tamam mı? Seçimlerde de kazanan biz olmadık, hep siz oldunuz. Biz oy kullandık diye siz istediğiniz makamları aldınız. Biz kenarda durursak ne sen kazanırsın ne karşı taraf kazanır. Öyle bir durumdaydık biz. Yani yapmayın. Ayıp valla. Bak bunca arkadaşlık yapmışız falan filan. Olmuyor böyle. Kuçakta oturmak. O zaman sen girdin Diliş İttifakı'na, sen mi kuçakta oturmuş oldun? Bu ne ya? Ayıp valla. O zaman ittifakda olanlar bir birinin kucağındamı oturuyo
darbe olacağını herkes biliyordu.
çünkü dedim ki gidin o gizli grubunuza yazın; oyun yönetimi geliyormuş, bu seçimi kimseye yar etmeyecek.
1 gün sonra da o gizli gruba geldim zaten.

niko_23

Vatandaş
" Öyledir, yağmur bitince şemsiye yük olurmuş insana, Tıpkı menfaati bitince sohbeti kesen insanlar gibi.."

ALLAH (c.c) Menfaatçileri bizden uzak etsin..
Yine söylüyorum bak, menfaat diyorsun. 16 aydır hep sizle yan yana olduk. 16 ayda kazandığımız makamlar Adalet Bakanı, Ekonomi Bakanı, bir de Oyun Başkanlığı. Bir iki tane de komutanlık. Bak. Bak doğruları söylemiyorsunuz işte.

niko_23

Vatandaş
Çünkü niko ve xelil banlıydı. Bu 2 kişi dışında partide bir yönetici yok ki
Hocam, Niko'da, Halil'de, Banlı'da özel numaralarımız vardır. Bu bir. İkincisi, parti sözcüümüz Yusufata var, Mustafa Şen var, parti başkan yardımcımız. Parti sekreterimiz Ali2828 var. Hiçbiriyle iletişime kesmediniz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam, Niko'da, Halil'de, Banlı'da özel numaralarımız vardır. Bu bir. İkincisi, parti sözcüümüz Yusufata var, Mustafa Şen var, parti başkan yardımcımız. Parti sekreterimiz Ali2828 var. Hiçbiriyle iletişime kesmediniz.
Yahu niko,
Azerbaycan türk birliği partisinde kendiniz dışında kimi ön plana cıkardınız şimdiye kadar?
Kimi bir makama getirdiniz.
adamların oyun sorununu bile siz iletiyordunuz bizle muhattap olmasınlar diye :D
Adamlarla konustugumuzda şaşırıyorlar siz böyle insanlar mıydınız diye.
Hangi azerbaycan türk birliği parti yöneticsi şu forumda aktif olmuş, hangisni teşvik etmişsin :D

niko_23

Vatandaş
Biz açık açık ittifaktaki tüm partilere de bu işi bitirin dedik. Bunu ilk olarak @Coşkun Karaosmanoğlu a kasımda ya da aralıkta ilettik.
Hatta altın ok yöneticileri banlıylen ittifak grubuna gelip ben bunu söyledim. Altın yokken söyledim yani. Ciddiye alınmadı, yine açıktan bir müdahale için şubat ayına kadar bekledik.
Rekabet bittiği için müdahale ettik bu kadar basit bunu da inkar etmiyoruz, bu bizim inisiyatifimiz bizim kararımız. Biz bunun uyguluyoruz böyle yapacağız eğer istemeyen varsa bırakabilir de dedik
Bakın hocam anlamadığımız şu işte. Oyuna müdahil etmeyin. Zaten oyunda kendi kendine rekabet oluşturulur. Bakın her şeyi biliyorum. Bazı konuları açmak istemiyorum. Siz de biliyorsunuz Sinan Sevim karşı taraf kazansın diyene bu şeyler yaptığınızı. Ama bir tarafı kazandırırken bir tarafı düşman yapıyorsunuz. Bunu söylüyoruz size biz. Sizden tek istediğimiz ne? Oyuna müdahil etmeyin çok. Profesyonel bir ekip koyun. Oyunu iyi yöneticiler olsun. Oyuncularla içli dışlı olmayın. Benle konuşmayın. Halile konuşmayın. Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la, Sinan Sevem'le özel numaralardan, özel hatlardan konuşmayın. Çekilin durun kenarda. Suçlu olana cezasını verin. Olmayana vermeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...