Sizi göremeyince günüm iyi gitmiyor illa görmem lazımKardeşim bu kadar kudurma ne için ne yaptık ki de bu kadar karın ağrısı var sende corumlusun yaparsın diye cok önemsemiyoruz seni![]()
Sizi göremeyince günüm iyi gitmiyor illa görmem lazımKardeşim bu kadar kudurma ne için ne yaptık ki de bu kadar karın ağrısı var sende corumlusun yaparsın diye cok önemsemiyoruz seni![]()
Doğru beslemek gerekiyor böyle havalarda kapının önüne bir kap su koyuyoruz hep ne yapalim sokak hayvanı o da bir canlı @KadirBey. @F.T Bugün koymadım ben siz koydunuzmu ağlıyor burda buSizi göremeyince günüm iyi gitmiyor illa görmem lazım
Bu sakalardan olan Ahmet ne yer ne içer araştırayım ben bi. Psikolojisi bozuk bununDoğru beslemek gerekiyor böyle havalarda kapının önüne bir kap su koyuyoruz hep ne yapalim sokak hayvanı o da bir canlı @KadirBey. @F.T Bugün koymadım ben siz koydunuzmu ağlıyor burda bu
İnsanları hayvan yerine koymaktan vazgeçDoğru beslemek gerekiyor böyle havalarda kapının önüne bir kap su koyuyoruz hep ne yapalim sokak hayvanı o da bir canlı @KadirBey. @F.T Bugün koymadım ben siz koydunuzmu ağlıyor burda bu
Doktormsun kadir bey ?Bu sakalardan olan Ahmet ne yer ne içer araştırayım ben bi. Psikolojisi bozuk bunun![]()
Kanka ben sordum ister saka marka su ister saka kuşu iki anlamada geliyormuşBu sakalardan olan Ahmet ne yer ne içer araştırayım ben bi. Psikolojisi bozuk bunun![]()
Koymuyorum ki zaten kamu spotu geçtim senin yorumun alıntı kalmışİnsanları hayvan yerine koymaktan vazgeç
Zoruna ne kadar gittim böyle bir hitap şekli kullandın
O kadar cesursan sana söyledim diye söyleKoymuyorum ki zaten kamu spotu geçtim senin yorumun alıntı kalmış