Vakit Göktürk Vakti (4 Kişi İçeride)

A L İ G.

Üye
Vatandaş
Cengiz yaptı sende o partide Başkandın 😀 sana bunları gelip semih söylediğinde de ben karışmam cengizle konuş bana söyleme dedin. Ayrıca ben ssci değilim elimde bulunmaz öyle şeyler dönemin Altın ok başkanları gelip doğrular.
ve bu adama ödül gibi parti başkanlığı verende kendi değilmi ya birde burda çıkmış biz suçlu değiliz diyor sen bu adama partini bırakıp gititn bürküt ü madem bu kadar sevdan vardı sen niye gittin ve hanine bıraktın açıkla bize hereks duysun bana hayalet demişin beni çok tanırsın bence.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Benim.agzimdan bole bisi duydunmu yada ben gelip gorustummu yada benimle herhangi bir sonuc varmiydi.benim konusmalarim herkesin elinde ne kadar cok seviyorsunuz beni benden yana denen bisi varsa yayinla.

Cengiz yaptı sende o partide Başkandın 😀 sana bunları gelip semih söylediğinde de ben karışmam cengizle konuş bana söyleme dedin. Ayrıca ben ssci değilim elimde bulunmaz öyle şeyler dönemin Altın ok başkanları gelip doğrular.

Ablam alzheimer başlangıcı mı?
Cengizle ikiniz gelip saatlerce konustunuz ya , msbyi verin Göktürke darbe yapalım vs 🤣

Oğuralp Göktürk

Üye
Vatandaş
Açtığı parti göktürke destek içinmiydi seni böyle mi kandırdılar. seçimlerde desteklemek için komutanlık isteyip tehdit ettiler vermezseniz karşısıyla Altın Okla görüşürüz dediler. 😀 Ama sonra bi baktık zaten görüşmüşler bile.
Sen o saat gece ördek gündüz de Altinoku nasıl satarım ile ilgileniyordun bilmezsin satıcı onursal baskan

Oğuralp Göktürk

Üye
Vatandaş
@F.T sen onu bunu bırak ta biri darbe yaoacaz dedi seni kandırdi oyları aldı diğeri çocuk nasıl büyütülür dersi aldi seni kandırdi çocuk yok sen nasıl kandın bu işlere üzüldüm

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bizim kapı hic değişmedi, sizin suratınıza kapanmış olan kapıları tekrar açma cabaniz da hiç bitmedi.
Yav şimdi bırakın onu bunu da bu benim babaannemin evine wifi bağladılar dün. Bugün de oyunu yüklettim vergi mergi diye. Ama IP bilmem ne falan diyor birbiriyle çakışma mi varmış neymiş. Ben babaannemle vergi kasamicammı şimdi. Zor ikna ettim kadını da valla (!!) 🙁😞

Oğuralp Göktürk

Üye
Vatandaş
Yav şimdi bırakın onu bunu da bu benim babaannemin evine wifi bağladılar dün. Bugün de oyunu yüklettim vergi mergi diye. Ama IP bilmem ne falan diyor birbiriyle çakışma mi varmış neymiş. Ben babaannemle vergi kasamicammı şimdi. Zor ikna ettim kadını da valla (!!) 🙁😞
Bu ne alaka bu konuyla konuları karıştırdın sen memocana git taktik verir sana

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Kasabilirsin bence, hatta babaanneler özel emekli maaşı varmış, bilgem Göktürk başvuruları topluyor 😃