Yav ona sorsam bana vepene mi ne vamış onu diyivecek bana. Kadını da zor ikna ettim valla (şüpheli)Bu ne alaka bu konuyla konuları karıştırdın sen memocana git taktik verir sana
Yav ona sorsam bana vepene mi ne vamış onu diyivecek bana. Kadını da zor ikna ettim valla (şüpheli)Bu ne alaka bu konuyla konuları karıştırdın sen memocana git taktik verir sana
Yok ya babaannem genç benim maşallah (82 yaşında)Kasabilirsin bence, hatta babaanneler özel emekli maaşı varmış, bilgem Göktürk başvuruları topluyor![]()
O gonuyu gapatıvermişler bende buraya yazam dedim başkanım kötü mü ettim yavBu ne alaka bu konuyla konuları karıştırdın sen memocana git taktik verir sana
Sahi ulaşalım memocana da gelsin taktik versin evli başkanlara bari gerçek hayatta faydaları olmuyor kaynananın burda olsunlarYav ona sorsam bana vepene mi ne vamış onu diyivecek bana. Kadını da zor ikna ettim valla (şüpheli)
Yok ya baktık olmuyor sildi kadın oyunu ne yapsın 82 yaşında kadın (multimite)Sahi ulaşalım memocana da gelsin taktik versin evli başkanlara bari gerçek hayatta faydaları olmuyor kaynananın burda olsunlar![]()
o babanenin sağlık durumuyla ilgeleniyormuş şu an amaliyatı var bitsin yazacak sen kayıtları özelden atKasabilirsin bence, hatta babaanneler özel emekli maaşı varmış, bilgem Göktürk başvuruları topluyor![]()
oğuz sen boşver git bi balyoz malyoz bişeler yaptır dürüm ordan seriSeni dememistim neden üstüne alındın magarsus ve kaana dedim
bende alim bı tane ordan dürümoğuz sen boşver git bi balyoz malyoz bişeler yaptır dürüm ordan seri
Sana ne konumuzda ne işin var uzao babanenin sağlık durumuyla ilgeleniyormuş şu an amaliyatı var bitsin yazacak sen kayıtları özelden at![]()
![]()
![]()
Sana ne konumuzda ne işin var uza
Seversin sen yeme işini doğruoğuz sen boşver git bi balyoz malyoz bişeler yaptır dürüm ordan seri
İstediğim gibi cevap vermek icjn 40 fırın ekmek yemen lazım aliiiiiiisahiplenme şekli gerçi siz partiyide sahiplendiniz ya doğru
sen ağzını topla yoksa istedin gibi cvp veririm bu arada
40 fırın ekmek yer 41 de seninle beraber yerim o ekmeğiİstediğim gibi cevap vermek icjn 40 fırın ekmek yemen lazım aliiiiiii
Yanlış konu başkanımYav şimdi bırakın onu bunu da bu benim babaannemin evine wifi bağladılar dün. Bugün de oyunu yüklettim vergi mergi diye. Ama IP bilmem ne falan diyor birbiriyle çakışma mi varmış neymiş. Ben babaannemle vergi kasamicammı şimdi. Zor ikna ettim kadını da valla (!!)![]()
İlgili mercilere yazarım olmadı ama sildi kadin oyunu tekrar ikna etmek zor (!)Yanlış konu başkanım
Sen kimsin abin de yüz defa parti sildi banlandi geldi sor ozi abineO kadar çok kurdunuz ki partiyi artık sayamıyoruz
Ali sayemiz de ortaya çıktın hadi kaybol şimdi40 fırın ekmek yer 41 de seninle beraber yerim o ekmeğisana dedim gibi sen git büyüğün gelsin yada büyü sen gel abinle nasıl konuşacağını öğretmemişler sana
tamam teşekür ederim bilgilendirginiz içinİlgili mercilere yazarım olmadı ama sildi kadin oyunu tekrar ikna etmek zor (!)
siz kimsiniz pardon da dün oyuna başlayan birimi bunu yazıyor yada gerçek kimliğini paylaş ki kim oldunu bilelim beni evelden beridir ablan bilir ona sor istersen.Ali sayemiz de ortaya çıktın hadi kaybol şimdi