53 dönem oyun başkanı Ekrem Başkan ile olan röportajımız (5 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Hayır ama başarılı olmak istiyorsan ikinci büyük parti olarak aday çıkarman gerekiyor yoksa küçük partilerden ne farkın kalır ?
o bizim kararımız efem. Adayımızın olup olmaması size neden dert oldu anlamadım. 😀😀

Arkadaşlar diyor ki aday olmak istemiyorum, sevim bajgan ob olsun😀

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ma aile girip vergi kasmaya çalışan arkadaşlar bizlere ithamlarda bulunmayı, kendi her yaptıkları işleri ak görüp bizleri kara bellemeyi adet haline getirmiş.
Ma aile kastığımızı nerden çıkarıyorsunuz grubumuzda o kadar ajanınız var vergi grubuna da gelsin görsün bi orda eksik zaten ama kasmayanı atıyoruz elenmemek için kassın 😂

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
o bizim kararımız efem. Adayımızın olup olmaması size neden dert oldu anlamadım. 😀😀

Arkadaşlar diyor ki aday olmak istemiyorum, sevim bajgan ob olsun😀
Valla biriniz ob olunda beni de yanlışlıkla bı yerlere atayın. Valla nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Üniversiteyi de bitirmeye az kaldı. Engeller ortadan kalkıyor. Lütfen rica ediyorum yeni ob den 😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Yani ben ikinci büyük partiden aday cikaramayinca başarısız mi oluyorum oyunda. Gerçekten yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Söyledikleriniz bu yola çıkıyor çünkü. En büyük partin olacak, aday cikaramazsan basarisizsin. Dedikleriniz buna çıkıyor başkanım. 😊
Bana göre evet ama sistemde de bence ilk 5 parti aday göstermeli o da farklı bir konu

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
E peki ben partiye üye falan değilim şuan. Ben basarisiz mi oluyorum? Yanlış anlamayın partiler davet atmıyor değil sağolsun her partiden davet geldi. Ben bağımsız şekilde kendimi kanitlayamam mi burada? 🤨
Bağımsız olarak kanıtlayabilirdiniz ta ki her parti kendi adayına oy atacak kuralı gelene kadar ki o olmasa bile tek başına kanıtlanacak bir durum olması bu oyunda mümkün değil partilerin ne gereği var herkes bireysel kanıt çabasında olacaksa 🤔

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bağımsız olarak kanıtlayabilirdiniz ta ki her parti kendi adayına oy atacak kuralı gelene kadar ki o olmasa bile tek başına kanıtlanacak bir durum olması bu oyunda mümkün değil partilerin ne gereği var herkes bireysel kanıt çabasında olacaksa 🤔
Valla bağımsız bı ben bı magarsus bir de @F.T var şuan benim bildiğim. Zaten ikisi Allah'a emanet gidiyor da ben kendimi kanitlayamam mi bagimsiz 🙁