Adalet olduğu zaman bakacakmış@niko_23 bak bakim bana
Adalet olduğu zaman bakacakmış@niko_23 bak bakim bana
İttifak olduğu zaman olmasın oAdalet olduğu zaman bakacakmış
dandini dandini dastana alpaçino tony montana
Aleyküm selam başkanlarım bu şehir sekmesindeki işleri yapmamız için bir çözüm yolu bulmamız lazım kimse ilgilenmiyor şehirlerimiz berbat durumda ve hiç bir ilerleme olmuyor saygılarımla arz ederimAçılışı yapayım. Selamın aleyküm
Acemi mı sandın beni zaten instadan banliyim burdan olmaz@Avni şunun bütün sözlerini buraya yazabilirmisin![]()
JabdkshdksbdkhskxbdnAcemi mı sandın beni zaten instadan banliyim burdan olmaz![]()
Tamamen ban yedim tepki de atamiyom artikJabdkshdksbdkhskxbdn
NDBDKHDKDHFKSHFJTamamen ban yedim tepki de atamiyom artik
Acaba naptim gene çok merak ediyomBiraz vicdansız davranmış ig sanki
Bu kadar banlanmanın sebebini bende çok merak ediyom kahdkshdkhdAcaba naptim gene çok merak ediyom
OpsiyonelBu kadar banlanmanın sebebini bende çok merak ediyom kahdkshdkhd
Haydi avni seni bekliyoruzOpsiyonel
Herhalde seni çok böyle uyuttular ordan biliyorsun.Çabuk koş annenin kucağına uyutsun seni çocuğum
Yok ben kayu izlerdim cd serisi vardı bende teyp setimiz vardi televizyona baglar izlerdimHerhalde seni çok böyle uyuttular ordan biliyorsun.Çabuk koş annenin kucağına uyutsun seni çocuğum
selam pargalı nasılsınYok ben kayu izlerdim cd serisi vardı bende teyp setimiz vardi televizyona baglar izlerdim![]()
Ya ben de aynısını yapardım nedense nasıl olurda senin gibi çocuk bu hale düşer anlamadım.Seni tanımıyor olduğum halde bana laf atman aslında garip.Bir yandanda ne mutlu diyorum çekememezlik varYok ben kayu izlerdim cd serisi vardı bende teyp setimiz vardi televizyona baglar izlerdim![]()