Metin geçmişe bakacak olursak ne yaptığın ortada hadi başka kapıyaValla istesem değil kapı bacadan bile girerim geçmişten biraz ders alın ders![]()
Metin geçmişe bakacak olursak ne yaptığın ortada hadi başka kapıyaValla istesem değil kapı bacadan bile girerim geçmişten biraz ders alın ders![]()
Aynı sayfayı okumaktan vazgeç çocuk partinize odaklanın partinizi kurtarmaya bakınMetin geçmişe bakacak olursak ne yaptığın ortada hadi başka kapıya
Partimiz emin ellerde çocuk sen bizi düşünme metinnnnnnn hadi kaybolAynı sayfayı okumaktan vazgeç çocuk partinize odaklanın partinizi kurtarmaya bakın![]()
Sizi düşünsem işte o zaman partiniz emin ellerde olurduPartimiz emin ellerde çocuk sen bizi düşünme metinnnnnnn hadi kaybol
Ah metin gittim kahvaltı yaptım geldim halen burda mısın kaybol da demişim sana. Şekil değiştirir demişsin ya kendini çok iyi anlatmışsın şekilden şekile giriyorsun ama bir baltaya sap olamıyorsun. Hadi kahvemi içip geldiğim de seni burda göreyim metinnnnnnnSizi düşünsem işte o zaman partiniz emin ellerde olurdu
efsaneler ölmez şekil değiştirir derler ya sizde o misal işte![]()
@KadirBey. bak bunlar hep senin suçun çocuklar sana özeniyorAh metin gittim kahvaltı yaptım geldim halen burda mısın kaybol da demişim sana. Şekil değiştirir demişsin ya kendini çok iyi anlatmışsın şekilden şekile giriyorsun ama bir baltaya sap olamıyorsun. Hadi kahvemi içip geldiğim de seni burda göreyim metinnnnnnn
Çocuk biz kimseyi ozenmeyiz özenen oluruz. Bir de dediğimiz bir şeyi sonra demedim diye yalvarmayiz. Ne konuşacağımizi tartar ölçer konuşuruz ki sonra başımıza bir iş gelmesin çocuk tamam mı yalvarış modu aç başla@KadirBey. bak bunlar hep senin suçun çocuklar sana özeniyorböyle konuşarak laf attığını sanıyor garibim halbuki ne dediğini kendiside bilmiyor
Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun çocuk çok merak ediyorumÇocuk biz kimseyi ozenmeyiz özenen oluruz. Bir de dediğimiz bir şeyi sonra demedim diye yalvarmayiz. Ne konuşacağımizi tartar ölçer konuşuruz ki sonra başımıza bir iş gelmesin çocuk tamam mı yalvarış modu aç başla
Zaten öyle değil mi@Metin Palas penaber36 ol bende sinyor36
Ban ne dedim sana önce lafıni tart öyle konuş da ben sigiara kullanmıyorum çocuk adam köpeğim kuyruğunu kalıba koymuşlar kuyruk yine eğri kalmış misalisin Ne desek boş ama yalvarma olayını iyi yapıyorsun prof olmuşsun onda bir de yaptıklarıni inkar etmede hadi bugünlük bu kadar çocuk adamHangi hayal dünyasında yaşıyorsun çocuk çok merak ediyorum
Acilen sigarayı bırakmalısın
kelimelerinin birbiriyle alaka seviyesiBan ne dedim sana önce lafıni tart öyle konuş da ben sigiara kullanmıyorum çocuk adam köpeğim kuyruğunu kalıba koymuşlar kuyruk yine eğri kalmış misalisin Ne desek boş ama yalvarma olayını iyi yapıyorsun prof olmuşsun onda bir de yaptıklarıni inkar etmede hadi bugünlük bu kadar çocuk adam
Bugünlük bu kadar dedim çocuk adam yarın derslere devam ederim sanakelimelerinin birbiriyle alaka seviyesikonuşmayı yeni mi öğreniyorsun yoksa partide farklı bir dille mi konuşuyorsunuz boş hava yapmada işine bak kendini de bu kadar akıllı sanma komik duruma düşüyorsun
Seni davet eden mi var hadi burdan@Metin Palas kral Göktürkü bana verseler bile girmem emin ol![]()
Davet edildim canım benim ss atabilirim ama gelmem o partinizi bedava bile verseniz hayır kurumuna bağışlarım emin ol şimdi sen e devletten soyadını değiştirSeni davet eden mi var hadi burdan
Ayriyeten sana söz hakkı doğmadı hemen laf vermeSeni davet eden mi var hadi burdan
Murat küfürbaz murat dalga niyetine davet edildin orda kapısinim önünden bile geçemezsin. Hadi durmadan spam yiyen murat kaybolDavet edildim canım benim ss atabilirim ama gelmem o partinizi bedava bile verseniz hayır kurumuna bağışlarım emin ol şimdi sen e devletten soyadını değiştir![]()
Sen kimsin ki laflarıma karışacaksin hadi profiline bak durmadan spam oyuncu yiyen küfürbaz murat başka kapıyaAyriyeten sana söz hakkı doğmadı hemen laf verme![]()
Aynen aynen senin genel başkanın beni tanır Göktürk adına ne yaptığımız o yüzden sen getir götür yaparsın ancaSen kimsin ki laflarıma karışacaksin hadi profiline bak durmadan spam oyuncu yiyen küfürbaz murat başka kapıya